24 May 2011

Nicest pants and question

Olenkin jo kuvannut ja postannut meidän kesää shortseineen ja t-paitoineen. Nyt on vielä housujen vuoro, sillä niitä on tarpeeksi riittämään koko kesäksi ja uskon, että koko loppu vuodeksi.

Me ollaan tykätty käyttää collegehousuja tai sen tyylisiä talvella ja niiden alla legginsejä. Nyt kun kesä tulee, voimme käyttää myös legginsejä yksisteen, samoin kun collegehousuja.
 Talvella lempparit on ehdottomasti olleet Mini Rodinin muumiohousut, sekä nuo Molo Kidsin musta-valkoiset neulehousut. Albababyn harmaat housut on satunnaisessa käytössä olleet, mutta aivan ihanat ja vielä sopivat. Punaiset ovat Mini Rodinin ja uudet, eli nyt vasta pääsee kunnolla käyttöön.
 Kaikkein ihanimmat, lemppari-lempparihousut ovat olleet nuo Mini Rodinin raitaiset. Ne on vaan kaikinpuolin niin ihanat. Olen jopa harkinnut ostavani toiset samanlaiset isommassa koossa, mutta näyttää olevan loppunmyyty useasta kaupasta. Kidscasen tummansiniset housut ovat myös olleet paljon käytössä. Mini Rodinin mustat tulivat juuri eilen postista eli pääsevät heti käyttöön. Molo Kidsin tähdet ovat ohutta trikoota ja pääsevätkin kunnon käyttöön vasta nyt keväällä/kesällä. Nova Starin harmaat colleget otettiin varaston perukoilta jokin aika sitten ja niitäkin on jo ehditty tovi käyttämään, tykkään kovasti.
 Ja ne leggarit. Mini Rodinia sekä yhdet Molo Kidsit. Kelta-raitaiset(iso raita) on pesussa ja godzillat vielä tulossa. Näissä ei niin lempparia vielä ole muodostunut, mutta jos näitä rupeamme käyttämään housujen asemasta, niin uskon että eniten käyttöä tulee tähtilegginseille, raitaisille sekä noille harmaille.
Farkkuja en muutoin listannut, mutta nämä kaksi on lemppareita ja usein meillä jommat kummat näistä päällä kauppareissuilla tms. Eli vasemmalla Molo Kids ja oikealla tätini Thaimaan tuliaiset.

Millaiset housut teillä on suosikkeja?

-------------------------------------------------------------------------------

Sitten se kyssäri.

Huomenna on Danskun tarhan kevätjuhla. Dansku on vuoropäiväkodissa ja hoitajat vaihtuu. Hänellä ei ole yhtä tai kahta tiettyä hoitajaa vaan taitaa olla, että yhteensä niitä on ollut joku 7-10. Hänen omalla osastolla on vakituisena muistaakseni 4 hoitajaa, mutta usein iltaisin osastot yhdistyy ja hoitajia on muiltakin osastoilta.

Noh, mitä sitä voisi viedä kiitokseksi kuluneesta vuodesta? Ja kenelle? 
Ajattelin antaa kortin ja Danskun osastolle jonkin yhteisen jutun(esim. suklaata). Mitä te annatte ja kenelle?
Ostatteko kaikille hoitajille jotain?

Ja koska annan kortin + lahjan, huomenna kevätjuhlissa vai silloin kun Dansku jää kesälomalle(kesäkuun puolessa välissä)?

Vinkkejä pliis!


EDIT


niin sekin vielä, että Dansku ei siis ole edes kokopäiväisesti tai osapäiväisesti tarhassa, vaan vain 3 iltaa viikossa reilun 4h/pv.

No comments:

Post a Comment