20 Sept 2011

Presenting Molo AW11/12

Viime vuonna syksyllä, saimme Molo Kidsiltä aivan ihanan yllätyspaketin, joka sisälsi mm. uuden Pyxis toppahaalarin. Olen tykännyt Molon vaatteista jo pitkään ja Danskullakin sisävaatteina olleet vauvasta asti. Kaikki vaatteet eivät toki ole meidän tyylisiä tai meidän mieleen, mutta merkillä niin paljon erilaisia kuteita, että sieltä löytyy kyllä lähes jokaiselle jotakin. Me tykätään erityisesti merkin ulkovaatteista ja myös esim. farkuista ja tietyistä paidoista ja housuista. 

Olemme erittäin onnekkaita, sillä saimme myös tänä syksynä aivan ihanan paketin merkiltä. Paketista löytyi kaikkea ihanaa ja ostin vielä itse lisäyksiä, jotta saamme ihania kokonaisuuksia talveen. 

Last autumn we received an amazing package from Molo Kids that included snowsuit, mittens, hats etc. I have liked Molo clothes since D was a baby and now I mainly love their outerwear, some tees and trousers and jeans of course. Molo has so many varieties of desings, that there is always something that suits us no question. 

We just received a pakage from the brand including some gorgeous stuff and I have ordered some stuff myself to add on to create some great outfits for this winter.

Here is my son modeling the coolest AW11 clothes from Molo.




 Hat: Kami Helmet Iris size 3-5
Mittens: Igor, autumncheck size 3-5
Cardigan: Mackay grey/melange size 98
Jeans: Molo size 98

 Jacket: Heat cool size 104
Mittens: Kei Pond size 3-5
Shoes: Emu size 27
 T-shirt: Race thunder size 98

 T-shirt: Wolf size 98

 Shirt: Rey Lagune size 92/98
Shoes: Bisgaard size 26 


 Sweater: Airplane size 98
Hat: Kappahl


 Snowsuit: Autumncheck size 104
Hat: Fredrikson

Päädyin kuitenkin ottamaan koon 104 tuosta haalarista. Vertasin nimittäin 92cm haalaria kokoon 98cm eikä eroa ollut juuri mitään. Tuo haalari on makuuni vielä liian iso, mutta menee sitten varmasti lopputalvesta ja uskon myös että vielä ensi talvenakin. Tämän 104 kaveriksi on tulossa 98cm PO.Pin haalari, eli ei kuitekaan hypätä tuon koon yli. Kuvista jäi vielä puuttumaan saamamme reppu, jossa autoja. Se jäi tarhaan, enkä saanut siitä kuvia. 

Ja vielä setteinä osa meidän talvea.

 Lempparisetti/Favourite set.
 Fancy set.
Ja vielä viimeisenä 104cm koon paloautopaita. Tämä oli pakko hankkia paloautohullulle pojalle. On vielä reilu, joten ei kokeiltu päälle. Jää siis vielä hetkeksi jemmaan.

I had to buy this firetruck t-shirt for my firetruck lover. I got a size 104, which is still a bit too big, so we didn't try it on. It will wait for him to grow a bit more.

Kuten viime vuonna, myös tänä vuonna Molo Kids lahjoitti arvontapalkinnoksi toppahaalarin ;). Värinä on autumncheck ja kokona 98cm. Aloitan arvonnan jossain vaiheessa tällä viikolla, eli pysykää kuulolla.


Clothes are from Molo Kids and Babyshop.




29 comments:

  1. Oi voi, miten ihania vaatteita! Etenkin tuo myssy on aivan ihana! Meillekin kelpais tällaista postia.;)

    Mä tykkään myös todella paljon Molokidsin ulkovaatteista. Niitä meillä onkin pääasiassa talveksi.

    ReplyDelete
  2. Helmi: Myssy on tosi söpö ja sopi tuohon takkiin niin hyvin, että oli pakko tilata(babyshopista).

    ReplyDelete
  3. Minusta etenkin tuo musta lentskari verkka (?) takki on tosi cool!! Ja useimmat muutkin kivoja - paloautopaita kelpaisi varmaan jokaiselle pikkupojalle :)

    ReplyDelete
  4. AnnaT: joo, verkkatakki tuo on. On muuten hieman pienehköä mitoitusta, eli suosittelen ottamaan yhtä kokoa isomman tuosta.
    Paloautopaita on aika huippu :)

    ReplyDelete
  5. Onko verkkatakissa lentokoneita selässäkin, vai pelkästään edessä? Saako sitä jostain suomalaisesta verkkokaupasta, tiedätkö? kiitos kokovinkistä! Toinen juttu: lähteekö noista Molon printtipaidoista miten hyvin lika, vai onko tullut Danskulla niihin ikävämpiä tahroja? Molon ulkovaatetta meillä on ollut useampia, muttei vielä noita printtipaitoja, siksi mietin.

