28 Sept 2011

Suits with accessories

Autumn and winter suits with the accessories we have so far. Don't really need any more...maybe a few things.

Meidän syksy ja talvi kuteet asusteineen. Jotain pientä vielä tulossa, mutta melkeimpä kaikki kasassa.

 Syksylle. Takki ja housut PO.P, pipot Mini Rodini, PO.P sekä Helmin kutoma, rukkaset reimatec ja villervalla, hanskat PO.P.
 Syksyyn myöskin. Haalari Molo Kids, pipot Nova Star, PO.P ja H&M. Rukkaset reimatec ja Villervalla, tumput tutun kutomat ja hanskat PO.P.
 Tämä haalari on ns. hätävara ja odottelee ensi kevättä. Haalari siis PO.P, pipot tutun kutomat, PO.P ja H&M. Rukkaset reimatec ja tumput samat kuin edellisessä.
 Talvi aloitetaan Molo Kidsin toppahaalarilla, johon Fredriksonin pipo sekä Molon rukkaset.
 Pääasiallinen tarha-haalari/rymyhaalari PO.P, pipot Fredrikson ja Huttelihut. Rukkaset Molo ja jotkin suomalaiset nahkakintaat.
Lopputalveen ja ensi talveksi Molo Kids haalari, pipoina ja rukkasina samat kuin edellisessä, paitsi myös tuo punainen tupsupipo on Fredriksonin ja veljeni vanha.

Oikeastaan mitään ei puutu, mutta muutaman jutun vielä hankin. Villahaalarin ajattelin täksi talveksi ostaa, viime talvenahan meillä ei sellaista ollut lainkaan. Villahaalariksi ajattelin Ruskovillaa.

Olisiko muuten kenelläkään myydä kuvissa näkyviä PO.Pin raidallisia pipoja värissä harmaa ja keltainen koossa 50 ja/tai 52? Nuo meidän ovat kokoa 48 ja nafteja, haluaisin isommat tilalle.

Lisäksi etsin PO.Pin kuorihousuja koossa 98/104 värinä musta tai harmaa. Saa tarjota sähköpostiin :)


18 comments:

  1. Eikös noi Villervallan rukkaset ole talvi käyttöön? :o Nehän on toppaa.

    ReplyDelete
  2. Niissä on ohut vuori, mutten kyllä käyttäisi kovilla pakkasilla, sellaiseen ovat liian ohuet.

    ReplyDelete
  3. Niin herkulliselta näyttää teidän syksy sekä talvi! :)

    ReplyDelete
  4. jadore: Kiitos. Itseasiassa nuo on kaikki olleet "piilossa" eri paikoissa ja nyt vasta itsekin näen kaikki kokonaisuudessaan ja täytyy myöntää, että olen erittäin tyytyväinen hankintoihin.

    ReplyDelete
  5. Pakko kysyä näin melko uutena lukijana (olen ehtinyt lukea vain uusimmat tekstit), että kuinka monta lasta sulla on? :) Tuossa on kuitenkin toppaa varmaan tonnilla niin mietin, että eikai ne yhdelle ole kaikki...? :)) Ihania vaatteita kyllä teillä talveksi. Sulla näkyy tuolla ylhäällä olevan Molo kids sponsori, niin saatko ilmaiseksi näitä toppavaatteita?

    ReplyDelete
  6. Ihania!!! Mä ostan noi sitte meille ku teillä ei enää tarvita ;D

    ReplyDelete
  7. Laura: Yksi poika meiltä "vain" löytyy. Toppahaalareita on tälle talvelle tarkoituksella hommattu kaksi. Tuo Molo Kidsin raitahaalari oli meillä koko viime talven, mutta menee vielä juuri ja juuri päälle.

    Riippuu siis koska talvi tulee kunnolla, mahtuuko se silloin päälle vai ei. Päähaalarit tälle talvelle ovat siis nuo kaksi viimeistä, käytettynä ostettu PO.P sekä uusi Molo.

    Niin ja tuo Molon ruutuhaalari kun on kokoa 104cm, niin menee varmasti vielä ensi talvenkin.

