28 Jun 2013

And more clothes ;)

During the sale seasons, I really feel sorry for the mailman who has to deliver many packages per day ;). Today we got 3 packages and more from Mini & Maximus. This time I had an American friend helping me out with it.  I had also bought some Mini Rodini from Oii's sale.
Kyllä vähän säälittää näin aleaikaan postimies, joka joutuu kantamaan paketteja meille melkein joka päivä ;). Tänään toimitti kolme pakettia, joista yksi oli Silverjungle, yksi Oii:n ja yksi Amerikkalaisen ystäväni lähettämä Mini & Maximuksen paketti. Noi MiMat on kyllä niin kivoja, toivottavasti laatukin on hyvää, kun hintakin on korkea. (D:n sovituskuvia sitten kun on viileämpää.)

Vauva sai hai- bodyn lisäksi Mini Rodinin sinisen bodyn, pipon sekä köysileggarit.

Vauvalle jo testailin tuota koon 12m bodya ja on juuri sopiva, eli pientä mitoitusta. Koirahuppari on kokoa 6 ja väljä D:lle, siinä ehkä paremmin pitää koko paikkaansa.





Mitäs alejuttuja postipoika(tai -tyttö) on teille tuonut tai on tuomassa? :) Onko mopo karannut alejen kanssa käsistä vai onko tullut ostettua maltillisesti tai jopa ei mitään? Mun ei siis pitänyt ostaa yhtään mitään...mutta joo-o...;)

8 comments:

  1. Söpöt hait vauvan päällä kyllä :). Mulla ehkä miehen mielestä mopo lähtenyt käsistä, mutta oikeasti olen kyllä onnistunut hankkimaan tarpeellisia vaatteita :). Postipoika ja lähetti ovat tulleet meillekin tutuiksi siis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä en edes viitsi miehelle näyttää kaikkia ostoja :D. Onneksi ei tarvikaan kun itse saa ottaa vastaan postipojan paketit. Ja lisää lähti juuri tilaukseen...huoh! ;)

      Delete
  2. Hei! Oon lukenut sun blogia pitkään, mutta nyt eka kerran kommentoin, mulla on kyllä mopo karannu käsistä ale vaatteiden kans, enkä miehelle kyllä niistä oo kertonu, mutta kyllähän se ne on nähny, ku kotia tuon. Oon tilannu kahdesti pompdeluxilta, me&i,lindexiltä, ellokselta ticketin haalarin ja sit tietysti aleostokset parina päivänä kaupungilta. Niin ja mulla on 3 lasta, kaks poikaa 6 ja 4v. ja nuorin tyttö 7,5kk. Ja sille tytöllehän vaatteiden ostossa mopo on karannu käsistä jo ennen aleja ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva että kommentoit! :D. Hyvä etten ole ainoa, jolla mopo karannut, vielä tänään(vai oliko eilen...haha) naputtelin yhen tilauksen. Sitten vielä tietty päälle perinteiset Lindexit ym. Tytöllehän toki varmaan tuleekin osteltua, itsekin ostelisin, nyt jo ihailen upeita ja söpöjä tyttöjen vaatteita...ehkä lompakolle parempi kun on kaksi poikaa :D.

      Delete
  3. OSteltu on, mutta järjellä ;) EI mies valita, kun pääsee helpolla kun mie ostan ;) Kyllä jotain vielä tulee tilattua varmasti... mutta tärkeintä on, että vaatteet tulevat käyttöön eikä jää käyttämättä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, itsekin yrittänyt pitää järjen osteluissa ja ostanut vain sellaista joka tulee varmasti käyttöön. Samalla olen myynyt myös pieniä vaatteita pois :)

      Delete
  4. Onpa hauskan näkösiä vaatteita, tosi kivoja. :) Täällä ei oo pahemmin aleshoppailtu. Aleissa itse kivijalkaliikkeissä en oo ees käynyt sisällä. :D Zalandolta ja HM:ltä tulee varmaan ens viikolla pienet paketit. Niitä odotellessa. :P Caacabaanasta houkuttaisi myös parit jutut tilata, mutta we'll c!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hienoa ettei alet ole koukuttaneet liikaa ;). Nuo vaatteet on kyllä kivoja, toivon vain että laatukin on hyvää, koska hinta on mielestäni liian korkea normaalihinnoilla. H&M:ltä tuli meillekin paketti, mutta ne tilasin ennen aleja normihinnalla :).

      Delete