7 Aug 2013

Fun few days

For the past 5 days, we got to enjoy some rare visitors from England. It has been 5 and 4 years since they have visited us and that is a long time. The boys' granddad and auntie came over for a few days and especially D enjoyed their company  a lot. He spoke only english to them and it seemed to improve so much. They left today and we were all a bit sad as we don't know when we will next see them.
Here are some photos from the last couple of days.

Viimeisen viiden päivän ajan me olemme nauttineet harvinaisista englantilaisvieraista. Viimeksi ovat käyneet 5 (täti) ja 4 (pappa) vuotta sitten, eli pitkä aika! Erityisesti D tykkäsi heidän seurastaan kovasti ja puhui hienosti englantia koko vierailun ajan. Hänellä tuli heti kova ikävä ja heitä on muutamaan otteeseen itkettykin. Tänään saatoimme heidät lentokentälle ja nyt varmasti ovat jo lähellä kotejaan. Surullista on, ettemme tiedä koska näemme seuraavan kerran. Miehen isä on vieraillut suomessa nyt 4 kertaa, joista tätä ennen viimeksi D:n 1v synttäreiden aikaan. Täti vieraillut kerran, kun D oli 2kk ikäinen. 

Me olemme sitä vastoin vierailleet D:n kanssa englannissa 3 kertaa, joten saa nähdä mennäänkö me seuraavaksi sinne vai tulevatko tänne.

Tässä muutamia kuvia viimeiseltä parilta päivältä.













Kuinka te näette kaukana asuvia sukulaisia? Etenkin sellaisia jotka asuvat ulkomailla? 

Lomaa on enää kaksi päivää ja ensi maanantaina alkaa tarhaelämä...kylläpä on kesä taas mennyt nopeasti. 
Postausta tarhataipaleesta on tulossa piakkoin :).

Mukavaa loppuviikkoa!

6 comments:

  1. Kivoja kuvia. Conversen tossukat ovat ihan ylisöötit.

    ReplyDelete
  2. Me asutaan ulkomailla, 3 lennon paassa sukulaisista joten matkoihin menee jo lahes vuorokausi suuntaansa riippuen kuinka pitkat vaihdot. Ennen lasta kavin suomessa kerran vuodessa, aina kesalla. Nyt ollaan kayty 2-3 kertaa vuodessa kun kuitenkin haluan etta lapsi oppii tuntemaan 'oikean' joulun ja lumen, hiihdon ja laskettelun ja suomen kesaahan ei edelleenkaan mikaan voita :) Ja suomenkielikin selvasti kehittyy lomilla siella.
    Isovanhemmat kayvat meilla 1-2 kertaa vuodessa, sisko perheineen joka toinen vuosi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vau! Tosi kivasti kuitenkin näette sukulaisia, ihanaa! Me kyllä mielellämme käytäisiin englannissa kerran tai jopa kaksikin vuodessa, mutta siihen ei ole valitettavasti rahaa. Ja nyt kahden lapsen kanssa matkat ovat vieläkin kalliimpia :(.Toivomme, että ainakin englannin pappa kävisi joka vuosi tästä lähtien, saa nähdä miten käy. Miehen äiti on käynyt täällä vain kerran ja ollaan kuitenkin asuttu täällä jo 7 vuotta.

      Delete
  3. Varmasti odotettuja vieraita ja vierailuja. Meillä asuu sukulaisia ulkomailla, mutta ei ketään läheistä, jonka luona vierailtaisiin tai he vierailisivat meillä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli kyllä kovasti odotetut ja vierailu meni hienosti ja tietty nopeasti. Miehelle toki harmi, että näkee sukulaisiaan niin harvoin.

      Delete