6 Feb 2012

CPH Kids

I attended the cool CPH Kids fair last weekend in Copenhagen. Two full days of the coolest brands from all around the world, amazing people and great atmosphere. I was able to take closer look at some of my own favorite brands as well as get to know brands I hadn't heard of before.

This was my second time visiting the fair(last one being a year ago in February) and it is not the last. I am fully intending to attend the next fair this August - that's also, when Copenhagen will be warmer ;). The 5 first images are the courtesy of CPH Kids press and the rest my own. Enjoy.





Terveisiä messuilta Köpiksestä! Oli aivan huikeat 4 messupäivää ja olen iloinen, että lähdin matkaan. Tämä oli siis toinen kertani, mutta ei suinkaan viimeinen. Tarkoitus olisi mennä Elokuussa uudelleen. Mallistojen näkeminen oli sitä parasta messuantia, mutta myös uusien ihmisten tapaaminen sekä tutustuminen itselle uusiin merkkeihin.

Ilmapiiri messuilla oli mahtava, merkitkin taas toistaan upeampia. Omat lempparimerkkini olivat Mini Rodini, Molo Kids, Lucky Boy Sunday, I Dig Denim, CTH Mini sekä Ada Ada.

Mini Rodini oli hieman pettymys, vaikka aina heiltä löytyykin joitain ihanuuksia, kuten pandakuosia sekä ihana ruudullinen talvitakki. Toppahaalarit tuottivat poikien osalta pettymyksen, mutta tyttöjen pinkki oli ihana.

Molo Kids oli, kuten aina, aivan mahtava. Kuvia en valitettavasti ottanut heidän mallistostaan, mutta kuten osa jo tietääkin, toppahaalarissa tulossa erittäin raikas keltainen, upea farkku sekä sininen ruutu :). 

Yllä olevat kuvat ovat CPH Kidsin pressikuvia, eikä siis itse ottamiani. Alakuvat sensijaan on itse ottamiani.

 Óvitarin ihanat villaiset pipot. / Coolest woolen hats from Óvitar
 Ada Ada.
 Ada Ada
 ESP no 1.

 Petit by Sofie Schnoor.



 I Dig Denim, cooleimmat farkut ikinä! 

 Ja ihana Lucky Boy Sunday. Heiltä sain arvottavaksi erään ihanan pienen miehen, jonka arvonta tulossa lähitulevaisuudessa :) / Lucky Boy Sunday, they have the coolest soft toys and pillows ever!

There will be another post about CIFF Kids and some of the brands.

Kirjoittelen vielä erikseen CIFF Kids messuista, sekä muista Köpiksen jutuista. Tässä nyt pikainen messupostaus ja toki kysykää ihmeessä lisää, jos jokin asia jäi kiinnostamaan. 

This was my 1000th post with Lastenvaateralli!

Tämä on 1000s postaus Lastenvaateralli- blogina!

9 comments:

  1. Kivoja kuvia :) Innolla odotan lisäpostausta!

    ReplyDelete
  2. Millaiset oli Rodinin talvihaalarit pojille, mitkä värit? Onko noi messut muuten avoinna kaikille vai ainoastaan ammattilaisille? Kiinnostaisi kovasti päästä!

    Villapipot on aivan ihanat! Lucky boy sunday kuuluu suosikkeihin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rodinilta tulee Panda- puku, joka on musta-valkoinen(pandan pää huppuna, muuten musta, mutta edessä valkoinen ympyrä). Kangas on kamalaa karvan/pölynkerääjää josta iso miinus. Pojille myös tummansinipohjainen haalari jossa pieniä tähtiä(ja muistaakseni kuita tms.) ja sitten sellainen vaalea kamelinruskea.

      Messut on tarkoitettu "ostajille", eli niille joilla on kauppa ja sinne sitten kutsutaan pressiä(bloggareita, tv, lehtiä jne), jotta merkit ja itse messut saavat mainosta. Eli sinne ei siis pääse kuka vain.

      Delete
    2. Mini Rodinin haalareista: pojille on tulossa tummansininen, tytöille pinkki, kameli on melko unisex ja sitten on musta, jossa tähtiä ja salamoita (vai onko se salamia???) rusehtavan keltaisella. Lisäksi on tuo panda, josta Annika jo kirjoittikin. Meille noista tulee kaikkia muita värejä paitsi tuota kamelinruskeaa. Se oli aikas outo livenä :/

      Delete
    3. Tuli vielä mieleen tuosta Panda-haalarista, että messuilla olevat vaatteet on vaan sales sampleja eli niissä voi olla esim. erilainen kangas, mitoitus tms. kuin lopullisissa tuotteissa. Tuohon Pandaankin saattaa tulla joku käsittely, ettei se imaise heti kaikkia karvoja itseensä ;)

      Delete
  3. Ihania kuvia. Noi farkut on saatava pojalle! Osaatko sanoa ovatko kovin arvokkaat ja mistæ niita voi tilata tai ostaa? Miten tuollaisille messuille paasit? Ma haluan kanssa:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaikki vaatteet ovat syksy/talvi 2012 mallistoa ja siis saatavilla vasta ensi syksynä, mutta mm. OiiDesign myy tuota I Dig Denimiä. Hintavia ovat kyllä. En muista juuri noiden ihanien farkkujen hintaa, mutta hintahaitari on 45€->.

      Tuossa ylempänä vastaus messuille pääsystä.

      Delete
  4. Mahtavia kuvia.Jään odottamaan lisäpostauksia.
    Et varmaan ostanut messuilta mitään ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keltainen haalari Mololta? Oooo, luulenpa, että se on pakko saada! :)

      Delete