30 Sept 2011

Last shopping before Xmas?!

Today I went to get some woolen things for the winter, picked up yet another pair of cute winterboots from the post office and hit PO.P store for some sale finds. I also got the coolest present....

Tänään kävin hakemassa meille ruskovillan villahaalarin sekä kypärämyssyn. Nyt toivottavasti pysytään lämpiminä kylmälläkin viimalla. Haalariksi otin koon 110, joka reilu, onneksi on kapeaa mallia. Kuitenkin sen verran sopiva, etten lähtenyt vaihtamaan pienempään, sillä tuo saa palvella meitä vielä ainakin seuraavankin talven. Lisäksi postista hain vielä yhdet ihanat talvibootsit. 
Po.pillakin kävin kurkkimassa miinus viirus- tarjouksia ja mukaan tarttui mm. ne havittelemani 104 koon housut mustana harmain tehostein. Josko sitten seuraavan kerran shopataan jouluksi!?

Sain itsekin aivan ihanan lahjan...
...nimittäin iPadin. Kuulisin tästä mielelläni kokemuksia ja otan vastaan ideoita/vinkkejä hyvistä appseista. Opittavaa on, mutta hiljaa hyvä tulee....i'm in love ;)

Ja sitten ne ostokset.


 Eli nämä oli vain pakko vielä lisätä meidän talvikenkäkokoelmaan...tai no, kolmet kengät meillä nyt sitten on talveksi, eikä minusta mitenkään liikaa. Nämä ovat ehdottomasti farkkukengät, eli kyläily/kauppa tarkoitukseen. Varsi on näissä todella kapea, mutta menee Danskulle farkkujen päälle. Muunlaisen housun päälle ei kyllä menisi. Koko on 26 ja on reilu, vastaa mielestäni arauto rapien kokoa 27 ja ovat isommat kuin Bisgaardin 26 popot.
 PO.Pista ostin itselleni sekä Danskulle sukat sekä..
ne välikausihousut. Nämä tulee keväällä käyttöön ja näiden kanssa haluaisin löytää sen harmaan takin. Olisikohan kenelläkään myydä kokoa 104? Siis se farkun vaalean harmaa.
Miraakkelista ostin Ruskovillan haalarin sekä kypärämyssyn.

Tampereen seutulaiset muistakaahan, että Sunnuntaina on Tampere- päivä jolloin taas on esim. paloasemat auki! Toivotaan, että olisi silloin yhtä upea ilma kuin tänään. Mukavaa viikonloppua ja muistakaahan vielä osallistua Molo Kids talvihaalarin arvontaan(linkki oikealla). 


7 comments:

  1. Meillekin on tullut mummin toimesta tuollainen kypärämyssy :)

    Ja hitsi kun mä olen noista POPin sukista kade ;) Kävin tänään Flamingossa POPin outletissa ja käytin ihan liian kauan siihen, että kolusin kaikki sukkalaarit läpi ja en löytänyt YHTÄÄN paria sukkia tuossa koossa!

    Ja vielä pakko sanoa, että nuo kengät on ihan superihanat!

    ReplyDelete
  2. Sukkia oli kyllä tosi huonosti. Nuo "tyttöjen" sukat olivat yhdet ainoat tuossa 25/27 koossa. Itselle löysin kanssa vain yhdet sukat tuota kokoa.

    Kengät ovat kyllä huiput :)

    ReplyDelete
  3. Ihanat kengät!

    Ja ihania on lapsella talvipakkasilla käytössä nuo Ruskovillan vaatteetkin.

    ReplyDelete
  4. Heip! noi kengät on siis niin kauniit!! harmi, kun ei voi harkita, sillä meillä tarvitaan pulleajalkaisille sopivia malleja - noi tähdet vaan on niin ihania, muodossa tai toisessa :)

    ReplyDelete
  5. Kauniit nuo kengät, huoh.. ;)

    ReplyDelete