17 Feb 2012

Coooooool Shoooooes

I was browsing through Brandos.fi shoe store and ran into some cool slippers(Birki's) for children. I was going to post just about them, but I found something really cool, so I this post will include some shoes that I am thinking of ordering for D. 

Kävin kurkkimassa Brandoksen kenkätarjontaa ja törmäsin ihaniin lasten korkkikenkiin/sandaaleihin tai miksikä noita kutsutaankaan. Hinta aika suolainen, mutta voiko suloisempia enää olla? Merkki on Birki's.














Ja samalla taisin löytää meillekin parit coolit kevät kengät:

 Camperin aivan IHANAT pingviinisaappaat. En tosin tiedä ovatko talvikengät vaiko kevääksi/syksyksi sopivat, ainakaan villavuorta tms. vuorta ei mainittu, eli ehkä soveltuvat suomen kevääseen!?
Nämä Vincentit olisi myös ihanat ja pirteät, nämä saatankin tilata, kun kovasti tykästyin.

10 comments:

  1. Noita lasten "terveyskenkiä" olen nähnyt livenä keskustassa Forumin katolla olevassa terveyskaupassa. Ovat tosi suloisia. :)

    Onkohan noissa punaisissa Vincentin kengissä oikeasti nauhojen lisäksi soljet vai olisiko alla joku nepparijuttu piilossa..? Usein puettuna alkaa varmaan jossain vaiheessa risoa monen kiinnityssysteemin kanssa taistelu... :)
    Vai ajattelenko mä liian käytännöllisesti, kauneus ennen kaikkea! :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuvauksesta päätellen käsitin, että noi nauhat olisivat vain koristeet ja kiinnitys tapahtuu tarroilla. Tilasin nuo nyt meille, niin katsotaan millaiset ovat käytännössä :)

      Delete
  2. Oon ollu siellä Forumin yläkerrassa EA-terveydenhoitomyymälässä töissä :) Tuo Birki's on Birkenstockin mallisto ja ainakaan pari vuotta sitten EA:ssa ei ollut kuin pari mallia myynnissä mutta tilannehan on voinut kovastikin muuttua tässä ajassa.Tilasin jostain ulkomaisesta nettikaupasta viime kesäksi Birkenstockin sandaalit pojalle,hinta jäi 50e paikkeille postikuluineen,Suomessa ovat paljon kalliimpia.Poika tykkäsi ja itse pidin ulkonäöstä mutta ensi kesäksi jotain muuta,noissa on tuennat niin vahvat että muutamien lukemieni tutkimusten perusteella lapsen jalkaterän lihakset turhaan laiskistuu kun ei tarvitse ylläpitää oikeaa asentoa vaan jalkaterä lepää valmiiden tukien päällä ja paras lapsen olisi juoksella paljain varpain (ja aikuisenkin).Ortopedien ja jalkaterapeuttien tekemiä tutkimuksia,muistelen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo suutarimieheni joka tekee töikseen jalkavammasten kenkiä myös vahvistaa tämän että lasten kengissä ei saisi olla sisäpohjissa muotoiluja. ja myös että lapsen jalka muotoutuu tosi tosi pitkään vielä. sekä ne firmat jotka mainostavat ortopedisillä lauseilla niin terveet normaalit jalat eivät sellaista tarvitse. ortopediset kengät ovat sairauden/jalkavian parantamista/korjaamista varten.

      Delete
    2. Joo, en minäkään ortopedisiä kenkiä välttämättä ostaisi, nille kun ei siis ole edes tarvetta. Mutta nuo näyttää niin ihanilta, että olisi kiva jos noita tehtäisiin ihan "normaaleina".

      Delete
  3. Punaiset Vincentit on herkut! Minuakin kiinnostaa tuo kiinnitys :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On tosi kivat. Postailen tuosta kiinnityksestä, kun saapuvat.

      Delete
  4. Aivan herkut nuo punaiset kengät! :D

    ReplyDelete