23 May 2013

Little brother

Our little man is 4 months old tomorrow. How does the time fly? He is such a cutie and the apple of our eyes for sure. D loves his little brother. There has been no jealousy, only lots of hugs and kisses. He says everyday how he missed O when he was at daycare ♥. My heart melts everyday watching those two bonding.

Meidän minimies on huomenna jo 4kk! Mihin tämä aika lentää?? O on aivan ihanan suloinen vauva, iloinen ja tyytyväinen tapaus. 4kk neuvola oli maanantaina ja tulee edelleen D:n jäljessä ollen 61cm ja painoa 6140g. D oli saman kokoinen 3kk iässä, vielä hieman painavampi.

Arvontapostauksessa oli toivottu juttua, millaista arki on kahden lapsen kanssa. Suoraan sanoen, ei juurikaan eroa kyllä aikaisemmasta arjesta, kun vauva on niin helppo. Siis toki eroaa siinä, että nyt on kaksi rakasta lasta, joista voi nauttia, mutta muuten ei juurikaan. D on niin iso, että mitään kateellisuutta veljeä kohtaan ei ole osoittanut. Päinvastoin, joka päivä tarhan jälkeen kertoo kuinka on ollut veikkaa ikävä. Hän käy aamulla katsomassa vauvaa ja halii ja pusii tätä usein. 

O on erilainen kuin D siinä, että hän ei juuri nuku autossa eikä vaunuissa. Muutoin hän nukkuu yönsä samoin kuin veljensä, eli 1-3 kertaa syöden ja nukahtaa aina uudelleen syönnin jälkeen. Itse saan siis nukuttua hyvin yöni eikä tarvitse väsymyksestä onneksi kärsiä.

D on tarhassa yleensä ma-ke kokopäiväisesti(8-15) ja to-pe meidän kanssa kotona. Tarhassa on kivaa, mutta välillä haluaisi jäädä minun ja veikan kanssa kotiin. Keväällä olikin paljon sairasteluja, joten kotipäiviä kertyi ihan kiitettävästi. Kesälomakin alkaa reilun viikon päästä ja lomalla ollaan Elokuun toiselle viikolle asti. Harmittaa jo hieman valmiiksi, kun meillä ei ole ketään kavereita, joten todennäköisesti päivistä tulee hieman haastavia.

Nyt kuitenkin lopuksi muutama 4kk kuva pikkuveikasta. 

Kysymyksiäkin saa toki esittää aiheesta, jos jokin jäi mietityttämään :).




8 comments:

  1. tuon vuoksi aika nopsaan alettiin kuumeilla kolmatta, ja nyt lapset on 6,5,2 ja on NIIN helppoa tällä hetkellä. toki siis jotain uhmaa keskimmäisellä, mutta eka ja toka on kohtuullisen rauhallisia tapauksia tai sitten mun hermot on vaan niin venyneet ettei jaksa stressata enää :)
    alkuun oli vähän haastetta kun molemmat isommat uhmasivat ja vauva oksenteli ja oli mega-allerginen, mutta se on ohi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva, että teilläkin mennyt kolmen kanssa hyvin allergioita huolimatta. Mietinkin tässä juuri, että jos meille kolmas suotaisiin, niin veikkaampa hänestä huonosti nukkuvaa yksilöä ;) (toivottavasti kuitenkaan ei).

      Delete
  2. Oi kun ihania kuvia :) ja mukava kuulla hyviä kuulumisia. Mua kans hieman jännittää kuinka meillä tulee kahden kanssa sujumaan. Pojalla kun on aika vahva tahto ja nykyään otetaan yhteen päivittäin monta kertaa. Mut muuten hän on kyllä oikein symppis enkä usko, että hirveesti mikään mustis jaksaa olla. Korkeintaan mummusta ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :D. Veikkaan että teillä menee myös hyvin. Isoveikat on ihania ♥.

      Delete
  3. Onpa kivoja kuvia :) Minimies on ihan veljensä näköinen.Hienoa ,että arki sujuu hyvin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :). Veljekset tosiaan ovat saman näköisiä, nuorempi ehkä hieman enempi mun näköinen. Jännä seurata minkä näköiseksi hän kasvaa.

      Delete
  4. sit vaan etsimään missä puistossa teidän seudun lapset käy, saatte vähän seuraa. Ainakin kesäkuussa luulisi ihmisten vielä puistoilevankin. Ihania kuvia pikkuisesta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, harmi vain että puistoissa ei juuri ole ketään ja jos on, niin pieniä lapsia, ei oikein tuolle isommalle löydy seuraa sieltäkään :(. Mutta siis tokihan me puistoillaankin, jos vaikka joskus joku siellä olisi :D.

      Delete