29 Apr 2012

Molo spring jackets

We are using Molo Kids jackets this spring, following their cool winter jacket we had for the winter. We have the softshell in denim and the cool silver-blue jacket for shopping, outings, visiting etc. Since the weather got better and warmer, both jackets have been in use daily. I am more than happy with both. 
We had a windfleece(PO.P) jacket last autumn, but I didn't like using it for some reason and didn't find any good function for it. So we ended up just using a shell jacket or overall instead. The Molo softshell has turned out to be fantastic. I love it. And anytime we go visit family/friends or go out shopping, we've worn the cool jacket :). I just have to recommend both!


Meillä on kevääksi käytösä kaksi Molo Kidsin takkia. Toinen on denim- kuosinen softshell ja toinen kauppa/kyläilykäyttöön oleva hopea-sininen takki. Molemmat otettiin heti käyttöön ilmojen lämmettyä ja ovatkin jo useasti päällä olleet. Tykkän hurjasti softshell takista, vaikka viime syksynä en PO.Pin windfleecelle keksinyt käyttöä enkä sitä osannut käyttää. Softshell on kuitenkin erilainen ja on ollut tarhassakin viime viikolla päällä Ticketin housujen kaverina. Mitään moitittavaa ei takeista ole, molemmat ihan huippuja!


Takki on kokoa 110 ja on ihan sopiva. Sanoisin siis, että niukkaa on mitoitus ja suosittelenkin ottamaan vähintään kokoa isomman. Rukkasina on Molon kevään uutuudet ja nekin toimineet moitteettomasti.

Tämä upea takki on myöskin kokoa 110 ja tämäkin niukkaa kokoa. Suosittelen myös tästä ottamaan kokoa isomman kuin normaalisti. Takissa on tosi kivoja yksityiskohtia ja on yksinkertaisesti vain tosi cool :)

Löytyykö teiltä Molon takkeja? Mitä olette tykänneet? Jos ei löydy, niin oletteko harkinneet ostoa?

P.S Kiinnostaisiko ketään ostaa viime vuoden PO.Pin harmaa haalari(huippu kunnossa) koossa 98cm?? Jos, niin laita tarjousta tulemaan sähköpostiin!





4 comments:

  1. Meillä on kans tuo softshell deniminä pienimmällä, ja tykätään kovasti :) Toiseksi pienimmälle haluaisin saman mustana, mutta eipä meinaa löytyä viime vuoden värejä enää mistään :(

    Hauska tuo toinenkin takki!

    ReplyDelete
  2. Olen Molon softshellien suuri fani. Ne vaan toimii! Nytkin pojilla niitä kolme käytössä. Vaalea lime on tosin ihan katastrofaalinen väri 1,5 veelle -kauppatakkinakin. :D
    Musta ja harmaa toimivat hyvin. Tulee olemaan niitä ihan varmasti tulevinakin vuosina. Ovat poikien lempparit ulkoiluun ja kaikki mudat ja metsäretket kestäneet...Ja takki saa olla kaksikin kokoa normaalia isompi ja silti on ihan hyvä: meillä 92,5cm pitkällä käytössä koko 110cm ja n.80cm pitkällä 98cm ja 92cm.

    ReplyDelete
  3. Meiltäkin löytyy kahdelta nuorimmalta tuo samainen softshell ja olen kyllä tykännyt hurjasti, on tosi kivan näköinen päällä ja laadukkaan oloinen, niin kuin kaikki Molon vaatteet mitä meille on eksynyt, tältä merkiltä tuntuu saavan vastinetta rahoilleen :)

    ReplyDelete
  4. Ekaluokkalaisella on vanhemmasta mallistosta harmaa softshell, joka vastaaaa melko hyvin kokoaan. Pituutta lapsella on vajaat 125cm ja 128-cm kokoinen takki on hyvänkokoinen. 140 senttisen takin uskoisin olevan iso ja hankala käyttää, kun materiaali on jäykähköä.
    Kyseinen takki on lapsen toinen softshell ja jos niitä alennukseen jää tulee varmaan seuraavaakin kokoa ostettua. Varsinkin kun takissa lukee mmp eikä molo. Merkin nimen teksti voisi olla turhan humoristinen alakoululaiselle.

    ReplyDelete