24 Jun 2013

Stokke Baby set

We got yet another lovely package from Stokke. Last package included the newborn set with the stokke tripp trapp seat. The post can be found here. As time really flies, our baby is not so little anymore, in fact, he is 5 months old today. He got the permission to start sitting in a high chair, so the timing was absolutely perfect for the package to arrive today. We also got the baby harness and the table top to keep our table cleaner ;).
Me saimme tänään aivan ihanaa postia Stokkelta. Helmikuussa saimme heiltä Newborn setin sekä tripp trapp tuolin vauvalle ja ne ovatkin olleet ahkerassa käytössä viimeiset 5 kuukautta. Meidän pieni palleroinen on kuitenkin isoveljensä tavoin erittäin jämäkkä, joten hän on tuossa newborn setissä jo noussut itse istumaan eikä siinä aina viihdy. Tänään pikkumiehellä on ikää 5kk ja saimme neuvolasta luvan istuskella pieniä aikoja kerrallaan syöttötuolissa, joten tällä Stokken paketilla oli ihan täydellinen ajoitus. Saimme siis tripp trapp- tuoliin kiinnitettävän baby setin, pehmusteet, table topin sekä valjaat (jotka otamme vasta myöhemmin käyttöön).
Palleromme otti tuolin hienosti vastaan :D.
Table top on hurjan kätevä, tästä on helppo antaa sormiruokaa ja kivat kuvat ovat kiinnostavia(toisin kuin maissinaksu ;) )

Valitsin tällä kertaa valkoisen sijasta tuollaisen tumman turkoosin värisen baby setin ja siihen harmaa-raidallisen pehmusteen. Innolla siis lähdemme testailemaan uutta ison pojan syöttötuolia samalla, kun opettelemme maistelemaan kiinteitä. Tästä maisteltin tänään jo iltapuuroa...siitä se lähtee, pieni vastasyntynyt vauva on jo pieni-iso poikainen.

Onko teillä Stokken syöttötuolia vauva setillä? Entä table topia? Ovatko olleet hyviä?

9 comments:

  1. Suloinen pienimies ja mukavan värinen tuo tumman turkoosi baby set!

    Meillä nyt 3-vuotiaan ollessa vauva hankittiin Stokken syöttis vauvasetillä ja ihastuttiin siihen kyllä. Table topia ei ole ollut ja sen on pöytä saanutkin karvaasti pinnassaan kokea. Ehkä sitten aikanaan tulokkaan tullessa syöttisikään jotain pöytä-rukakin suojaksi pitäisi hankkia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :). Meillä ei D:llä ollut Stokken tuolia, hommattiin se hänelle vasta paljon myöhemmin ja ollaan tykätty. Nyt on ollut kyllä ihana kun tuohon Stokkeen todellakin saa noita lisäosia ja sen voi ottaa käyttöön jo vastasyntyneelle. Varsinkin kun on isompi sisarus, niin on ollut todella kiva ottaa vauva ruokapöytään mukaan touhuihin ja nyt hän itsekin pääsee jo maistelemaan ruokia pöydässä :).

      Delete
  2. Meilla on stokken tuoli baby setilla, nyt poika jo 3.5v ja minusta tuossa tuolissa sen muunneltavuus on niin ihanaa. Vauva-ajan jalkeen se ei menekaan varaston taytteeksi vaan muuntuu lapsen ian mukaan.

    Onko teilla lahtenyt maalia tulista? Meilla on jostain ihan ihmeellisista paikoista (valkoinen) maali osittain kuoriutunut pois, se kylla harmittaa jos ajattelee etta murto-osan maksavassa ikean tuolissa maalit pysyy. Muistaakseni luin jostain tuosta valkoisten tuolien ongelmasta mutta minusta sen piti olla jo korjattu silloin kun me tuolimme ostettiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muunneltavuus tuossa tosiaan on parasta. Itseasiassa D:n tuolista on muutamista kohtaa lähtenyt maalia ja kaveri juuri reklamoi heidän tuolistaan, kun kuultovalkoisesta oli lähtenyt maali. Meillä sitä ainakin vielä on lähtenyt niin vähän, ettei haittaa, mutta eihän se kovin kiva jos kauheasti lähtee iän myötä, jos meinaa tuolia käyttää pitkän aikaa.

      Delete
  3. Mä niin tahdon tollaisen :D Ja ihana vauva, kun osaa jo istua. Meillä poika tais istua tosi myöhään muistelen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen! Vauva on kyllä ihana ♥. Aurinkoinen, iloinen ja niiin söpö ;). Kohta on teilläkin :D!

      Delete
  4. Table top oli esikoisella käytössä, mutta kuopukselle ostettiin playtray. Kyllä tykkään tuosta playtraysta enemmän. Paljon helpompi puhdistaa, eikä tarvi niitä imukuppeja irrotella ja puhdistaa. Triptrapkin säilyy puhtaanpana, kun itse opettelee syömään.

    ReplyDelete
  5. Pitää tuota play traytä katsella kun ollaan siinä iässä että itse tykätään syödä, mutta siinähän tuoli joutuu olemaan kauempana pöydästä, kun se tarjotin on siinä edessä?

    ReplyDelete
  6. Meillä on ollut Stokke vuodesta 2008 sillä vanhalla babysetillä. Se tuoli siirtyi vauvalle kevättalvella ja isosisko sai uuden tuolin, johon tuo vanha babysetti ei käy, joten helpompi näin. Tykkäämme ja lapset saavat tuoleissaan istua ihan niin kauan kuin tahtovat. Voi vain suositella!

    ReplyDelete