16 Jun 2013

Nimitutit.fi

Me saimme jokin aika sitten Nimitutit.fi nettikaupasta pari tuttisettiä. Niitä emme ole kunnolla päässeet vielä testaamaan, kun tuo pikkumies ei tuttia oikein vieläkään huoli. Sinnikkäästi kuitenkin yritämme, jos vaikka jonkin harmituksen saisi loppumaan tutilla. Itse valitsin nuo pyöreät tutit, mutta vasta saatuani ne huomasin tuttiosan olevan tosi iso, joten ehkäpä ne maistuu vähän vanhempana. Siniset tutit tulivat ylimääräisinä ja niissä tuttiosa on kivempi.
Kuvat puhelimesta, siksi pieniä ja huonoja.
Mikä on Nimitutti?
Nimitutit.fi nimitutti on tyylikäs, henkilökohtainen tutti, lapsen nimellä tai muulla persoonallisella tekstillä varustettu, jonka teksti on kaiverrettu tuttiin. Tällainen tutti on helppo tunnistaa, ja tutissa oleva teksti kestää keittämistä ja sterilointia. 

Olipa lapsi kotona, päiväkodissa tai missä muualla tahansa toisten lasten kanssa, nimitutti pysyy tallessa ja oikealla omistajallaan. Samalla vältytään turhalta bakteerien leviämiseltä suun kautta. Ja onhan kiva, että lapsen suussa oleva tutti on myös kaunis ja omaperäinen. 

Nimitutit.fi kaivertaa valitsemasi tekstin ja/tai kuvion korkealaatuisiin tuotteisiin, jotka Euroopan ja Yhdysvaltojen johtavat tuttivalmistajat ovat meille tehneet. Kaikki tutit täyttävät EN 1400-turvallisuusstandardin vaatimukset, eivätkä sisällä PVC-yhdisteitä.

Valikoimissamme on erivärisiä ja erimuotoisia lateksista ja silikonista valmistettuja nimitutteja. Nimitutissa on tilaa kolmiriviselle tekstille. Nimitutit lähetetään postitse 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Verkkokaupassamme voit kokeilla miltä tuttisi tulee näyttämään, ennen tilauksen tekemistä.

Miltä vaikuttaa? 

-----------------------------------------------------------
Postausjonossa olisi vaikka ja mitä, mutta aika ei yksinkertaisesti riitä :/. Olen todella huono raahamaan mukana isoa järkkäriä, joten tilasin uuden kameran (Nikon 1) ja toivon sen saapuvan pian. Sitten yritän kaikkeni, että kamera kulkee mukana ja saan otettua hyviä kuvia ja kertoa enempi vaikka meidän päivistämme.

Juhannusta lähdemme viettämään Vantaalle ja ohjelmassa toivottavasti Linnanmäkeä ja Korkeasaarta :).

2 comments:

  1. Moni pitää mua ehkä höhlänä, mut mä aion tän tulevan vauvan opettaa tuttiin. Meillä on todellinen riesa pojan kans, kun hänellä on sellanen uniriepu pupu jonka korvia hän imee. Siis kun se otus on niin rakas, niin ilman sitä ei nukuta ja se korvien lutuuttaminen ei lopu ikinä :( olis paljon helpompi, ku olis ollut tutti, nehän voi sit ajan kans heittää pois. Huoh. :)

    ReplyDelete
  2. D söi satunnaisesti tuttia, nukahti muistaakseni se suussa mutta se ei koskaan ollut hänelle tärkeä. O ei ole suostunut sitten sairaalassa olon syömään tuttia. Nyrkit on hänelle todella tärkeät ja niitä lussuttaa ja samalla kaiken kankaiset pistää kyllä suuhun(harsot, paidat, peitot ym.). En ole mitään riepua hänelle ostanut, mutta ehkä voisi ostaa jos ei tutit rupea maistumaan :P. Tuttipullokaan ei meillä kelpaa :)

    ReplyDelete