27 Sept 2011

Autumn shoes

The order I made on sunday just turned up today. Superfast, isn't it? We have all together 4pairs of shoes for this autumn and hopefully they will go next spring as well. 

Pikkujaloista tekemäni tilaus saapui tänään(tein Su illalla, maksoin Ma aamulla). Todella nopeaa, eikö? Tilaamani kengät olivat juuri niin ihanat kuin ajattelin. Meillä on syksylle 4 paria kenkiä, joista kahtia pidetään eniten ja kokoaikaisessa käytössä. Kaksi paria ovat sitten enempikin kauppakengiksi tarkoitetut. Toivottavasti nämä mahtuu vielä keväälläkin.
 Bisgaard size 26.
 Angulus, size 25.
 Converse, size 24(but big).
Naturino, size 26.

Syksylle meillä ei siis ole gore-tex kenkiä lainkaan, tai no, yhdet kirpparilta ostetut on, mutta ne ovat jo naftit. Sen vuoksi tilasin eilen Lasten Metsolasta nämä ihanuudet.

Eli Molo Kidsin rainbow saappaat vuorella. 
Nämä menevät märillä keleillä ja pitkälle alkutalveenkin.

Jokos teillä on syyskengät ostettuina?

5 comments:

  1. On ne kai ostettuna - ellen sitten keksi haluta taas jotain uutta ;) Noita saappaita mäkin kattelin kun meillä ei myöskään ole goreja nyt. Mutta kumpparit ja paksut villasukat ajaa ainakin melkein saman asian, joten koetan vastustaa :)

    ReplyDelete
  2. Itse katselen jatkuvasti uusia ihania kenkiä...olispa enempi lapsia niin voisi ostaa kaikki ihanuudet ;)

    Mun oli pakko ostaa kumpparit, kun meidän 24 koon hunterit rupeaa jäämään pieniksi eikä niihin mahdu villasukka.

    ReplyDelete
  3. syyskenkinä meidän pojalla on (ikää muutaman päivän päästä 3v.) on kumpparit (tänään ostetut,kun ed.jäivät pieneksi)kokoa 28, Viking goret käytettynä hommatut 27, Niken tennarit 26 (just mahtuvat), Crocs vuorelliset ja varrelliset kengät, yhdet nahkaiset kengät, jotka tilasin Kipin Kapin alesta 27 (en muista merkkiä). Talvicrocsit on myös, mutta niitä ei enää juuri pidetä ulkona. Ihan peruslenkkaritkin ois mutta ne katosivat alkukesästä:( ei hajuakaan, missä ovat ja pienethän ne jo on varmaan (26). Kenkiä siis on ihan tarpeeksi.
    Neidillä 1,5v.on Kipin Kapin alesta ostetut See Kai Runin oranssit kävelykengät 22, pojan vanhat lenkkarit 22 ja kumpparit. Tutan kävelykengät 21 alkavat olla naftit.
    Pikkuisten kengät on kyllä ihania!

    ReplyDelete
  4. Ihania kenkiä.:)

    Meillä mennään kevääksi hankituilla kengillä. Osa niistä alkaa kyllä jäädä pieneksi, mutta sopiviakin löytyy vielä riittävästi.;)

    Minäkin tilasin viime viikolla Pikku jaloista kuopukselle ja neidille kengät. Ne tuli kyllä supernopeasti. Yritän ehtiä kuvata ja postata ne ennen viikonloppua.:)

    ReplyDelete
  5. Imdina: Teillähän on sitten ihan kivasti kanssa syksyksi kenkiä :)
    En olekaan tutustunut tuohon kipin kapin kauppaan, pitääpä käydä kurkkaamassa.

    Helmi: Postaile ihmeessä teidän kengistä! Pikkujalat on kyllä aika huippu kauppa. Sinne saa kyllä rahat uppoamaan ;).

    ReplyDelete