19 Apr 2012

Love the Stripes

I love stripes. Especially stripey clothes that have colors like blue, red, white, grey etc. We have quite a few stripey clothes and I love every single one. They are in use a lot.

Rakastan raitoja. Etenkin väreissä sininen, punainen, valkoinen, harmaa jne. Meille onkin jo jonkin verran raidallisia vaatteita kertynyt. Tykkään ihan kaikista ja ovatkin meillä useasti käytössä.

FUB paita ja Shampoodle housut. 

Myöskin FUB ja Shampoodle.

Tänään oli päällä Lindexin raitapaita sekä Mini Rodinin harmaat farkut. Ihana yhdistelmä!

FUB, Mini Rodini sekä Lindex.

Lindex, Next sekä H&M yökkäri(aivan ihana). Kuvassa märät vaatteet pesun jäljiltä ;)

Kaipaisin vielä hillittyä, harmaan sävyistä pienempiraitaista paitaa, onkohan PO.Pilla? Ehkä myös musta-valkoinen tms. voisi olla kiva.
Tykkään myös hirmuisesti käyttää D:llä tuollaisia kauluspaitoja/rugby- paitoja ja haaveilenkin tästä Joulesin ihanasta raidallisesta rugby paidasta.
Juuri täydelliset värit :).

Löytyykö teiltä raitaa? Miltä merkiltä? Entä iskeekö tuollaiset rugby- paidat/kauluspaidat?


17 comments:

  1. Ihania raitajuttuja, tykkään tosi paljon tuosta Lindexin raitapaita sekä Mini Rodinin harmaat farkut -yhdistelmästä. Meillä on aina ollut paljon raidallisia vaatteita, tällä hetkellä suosikki on COSsin sinivalkoinen neulepusero. :) Rugbejakin on käytetty aina paljon, lähinnä Mayoralilta tai Gantilta. Nyt käyttö on jäänyt vähän vähemmälle, ehkä kun on tullut hankittua muitakin trikoopaitoja paljon ja ihan vähän joskus ärsyttää niiden kaulusten silittäminen :o)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. Mäkin tykkään kovasti tuosta Lindex-rodini yhdistelmästä :). Pitääkin vielä käydä kurkkiin oliko tuota paitaa muissa väreissä. Rugby ja polo paitojen silitys onkin tuskallista välillä, joten onneksi meillä ei kuitenkaan ole kuin muutama niitä.

      Delete
  2. Voiskohan eBBen Esbjörn-vaarinpaita tulla kyseeseen? Tää nyt on tällainen "oma lehmä ojassa" -kommentti, mutta tuli vaan heti mieleen, kun kuvailit tuota harmaata, pienempi raitaista paitaa :)

    - Jenni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vinkistä! Kävin kurkkimassa ja olen aikaisemminkin katsellut ebben raitavaatteita. Ehkä enemmän kaipaisin harmaa-valkoista tai sitten niin, että sekä musta että harmaa raita olisivat saman paksuisia. Tosin, pitää katsella ebbejä uudelleen sillä silmällä, sillä kyllä nekin kivoja on.

      Delete
  3. Tykkään raidoista ja ostoslistalla olisi pojille kelta-valkoraidalliset ja mustavalkoraidalliset paidat. Kivoja sellaisia, sopivaan hintaan, ei nyt tunnu vaan löytyvän niin mistään! Koko talven olen katsastellut!
    Marimekolla olisi kai mv-raidallinen paita, mutta haluaisin, etteivät raidat olisi tasalevyiset...Jos jostain löydät, vinkkaa ihmeessä!
    Rugby/kauluspaitoja ei ole ollut, en oikein osaa pitää. Teillä on kyllä ihania! Pari lyhythiaista kauluspaitaa löytyy kesäksi jemmasta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kelta-valko ja musta-valko yhdistelmät kuulostaa kivoilta. Lisäksi esim.turkoosi-valkoinen ja puna-valkoinen. Itse en ole lämmennyt marimekon raidoille, en tiedä miksi. Enkä ole itsekään kovin törmännyt raidallisiin, kivan värisiin paitoihin. Haluan kuitenkin raitojen olevan hillittyjä ja harmonisissa väreissä.