    Molo Kidsiltä olen saanut kuvissa näkyvät haalarit(eli vk + toppa), kuvien Molon asusteita en ole saanut.

    titti: Juu..myyn joitain sitten joskus ;)

    ReplyDelete
  8. Piti vielä selvittää, eli 3 ensimmäistä pukua ovat välikauteen ja 3 viimeistä toppaa ;)

    ReplyDelete
  9. Ihania settejä ja hurmaavia värejä! Vihreä setti syksyyn on kovasti mieleeni. Pidän kovasti vihreästä, mutta meidän pojilla sitä on aika vähän. Minusta se sopii paremmin muiden lapsille, kuin omille. Minä sorrun aina tuttuun ja turvalliseen turkoosiin ja kohta alkaa kiintiö olla täysi sen suhteen ;)
    Hanna Paljon pojista-blogista

    ReplyDelete
  10. Hanna: Tiedätkö, mun mielestä vihreä ei sovi Danskulle eikä se ole lainkaan meidän väri vaikka sinänsä kiva onkin.
    Ostin joskus PO.Pin alesta nuo vihreät housut, kun taisi olla ainoa väri jossa koko 98cm, joten siihen olen sitten rakentanut kokonaisuutta.

    Turkoosi olisi enempi meidän väri myöskin, mutta vihreällä mennään tämä syksy. Jos sitten kevääksi hommaisi jonkin muun värin ;)

    ReplyDelete
  11. Mulla on pojalleni tulevalle talvelle tuo sama turkoosi Po.P:in haalari ja sitten käytetty Mini a Turen sininen haalari. Sulta voikin hyvin "napata" ideat noista asusteista tohon Po.P:iin :) Fredriksonin hattua olin itsekin kyllä miettinyt, vaikka poitsu ei oikein tykkääkään pitää sellaista.
    Ja tietty voin tarpeen mukaan ottaa omasta varastosta yhden molonkin haalarin käyttöön ;)

    Jenni (Lilla companysta)

    ReplyDelete
  12. täksi talveksi ajattelin pitää vauvalla vain äitiyspakkauksen haalaria ja ehkä hankkia jonkun kyläilytakin, jonka kanssa voi käyttää lämpöpussia. mutta odotan sekä innolla että kauhulla talvea 2012-2013, jolloin tyttö todennäköisesti liikkuu itsekin ulkona ja haalarin ominaisuuksilta vaaditaan enemmän. laatua ja tyyliä arvostavana nuukana ihmisenä mietin, ostaisinko ihanan haalarin (toivottavasti oikean kokoisena) tämän talven alennusmyynneistä.

    ReplyDelete
  13. Kivan näköisiä settejä!

    am

    ReplyDelete
  14. Moikka! Tosi kivat setit! Poikasi on omani tapaan aika vaalea ja sinisilmäinen (?) joten uskon hänellä olevan sama, että vihreä on aika voimakas väri. Itse kyllä tykkään vihreästä värinä, ja sinisestä ja turkoosista en tykännyt aiemmin, mutta kun ne sopii meidänkin pojalle niin hyvin! Ja just harmaa ja keltainen sopii varsin hyvin, ainakin hiukan oranssiin taittava - tosi kivat noi kelta-harmaat asusteet.
    Joku kyseli noista Villervallan rukkasista. Viime vuotiset on selkeästi ohuemmat kuin tämänvuotiset. Eli jos on viimevuotista mallia, niin minäkin pitäisin välikausikäytössä eikä talvikäytössä. Yllätyin itsekin kun kävin ostamassa tämänvuotiset, myyjäkin sanoi, että tänä vuonna ovat paksummat kuin viime vuonna!
    Minusta on kiva, kun on useammat asusteet niin saa vaihdettua haalarin ilmettä, ja kyllähän niitä käytössä kastuu ja likaantuukin! Eli hyvä, kun on riittävästi, eihän se muilta pois ole ;)

    ReplyDelete
  15. Heipsan, tuli tämä postaus mieleen huutonettiä selaillessa.. Olisiko tämä sellainen kuin etsit? :)
    http://www.huuto.net/kohteet/pop-raitapipo-koko-50/191847894

    ReplyDelete
  16. Kivoja settejä, tykkään! Noita on minusta sopivasti. :)

    ReplyDelete
  17. Ruutuhaalari on ihana. Sitä etsiessä netissä tänne löysin :-) Mietin tässä vaan kun se on niin kallis että raaskiiko sitä ostaa...

    ReplyDelete