8 Feb 2012

Ticket to Heaven AW12

One of the brands that I was very interested in seeing at CIFF, was Ticket to Heaven. Their snowsuits I find too big and baggy for my son, so we haven't had them for the past few years(we had one when he was 1,5 years old), but I know so many people buy them each year here in Finland, that I wanted to show you what next year will be like.

I personally loved the girls colors in snowsuits, it's very nice pink and with some black, it looks very nice. For boys, there will be the classic star print in brown and´in purple for girls.

Ticket to Heaven oli ehdottomasti yksi, jonka halusin käydä katsastamassa CIFF- messuilla. Meillähän ei merkin haalareita ole ollut kuin kerran(kun D oli 1,5v), koska miellän ne meille liian pussimaisiksi ja isoiksi. Kuitenkin niin moni suomalainen näitä lapsillaan käyttää, että teille nappasin kuvia uudesta mallistosta.

Täytyy sanoa, että ihastuin kyllä tuohon tyttöjen mallistoon. Pinkkiä ja mustaa, aika täydellinen yhdistelmä. Jos meillä olisi pieni tyttö, tulisi meille ehkäpä tuo pinkki baby baggie haalari :). Pojille on perusvärien lisäksi tähtikuosillinen ruskea haalari ja samalla kuosilla tytöille violetti.

Uutuutena T2H tuo markkinoille ensimmäisessä kuvassa näkyvät ns. lasketteluvaatteet, jotka ovat mukavan kirkkaita, että lapsi näkyy pitkänkin matkan päästä.

 Marimekko tyylinen kuosi oli livenä todella kiva ja värit sopivat ihanasti yhteen.
 Poikien takkiin on ensimmäistä kertaa laitettu kiva yksityiskohta, joka tekee takista hienostuneen näköisen.

 Baggie haalareita sekä North haalareita. Rekissä on sekä takkeja, että haalareita.
 Fleecejä, rubber raineja sekä plain rain- pukuja.
 Syötävän suloinen pinkki!
Amerikka henkeä tässä ihanassa tähtipipossa. Tulee muuten mieleen Tommy Hilfiger :).

Mitäs tykkäätte? Löytyykö kivoja juttuja?

11 comments:

  1. On kyllä tosiaan aika Marimekko näköistä kuosia tyttöjen kukkahaalarissa :)
    Mulle taitaa alkaa tulla jo ruskeasta kiintiö täyteen, mut toisaalta tähti haalari on ihan kiva. Mut meillekään nämä ei malliltaan sovi :/
    Plain rain kylläkin sopii täydellisesti.
    Toi pipo on ihana :)

    ReplyDelete
  2. Mä haluan meille ton ruskean tähtihaalarin ensi talveksi, IHANA!
    Meillä oli se sininen tänä talvena ja on ehdottomasti lämpimin haalari mitä meillä koskaan ollut. Antonilla oli tänä talvena kaksi TTH haalaria ja yksi Molo Kids. Kaikki edelleen kuin uusia, hyviä oli kaikki.
    Kiva kun postailet näistä. Minua ainakin kiinnostaa. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä on luetettu joko TTH:n tai Cupcaken haalareihin. Ensi talveksi harkitsi Molo Kidsiä, mutta TTH näyttää taas yllättävän kivalta sekin! Meillä rakastetaan tähtiä, mutta tämä on ensimmäinen Ticketin tähtikuosi, joka meille kolahtaa kunnolla!

      Delete
  3. Kivan näköisiä! Meidän laiheliini pojalle tuo babybaggie istuu ainakin tosi hyvin. Ihan yhtä hyvin kuin Molon haalarikin. Komppaan anrinkoa myös siinä, että on ihan mielettömän lämmin puku.

    ReplyDelete
  4. Ticketin talvi näyttää kivalta. Tuo marimekkokuosi on mielenkiintoisen näköinen, mutta liekö liian vauvamainen ensitalvena jo 5-vuotiaalle :) En tosin tickettiä ole ajatellut ostaa, mutta eihän sitä ikinä tiiä ;)

    ReplyDelete
  5. Meidän 5v sai valita ensi talven haalarin ja takki/housut yhdistelmän itse kun niitä kauppaan tilasin, ja yllätys yllätys, kaikki oli tuota kukkaa :) No, sen verran muutin neidin tilausta, että housut tulee mustina, menevät sitten pikkuveljelle aikanaan. Ticket on kyllä laadultaa paras mitä meillä on ja meillä on käyty monet ulkovaatemerkit läpi, kun vanhin lapsi on jo 17v.

    ReplyDelete
  6. Kaunis tuo ruskea tähtihaalari! Mutta karsastan kovasti tuota ihan suoraa Marimekko-kopiota, huh... En siis kuosin (kukkien) takia, vaan siksi että se on säälittävän suora kopio Marimekon unikosta.

    ReplyDelete
  7. Ihana tuo ruskea tähtihaalari, tommosen voisin ottaa ens talveksi :) Tänä talvena kun tuo vauva on vaan vaunuissa oleskellu (ne hetket kun pihalle ollaan päästy), mutta ens talveksi tarvitaanki jo kunnon haalari.

    ReplyDelete
  8. Ruskea tähtihaalari on ihana =) ens talvena yritetään pärjätä vähemmällä kuin tänä talvena (jolloin vaatetta on ollut LIIKAA), ja hamsterin kaapista löytyy jo pari haalaria ja takki, joilla varmasti pärjättäisiin.

    ReplyDelete
  9. tähdillä saattaisi saada koko sisarusparven samoihin ;) tähtitakit isoille ja pienimmälle haalari.. mutta siis harmi että ensitalveen on pienimmälle jo parit haalarit ja takit :D

    ReplyDelete
  10. Talvivatteet ainakin kivoja ja pinkki IHANA!

    ReplyDelete