      Delete
  4. Raidat on ihania, tykkään erityisesti siitä, kun valkoisen on yhdistetty keltaista, oranssia, punaista tai limeä... Meillä on raitaa ihan H&Mltä, sitten Villervallalta, Moonkidsiltä, Metsolalta, Nova starilta, Maxomorralta jne. Rugby-paidat ei ole ollenkaan meidän tyylisiä, enkä muutenkaan halua, että mitään isompia merkkejä tai muita kuviointeja on raitapaidoissa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En olekaan H&M käynyt katsomassa raitapaitoja, mutta niiden teepparit on meidän hoikkiksella sellaisia leuhuja, etten oikeastaan voi edes ostaa. PO.Pilla on tosi hyvän mallisia t-paitoja ja sopii hoikalle, mutta siellä ei taida raitaa olla. Meillä oli joskus moonkidsin raitaa ja tykkäsin niistäkin, sopii myös tosi hyvin hoikalle lapselle.

      Delete
  5. Ihania raitapaitoja.
    Meillä myös raidat on suosikkeja. Nyt ehkä lemppari Ebbe, valkoinen punaisille ja sinisillä ohuilla raidoilla, tytöllä mekko ja pojalla paita:)

    ReplyDelete
  6. Heip! NameIt -merkillä on mielestäni todella kivoja perustrikoopaitoja Danskunkin koossa. Löytyy yksiväristä ja raitaa. Hintaa näillä peruspaidoilla oli ainakin syksyllä 5,95 eikä ole menneet pesussa miksikään, meillä on mm. harmaa-valkoraidallinen, sini-harmaaraidallinen, harmaa-pinkkiraidallinen, yksivärinen harmaa, turkoosi.... pikaisella googletuksella kuvaa paitatyylistä mitä tarkoitan löytyy mm. onnenpäivien blogista viime kesältä http://onnenpaivat.blogspot.com/2011/07/pilkkuja-ja-raitoja.html
    ja parasta että ne ovat KAPEITA eli pitäisi sopia Danskulle. Tuntuvat käteen tosi napakoilta ja tosiaan eivät menetä muotoaan. AnnaT kirjautumatta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vinkistä. Kävin Name It:ssä tänään, mutta silmiini ei ainakaan osunut kovin kiinnostavan näköisiä raitapaitoja. Pitää mennä kesän kynnyksellä uudelleen.

      Delete
    2. Moi! Mäkin kävin tänään, eikä siellä ollut niitä nyt täällä päinkään, ehkä on niin että niitä tulee enemmän syksyä varten, koska nyt tulee kauppoihin kesävaatteet. Uskoisin että syksyä kohti niitä tulee taas :)

      Delete
  7. Heippa! olen aika vakilukijasi ja saanyt sinulta kivoja vinkkejä. erityisesti haluan mainita tuon FUBin, siinä on mielestäni kyllä hinta-laatusuhde kohdallaan, matskut aivan mielettömän hyviä. On aina kiva katsoa mitä olet poikasi päälle laittanut, kun oma poiikani on aika lailla poikasi ikäinen ja myös tuollainen vaaleatukkainen, joten siitä on sitten helppo ostella omalle pojalle, kun ne on jo valmiiksi " sovitettu" :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei ja ihana kommentti, kiitos! FUB on tosiaan mielettömän kiva merkki ja laadukas. Olethan huomannut, että suomalainen Karpaloshop, on ottanut FUBin valikoimiinsa?

      Delete
  8. Pidän myös raitapaidoista. Nuo FUBit ovat ihania, mutta en ole raaskinut ostaa. Noita rugbypaitoja meillä käytetään kyläilyreissuilla yms. mutta ei ihan päiväkotikäytössä.

    ReplyDelete
  9. Heippa vielä! Kyllä huomasin sivuiltasi heti, että karpaloshopilla on FUBia ja tilasinkin sieltä heti. Ja rugbypaidoista en muistanutkaan mainita, mutta niitä meillä on myös paljon käytössä, tuodaan aina tuolta rapakontakaa kerran vuodessa TH:n rugbypaitoja pikkuinen matkalaukullinen :-) ..ainoa kurja puoli on näissä paidoissa juuri se mitä muutkin jo mainitsivat, kaulusten silitys..mutta ovat ne vaan aika kivoja pikkupojan päällä.

    ReplyDelete
  10. Mä tykkään rugbypaidoista kovastikin meidän kolmevee pojalla, tämän hetken lemppariversiot on toinen Mayoralilta ja toinen PO.Pilta.

    ReplyDelete