18 May 2013

Stockholm holiday

I am going to Stockholm with the kids beginning of June for nearly a week. I am getting so excited but nervous at the same time. We are taking a train to the harbor in Turku and catching the new Viking Grace. It leaves quite late, so for us it is straight to the cabin and sleep. We leave on a Monday and come back on the following Sunday. Any tips on what to do in Stockholm would be great :).


Parisen viikkoa vielä, niin matkaamme n. viikoksi Tukholmaan lasten kanssa kolmisin. Hieman hirvittää matkustaa yksin kahden lapsen kanssa ensin junalla ja sitten laivalla. Meidän pienempi herra kun ei juuri päivisin nuku, niin junamatkasta tulee varmaan oikein rattoisaa :/. Joudumme vielä menemään vanhalla pikajunalla, jossa ei ole niitä paikkoja mihin saa vaunut eteen, eli vauva sylissä pari tuntia sitten vaan.

Menemme uudella Viking Gracella, tosin se lähtee niin myöhään, että laivaan päästyä taitaa olla pakko mennä suoraa nukkumaan. Tukholmaan saavutaan aikaisin(6.30) ja terminaalilta pitäisi matkata revohkan kanssa Brommaan(busseilla)....ettei varmasti mikään helppo reissu kylläkään :).

Noh, mutta Ruotsissa mennään mun vanhan koulukaverin luo, jota en ole nähnyt 9 vuoteen, joten on mahtavaa vihdoin päästä heille kylään. Hänellä on kaksi poikaa, lähes samaa ikää kuin meidän, joten tosi kiva. Asumme heillä Brommassa 5 päivää ja takaisin tulemme Gracella sunnuntaina(taas aikainen herätys, mutta tällä kertaa koko päivä laivassa).

Olen varannut paluumatkalle buffetin ja nyt stressaa toteutus, että miten sitä kahden lapsen kanssa yksin siellä selviää, kun lapset on pakko jättää pöytään kun itse hakee ruokaa...mutta eiköhän se siitä.

Kuulisin mieluusti kokemuksia yksin lasten kanssa matkustamisesta??

Meillä on paluumatkalle hytti, jossa parisänky ja yksi yläsänky, joten päästään nukkumaan päikkäreitä onneksi ja voidaan hengailla hytissä. 

Tietääkö joku onko Tukholmassa tai Bromman alueella kirpputoreja/second hand- lastenvaateliikkeitä? 

Madden häät osuu juuri samaan aikaan, kun me siellä ollaan, joten mennään varmaan keskustaan katselemaan häähulinoita :D. Muutoin on ohjelma aika auki vielä. Mutta en kyllä malta odottaa! :)


1 comment:

  1. Wow mikä kuva! Miten oot saanu lintuperspektiivin?

    ReplyDelete