    ReplyDelete
  6. Ihan mieletön paketti! Kyllä kelpaa!

    ReplyDelete
  7. AnnaT: Lentokoneet on vain tuossa edessä molemmin puolin vetskaria. En tiedä saako suomalaisesta kaupasta...pitää katsellä kun ehdin :).

    Mun mielestä printtipaidoista lähtee tahrat ihan normaalisti. En ainakaan ole kiinnittänyt siihen huomiota. Usein tulee tomaatti/rasvatahroja meillä.

    Satu: on kyllä :) Kaikkea en toki saanut, mitä kuvissa näkyy, mutta suurimman osan.

    ReplyDelete
  8. Molo on minunkin lemppimerkki. Oman tykkäämisen vuoksi otimme myös molon ehdottomaksi vakiomerkiksi kauppaamme joten se tulee taatusti pysymään valikoimissamme. Meidän ekaluokkalainen on tänä syksynä suorastaan hurmioitunut molon vaatteisiin ja niitä onkin hänellä jo valtaosa vaatteista:)

    ReplyDelete
  9. No kyllä kelpaa noilla seteillä olla! Luen tosi mielelläni blogiasi kun itselläni on Danskun ikäiset kaksospojat, jotka ovat vielä ihan Danskun kokoisetkin. Olen saanut paljon hyviä vinkkejä sinulta hoikille pojille :) Kiitos ja jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
  10. Lastenpuotikupla: Molo on kyllä aikas huippu merkki :)

    Mammis: Voi kiitos!! Ihanaa, että joku saa jotain blogistani irti ja vinkit on hyviä.

    ReplyDelete
  11. Kivan näköisiä juttuja kyllä löytyi! Jaksaisitkos vielä kertoa minkä pituinen teidän Dansku on, osaisi vähän arvioida noiden vaatteiden mitoitusta sen perusteella? :)

    ReplyDelete
  12. Sarita: Dansku on n. 93-94cm pitkä :) Ja tosi laiha, n. 12kg.

    ReplyDelete
  13. Mä törmäsin vasta esikoisen ollessa puoli vuotta molo kidsin vaatteisiin ja nyt on talveksi tulossa vaatteet kyseistä merkkiä molemmille pojille :) ja se rallipaita vei meidän pikku miehen sydämen niin ettei äiti päässyt ilman sitä kaupasta ulos :D

    ReplyDelete
  14. Aivan mahtavia vaatteita.. Jälleen kerran! Erityisesti tykkäsin sinisestä takista ja siitä haalarista, niin makeita värejä! :)

    ReplyDelete
  15. Tuo ruudullinen haalari on kyllä kaunis. Tykkään. Ja luulen, että meidän poika tykkäisi tuosta lentokonetakista, onkohan noissa isoja kokoja?

    ReplyDelete
  16. Mistä tuollaisen lentokonetakin mahtaisi löytää? Olen yrittänyt sellaista metsästää nähtyäni kuvan siitä, mutta en ole bongannut sellaista mistään nettikaupasta (myös ulkomainen nettikauppa käy). Entä mikä mahtaa olla noiden farkkujen mallin nimi? Molon ulkovaatteet ja paidat ovat meidän suosikkeja, mutta farkkuja ei olla vielä testattu.

    ReplyDelete
  17. Ihania! Meille tuli kans autumncheck haalari ja rukkaset täksi talveksi.

    ReplyDelete
  18. Tiina: Olen kysynyt asiasta ja odottelen vastausta :) Vastaan tähän ketjuun, kun tiedän.

    Farkkujen mallin nimeä en nyt muista enkä löytänyt sitä tuotelappua. Malli on kuitenkin regular fit.

    ReplyDelete
  19. Kiva kun tuli näitä sovituskuvia =)
    Meillä poika on noin 91cm pitkä ja kasvaa sentin kuukausiavauhtia, eikä mulla ole aavistustakaan minkä kokoisen kakkoshaalarin ostaisin. En tykkää roikkuvista, joten pitäisi olla suht pienellä kasvuvaralla. Eilen kokeiltiin meidän Me&I-haalaria koossa 92 ja siinä on kasvuvaraa lahkeissa. Mutta kun kaikkien merkkien koot ovat niiiiiin erilaisia, ahdistus!

