17 Aug 2013

Some new clothes

I have bought way too many things during the summer and now from the new collection of Mini Rodini. I have also sold lots of old clothes, so it's not like my boys' wardrobes are bursting with clothes ;). I found a few nice things today and a few others a while back. Here are some of them.

Olen ostellut aika paljon alesta kesän aikana vaatetta ja samoin tilannut reilun kasan Mini Rodinin uutuuksia, mutta myös onneksi saanut paljon pientä ja tarpeetonta myytyäkin. Eli ei nuo poikien kaapit kuitenkaan pursuile vaatteista ja lisää olisi myytävääkin :). Olen tehnyt muutamia kivoja löytöjä, joten tässä muutavat kivat uudet jutut.
 Ideaparkin Ballotista löytyi tämä Molon vk-takki puoleen hintaan. Koko on 116 ja juuri sopiva, eli naftia on. Sopii kivasti hoikalle lapselle ja tämä olikin aivan ihana päällä. Tämä takki tuli Mini Rodinin keltaisen picon tilalle jonka myin. Harmiksi picot on meille liian leveitä :/.

Kuvassa takin alareunus on kiristetty, joten näyttää tyhmältä, eli ei tule käyttöön tuollain kiristettynä. Sopii kyllä D:lle tosi kivasti ja ominaisuudetkin on kohdillaan.
Sadetakki oli pakko tilata Mini Rodinilta ja se vaihtuikin pienempään, kun 116/122 koko oli aivan valtava. Tämä 104/110 on juuri sopiva pienellä kasvunvaralla. Pipon kokoa 48/50 nappasin Ballotista, muualta sitä ei tuntunut enää löytyvän tuossa koossa.

 Kirppikseltä löytyi taannoin batman neulepaita, johon sopii Mini Rodinin sammarit kivasti. Tänään löytyi asua täydentämään Supergan batman tennarit Ballotin second hand puolelta. Kengät taitavat olla ihan uudet, kun käytönjälkeä ei ole.


Meillä on vauva kuumeessa (ei muuta oiretta kuin kuume, mitähän voisi olla?), joten viime yö oli todella levoton. Tänään nautimme kuitenkin aamupäivän särkänniemessä, ilman vauvaa tosin, ja siitä tulossa myöhemmin pieni kuvallinen juttu :).

13 comments:

  1. Toi takki on tosi ihana! Ja samoin pingviinit :) Onko sulla kokemusta Rodinin talvitakeista, onkohan ne miten leveitä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takki oli paljon kivempi päällä kuin kaupassa :). Kauan sitä pyörittelin käsissä, onneksi ostin. Rodinin talvitakeista ei ole kokemusta muista kun viime talven punaruutuisesta ja sekin oli meille liian leveä :(.

      Delete
    2. No on kyllä siis hurjan paljon hienompi takki sovituskuvissa kuin tuotekuvissa :)!

      Ou nou, saas nähdä kuinka käy meidän takkivarauksen kans. Meillä poika taitaa olla aika samaa koko luokkaa D:n kanssa. (98cm/13,5kg)

      Delete
    3. Mikä takki teille on tulossa? Mitat kuulostaa samalta kun D:n 4v mitat, eli hoikka poika teilläkin :).

      Delete
    4. Mä varailin sitä panda talvitakkia ja luulen et se on ehkä just saman mallinen kuin se viime vuoden ruutu takki. Otin koon 104/110 kun jossain vielä luki et ne talvitakit on pientä kokoa. Saas nähdä tuleeko joku über-kasvunvara takki :D

      Delete
    5. Aa, ok, se on kyllä ihana mutta en uskaltais ostaa :/. Meillä oli viime talvena tosiaan 104/110 ja oli kyllä ihan passeli, mutta leveä :P.

      Delete
  2. Ihania vaatteita, tuo asu on oikein upea :).
    Kuumeilusta, meidän molemmilla pojilla on ollut vauvarokko. Pitää kuumetta korkealla kolme päivää, kuumeen laskiessa nousee näppyjä. Esikoinen oli 13kk ja kuopus 7kk ikäinen. Meillä ei muistaakseni muuta ollut kuin kuume.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asu on kyllä kiva, nyt kun viilenee, niin saa puettua päälle :).
      Vauvarokkoa mietin itsekin. D:llä sitä ei koskaan ollut, joten ei ole siitä mitään kokemusta.

      Delete
  3. Mullakin tuli mieleen vauvarokko. Korkea kuume, vauva yleisvoinniltaan hyvä, kestää 3vrk, jonka jälkeen nousee ihottuma.
    Toivottavasti paranee pian! :) Kivoja löytöjä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mietin myös vauvarokkoa, siitä ei olekaan kokemusta, joten netin tiedoilla rokosta mennään. Toivottavasti ensi yö olisi hieman parempi. Kiitos, kivoja löytöjä kyllä, kerrankin :).

      Delete
  4. Tosi paljon tuntuu olevan liikkeellä kuumetta ilman muita oireita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :( Tosi kurjaa kyllä noin pienellä...vähän toivon että syynä olisi vauvarokko tai hampaat, mutta katsotaan.

      Delete
  5. Auh , tsemmppiä ensi yöhön ja paranemisia!!

    ReplyDelete