15 May 2011

Changes

Olen tässä varmaankin vuoden ajan käynyt läpi uudistuksia blogissani ja vieläkin on hiottavaa, mutta nyt alkaa jo hieman hahmottua sellainen lookki, jota olen halunnut.
Eilen illalla värkkäsin monta tuntia taustoja, kolumneja ja sain opetella mm. html- koodin muokkaamista mahtavan avustajan auttamana ;). Tein kolme banneria, joista tuon viimeisimmän tänä aamuna. Voipi olla, että se vielä muokkaantuu uomiinsa, mutta kivalta se näyttää omaan silmääni jo nyt.

Kommentointi on myös muuttunut. Otin käyttöön kommenttiboxin bloggerin ulkopuoliselta taholta ja haluaisinkin nyt kuulla mitä mieltä te siitä olette.

Kommentointi on siis edelleen mahdollista anonyymisti, mutta kommenttiloota pyytää nimimerkkiä ja sähköpostiosoitetta, ennen kuin kommentin voi kirjoittaa. Sähköposti ei näy kenellekään, milloinkaan, se on vain sen takia, että estää automaattirobottien lähettämät kommentit ns. varmistaa että kyseessä on ihminen.

Nyt siis mielenkiinnolla haluaisin kuulla mitä mieltä te olette uudistuksista?
Risuja ja ruusuja, kiitos.


P.S, kun painaa kommentista, eli niin että haluaa joko lukea kommentit taikka kommentoida, se avaa sivun uudestaan ja jättää sivun alkuun, josta taas pitää skrollata alaspäin kommenttehin. Tähän otetaan vinkkejä, muen saada sivu aukeamaan kommentien kohdalta eikä sivun alusta.(onkohan huono sepustus?)

No comments:

Post a Comment