15 Apr 2012

Summer's favorite - a motorbike!

D:n pieni Plasto- mopo on jo ihan mini. Ajateltiin ensin ostaa pyörän kaveriksi potkupyörä, mutta kun Toys R Usissa nähtiin potkumopo, päädyimme siihen. D:n pikkuserkuilla englannissa oli tuollaiset, joilla tuo halusi koko ajan ajella, joten hienoa, että löydettiin täältäkin samanlainen.

Näin hienot mopot olivan englannin pikkuserkuilla. Täältä ei kuitenkaan ihan noin hienoja löytynyt. Tosin tuon punaisen kaltainen vihreä oli kyllä, mutta D valitsi itse tuon vähän pelkistetymmän :)
Hieno se on silti ja aivan ihana rakas motskari.
Mopolla kierrettiin jo parin kilsan lenkkikin hienosti ja lujaa meni!




Mopo sai myös lenkin jälkeen kunnon kurapesun.

Tuo on kyllä ehdottomasti kesän lemppari. Sillä ajellaan nytkin kotona. Ihanaa, kun toinen on niin iloinen mopostaan. Löytyykö teiltä tällaista menopeliä?

huom! Huomaathan myös aiemman Lindex- postaukseni?


17 comments:

  1. Meillä on kans ton tyylinen :) pojan serkultaan perimä ja tosi tykätty :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tää on kyllä niin lasten mieleen :). D kokeili nimittäin cars- potkupyörää kaupassa, mutta mopo voitti kyllä10-0.

      Delete
  2. Onpa kiva! Tuolla on varmasti helpompi ajella kun potkupyörällä kun on noin leveät renkaat. Meillä on se Plaston mopo ja se riittää vielä hienosti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. On joo, ei kyllä kippaa juurikaan. D kokeili potkupyörää, mutta ei tietty vielä osannut sillä kunnolla mennä. Valitsi itse tämän mopon ja toisaalta kun meillä tavis pyörä jo onkin, niin potkupyörä olisi ollut aika turha.

      Delete
    2. me ostettiin tuollainen samanlainen motskari meidän lapsille viime kesänä Kodin ykkösistä, eri värinen vaan. On ollut molemmille tosi mieluinen, on käytössä ulkona. Sisällä on sitten eri ajelupelit.

      Delete
  3. Onpas kiva! Paljonkos oli hintaa, niin voisin miettiä meille :)

    ReplyDelete
  4. Meillä saman tyylinen mopo ja ollut kyllä ihan suosikki.

    Ihania keväisiä kuvia:)

    ReplyDelete
  5. En sanoisi potkupyörää turhaksi. En usko, että millään muulla voi oppia ajamaan suoraan ilman apurattaita, kuin oikealla potkupyörällä. Varmasti lasten mieleen tuo(kin), mutta ei kehitä tasapainoa niin paljon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä kun on ihan normipyöräkin, niin kyllä se tasapaino sitten kehittyy, kun apupyörät otetaan pois. Kiirettä kun ei ole niiden kanssa.

      Delete
  6. Olen samaa mieltä edellisen anonyymin kanssa siitä, että potkupyörä on maailman paras keksintö JOS ei halua värkätä apupyörien kanssa ollenkaan ja uskon myös, että aivan niin kuin muussakin oppimisesessa, on pyörälläkin ajossa herkkyyskautaensa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, toki potkupyörällä oppii tasapainon ja oppii varmasti helpommin pyörällä ajon ilman apupyöriä. Mutta viime kesänä ostimme tosiaan pyörän, niin katsoin turhaksi ostaa potkupyörän nyt. Ajattelimme kokeilla kesällä, miten ilman apupyöriä sujuu ajaminen. D ei mielellään jaksaisi opetella vaan haluaisi osata kaiken heti, siksi jätti kaupassakin potkupyörän nurkkaan ja valitsi mieluiten tuon helppo ajoisen mopon.

      Delete
  7. Ihana mopo!! Meille kans... Mistä olet tuon löytänyt??
    - Kukkis Jii -

    ReplyDelete
  8. Ideaparkin Toys R Us myymälästä.:)

    ReplyDelete
  9. Kiitos, Ideaparkkiin siis :)
    - Kukkis Jii -

    ReplyDelete
  10. Citymarketissa oli pari vuotta sitten vastaavia. Mielestäni hinta oli myös edullisempi. Värinä oli koko keltainen...

    ReplyDelete
  11. ^^ meillä on toi cittarin mopo, ollut just 2 vuotta. 20e taisi maksaa..
    hyvin on ajeltu talvella eka sisällä ja sitten lumien kadottua ulkona, välillä mietin että olisi pitänyt ostaa kaksi koska tulee taistelu siitä että kumpi sillä oikein ajaa :)

    ReplyDelete