    ReplyDelete
  20. Vera: Tarkoitatko ulkohaalaria? Ottaisin sinuna koon 98cm, jos pituutta nyt 91cm. Varmaan jo viimeistään kahden kuukauden päästä puetaan toppahaalarit päälle ja silloin voisi pituus olla 91-93, eli 98cm haalari olisi ihan sopiva. Toki riippuu merkistä.

    ReplyDelete
  21. Lentokoneverkkatakista sain tällaisen vastauksen:


    In Finland there is only 1 customer Punavuoren Peikko in Sello. The have bought Matty in black.



    Otherwise they can try these web-sites:



    www.emilea.be

    www.deluchtballonn.be

    www.funkylittlemonkey.dk

    www.smartkidz.dk

    www.kleertjes.com

    ReplyDelete
  22. Kiitos vastauksestasi koskien lentokonetakkia. :)

    ReplyDelete
  23. Kyllä nimenomaan toppahaalaria =) meillä on hamsterivarastossa ollut Me&I siilihaalari vaikka kuinka kauan, jospa nyt talvena pääsisi edes hetkeksi käyttöön ennenkuin jää pieneksi. 98 on todellakin varmasti paras koko, vaikka esim Ticketin 86cm vk-haalari on sekin vielä reilu Nopalle. Kun ovat mitoitukset aina niin erilaisia eri merkeillä.

    ReplyDelete
  24. Minusta tuo 104 kokokaan ei ole teille liian suuri, tokihan ne niitä makukysymyksiä.
    Itse ostin keväällä Po.Pin vk-haalarin mistä ajattelin että VARMASTI menee vielä syksyllä mutta eikö mitä, ranteet näkyi kun nyt päälle puettiin. Lahkeetkin jäi lyhyeksi kyykistyessä.
    Ei auttanut muu kun hakea Po.Pista uusi haalari ja sinäänsä harmittaa kun käyttöaika jää tälle uudelle haalarille aikas lyhyeksi (epäilen että menee enää keväällä) ja hintaahan niillä kuitenkin on jonkunverran.
    Toki kasvu varmaan nyt hidastuu mutta joudun pyörtämään sanani kokoasioissa ja jatkossa tulen ottamaan ulkovaatteisiin enemmän kasvuvaraa, ei tietenkään älyttömiä mutta niin että menisi koko kauden. Talvihaalareissa kun on vielä se ettei niitä lopputalvesta enää edes tahdo mieluisia saada.

    Mikä PoPin haalari teille on tulossa?

    ReplyDelete
  25. Solina: Tuo haalari on mun makuun nyt juuri liian iso. Mutta sitten parin kk päästä varmaan jo parempi kun kerroksiakin on alla useampi.

    Meille saapui tänään postissa viime vuotinen PO.Pin turkoosi haalari 98cm.

    ReplyDelete
  26. Miten muuten, mahtuuko Danskulle vielä se 92cm haalari ja paljonko Dansku on pitkä?
    Kun ale ostoja mietin ensi talveen.
    Meillä on nyt sopiva se 86cm haalari ja 1,5kk sitten poika oli 80,7cm pitkä. Menee siis haalari todennäköisesti kuitenkin koko talven. Pari senttiä on varaa.

    ReplyDelete
  27. titti: No periaatteessa mahtuu ja on pidettykin välillä PO.Pin haalarin ohella päällä, mutta sinne ei alle mahdu esim. villahaalaria ja varmasti joidenkin mielestä se on liian pieni.
    En tiedä paljon Dansku on pitkä, mutta veikkaan n. 95cm.

    ReplyDelete
  28. Ja tästä huomasinkin että teillä olikin 104 senttinen Polaris :D. Noissa kuvissa tosiaan vielä kovin ison näköinen, saa nähdä miltä se näyttää lopputalvesta :D.

    Meidän lapsi tosiaan täyttää ensi lokakuussa vasta 2-v. mutta pituutta todennäköisesti jo silloin ainakin 92cm ellei jopa enemmän, jos tuo ei omalta käyrältään paljon poikkea.

    No, ensi talvi näyttää sitten miten sen 98 kokoisen haalarin kanssa käy, ainakin sitä saa käyttää jo alkutalvesta ja hyvällä tuurilla menee koko talven.

    ReplyDelete