24 Sept 2011

Just something

I have bought a few things in the past few days. I found an old fisher price firetruck from ebay and an old  FP snoopy dog from a flea market. Today I went to Polarn O. Pyret and bought D a pair of gloves and a shirt. Not much, but something.



Jotain pientä on tullut ostettua parina viime päivänä. Ebaystä kotiutui vanha Fisher Pricen paloauto ja eilen satuin kirpparilta löytämään tuon FP:n koiran huippukuntoisena 3€:lla. Tänään kävin pitkästä aikaa PO.Pissa ja mukaan tarttui hanskat ja paita. Tykkään edelleen kovasti sini-valko-punayhdistelmästä ja tuo paita oli heti sellainen "pakko saada" kun sen näin.

Hurja määrä jo arvontaan osallistuneita :) Kiitos.

5 comments:

  1. Tuo koira on ihaaaana, meillä on samanlainen mun vanha :-)

    ReplyDelete
  2. Alkaa olla Danskulla kyllä tosi ihailtava kokoelma puuleluja :) Tosi kivoja molemmat ja jotenkin niin ajattomia! Itsekin olen joitain puuleluja ostanut ihan sillä ajatuksella, että kestäisivät vaikka seuraavallekin sukupolvelle - ja ovathan koristeenakin jotain toista kuin muovihärpäkkeet! Minäkin pistäydyin eilen po.p.issa ja meillekin tarttui yksi paita mukaan :)

    ReplyDelete
  3. Maria: Teilläkin näyttää olevan ihana kokoelma :)

    Jonna: Joo, toi on tosi söpö!

    AnnaT: Kyllä! Nyt aloinkin miettiin, että meilläe todella on paljon puuta leluissa. Voisikin katsoa mitä kaikkea puista löytyy.

    ReplyDelete