19 May 2011

Matching

On pakko ruveta katselemaan, mitkä vaatteet sopivat yhteen, eli mistä voisi muodostua asukokonaisuudet kesälle. Harmiksi saattaa olla muutamat t-paidat ja yhdet Bobo Chosesin shortsit, joille ei välttämättä sovi mikään ala- tai yläosa.

Tässä nyt joitain settejä, jotka kaikkein kivoimmat ja tulee varmasti eniten käytettyä.
 Molo Kids ja Gap.
 Bobo Choses. Paidan kanssa sopii myös mustat shortsit ja laiva shortsien kanssa laivatoppi.
 Jäätelöpaidan kanssa sopii yhteen tietty jäätelöshortsit, mutta myös nuo alemman kuvan sand- väriset shortsit. 
Molemmat Bobo Choses.
 Mini Rodinin Hot Dog toppi sopii Popupshopin shortsien kanssa. Mutta pakko on varmasti haalia vielä harmaat shortsit(taikka keltaiset).
 We Were Smallin paidan kanssa ehdoton ykkönen alaosassa on farkku. Toki paidan kanssa sopisi myös esim. punaiset shortsit.
 Oikeastaan tuon paidan ostin näitä shortseja varten. Muutoin shortseille ei ainakaan vielä ollut täydellistä paria. Meillä on myös housut tuota samaa housukuosia, eli sopivat nekin sitten t-paidan kanssa.
Molo Kidsin autotopista nousi jo heti yksi suosikki. Sen kanssa parhaat ovat mustat Undertenin shortsit, mutta myös harmaa kävisi.

Löysin jokin aika sitten pienen vaatekätkön, jossa viime kesältä Villervallan harmaat shortsit. En nyt kuitenkaan tiedä yhtään missä ne ovat. Voi siis olla, että parit shortsit joudun vielä ostamaan.
T-paitoja ja toppeja on tarpeeksi. Katson ne läpi vielä ja sommittelen settejä, mikäli näyttää siltä, että jollekin ei tule olemaan käyttöä, niin myyn taas täällä eteenpäin.

1 comment:

  1. onko sulla hei noita boboja vielä? tai ylipäätänsä mitään myyntiin joutavaa? :) olisin kiinnostunut! bibis_zone@hotmail.com

    ReplyDelete