9 Sept 2011

Meandi

This post is mainly for my Finnish readers as it is regarding Me&I clothes, which are mainly sold in "house parties" around Finland and Sweden.

Me, kuten muutamat muutkin bloggaajat, saimme valita Me&I:n uudesta mallistosta yhden vaatteen "testiin". Minä valitsin meille slmi sweat pantsit.
Mutta, näissä ei ollutkaan vyötäröllä kiristys mahdollisuutta ja olivat Danskulle aivan liian leveät, joten palautin.

Tilalle valitsin turkoosit velourhousut, joissa vyötäröllä kiristys.
Hain ne tänään postista.
Harmi vain, että näissäkin on ongelma. Onko teillä? Nimittäin tuo vyötärön kiristyskuminauha on osittain saumuroitu housuun kiinni. Joten kun kumpparia vetää kireämmälle, rullaantuu myös housut ryppyyn takaa, eikä niitä siis saa suoraksi. Näin:


Housut jäävät siis tuollaiseen ruttuun. Jääkö teillä? Vai ollaanko me saatu jotkut maanantai kappaleet....

Muuten housut ovat ihanat. Me&I:ta meillä oli eniten, kun Dansku oli pieni. Meillä on ollut mm. t-paitoja, froteehousuja sekä pupuhaalarit.
 Limet froteehousut. Näitä oli myös ruskeana sekä turkoosina. 
 Pupuhaalarit ja sukat :)
 Huivi.
T-paita.

Olen siis itse pitänyt parit kutsut, mutta enää ei ole ketä kutsua(tai on muutama, mutta tuskin tulisivat/kiinnostaisi). En siis ole pariin vuoteen kutsuja pitänyt, enkä myöskään ostanut uutuuksia Me&I:lta. Käytettynä meille tuli jossain vaiheessa froteehousuja, mutta niiden jäätyä pieniksi, en ole ostanut lisää.

Nyt meillä on siis nuo turkoosit velourit, mutta ainakaan nyt niitä ei oikein voi käyttää kun jää kangas ruttuun. Olisin siis kiinnostunut muiden kokemuksista näistä veloureista. Saa nähdä tuleeko meille tulevaisuudessa lisää tältä merkiltä vaatetta. Olisi vaan kiva nähdä livenä mitä tilaa ja siihen tarvitsisi melkein pitää itse kutsut :)

(Sain juuri sähköpostilla vastauksen, että housuissa on virhe ja lähettävät uudet.)

3 comments:

  1. Maanantaikappaleet ovat, kuten saitkin jo asiakaspalvelusta tietää. Meillä on tällä hetkellä isommalla pojalla kolmet ja pienemmällä kahdet Meandi-velourit, ja ovat hyvin toimineet käytössä ja kestäneet kulutusta.

    Jostain muuten luin että Me&I olisi just aloittanut kotikutsut Englannissa!

    ReplyDelete
  2. Meillä on oikeastaan ollut pelkkiä hyviä kokemuksia nyt jo useamman vuoden. Muutamaa haalistumista lukuunottamatta, mutta nekin ovat olleet tehtaan virheita kankaassa ja hyvitetty.
    Nuo housutkin löytyy, mutta vähemmän hoikalla poitsulla ei ole tarvinnut koskaan kokeilla kiristää. Mallistossa on niitä kapeitakin versioita muuten´, jossa on kiristys :)

    Tässä meidän valinta:

    http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.com/2011/09/peekaboo.html

    ReplyDelete
  3. No onpas teilla ollut huono tuuri:( Noi slimpantsit ovat ihanat. Ainakin aikuisten paalla kun ovat sopivat kokoset. Hyvan nakøiset:) Ja velourpantseja meilla on kaytetty monta vuotta ja hyvia ovat olleet. Sun pitaa pitaa kutsut niin paaset nakemaan vaatteet livena. En tieda missa asut, mutta luulis, etta tulijoita on jos pyydat kaverit ja kaverin kaverit. Ja isoaidit ovat usein parheita ostajia:) Eli jos on omia isoaiteja, anoppeja tai tøissa isoaiti ikaista porukkaa niin markkinoi heille. On hyva aika ostaa joululahjoja tms:)

    ReplyDelete