5 Sept 2011

Games

We have not been playing too many games with D yet. But as he has just turned 3, he is old enough to start learning to play easy games. For his birthday, he got a nice wooden game by Haba. It is suitable from 4 years, but we will slowly start learning the idea of the game. So far he is very interested in playing, although cannot yet follow the rules.

I have to say, I am hooked on Haba wooden games. They are awesome! And again, lucky me, I found a Haba game from a flea market the other day for 5€(ovh. 24,90€). So, game on!

Do you play games? What kind?

Sukat sekaisin/ Mixed up socks.

 Eläinpyramidi/ Animal pyramid. Flea market find for 5€.

 Gorgeous wooden animals. Now, these won't break!

En voi muuta kuin suositella Haban pelejä lapsille. Pelit ovat puisia, iloisen värisiä ja helppoja pelattavia. Dansku sai synttärilahjaksi tuon sukat sekaisin- pelin ja olemme sitä nyt muutamaan otteeseen kokeillut. Eläinpyramidin löysin muutama päivä sitten kirpputorilta 5€:lla kaikkine paloineen, tosi siistissä kunnossa.

Molemmat pelit ovat ikäsuosituksella 4v alkaen, joten hiljalleen totutellaan niihin ja pelin sääntöihin. Dansku on tosi innoissaan peleistä ja mielenkiinnolla niitä katselee. Vielä ei kuitenkaan ihan ymmärrä pelin sääntöjä :)

Pelataanko teillä pelejä? Millaisia?

3 comments:

  1. En olekaan tiennyt tuollaista pelivalmistajaa! Täytyy siis pitää silmät auki kaupoissa ja kirppareilla :)
    Meillä on pariin otteeseen yritetty pelata muistipeliä, mutta Toukka ei ihan ymmärrä ideaa vielä, mutta tykkää käännellä kortteja ympäri :)

    ReplyDelete
  2. Loistavalla hinnalla kyllä löysit! :) Meilläkin tykätään haban peleistä toinen hyvä valmistaja on djeco jolla pienille sopivia pelejä. Meillä ekat alettiin pari vuotiaan kanssa ju nyt neiti juuri täytti kolme ja jaksaa jo 10-15min pelin hyvin. :) Mikäs tuon parempaa yhdessä oloa olisi -Anna

    ReplyDelete
  3. Meillä on nyt innostuttu pelaamisesta, jaksaa jo keskittyä paremmin peleihin. Haban pelit on ehdottomasti meilläkin ne suosikit! :)

    ReplyDelete