3 Sept 2013

Autumn outfit

Today was the first colder morning and therefore we had to wear shell outerwear for daycare. Our no 1. outfit for this autumn is by Molo and various different hats :).

Tänään olikin asteita täällä vain 8C, joten piti tarhaankin jo laittaa ohuet kuorivaatteet päälle. Meidän ehdoton ykkösasu näin alkusyksyyn on Molo Kidsin housut ja takki ja paljon erilaisia hattuja :).

 

Joko teillä on kaivettu vk- kamppeet esiin? 

Kunhan kaikki tilatut ihanuudet saapuu, otan lisää vk- kuvia :). Parin viikon päästä lähdetään pikku lomalle Ruotsiin taas kyläilemään ja sitten voidaankin hyvillä mielin odotella Joulua ja ensi kesää :D :D.

8 comments:

  1. Kamppeet on esillä ja osa tarhassa käytössä. Vielä on pärjätty kotona pelkällä takilla ja pipolla, mutta haalarit kyllä oottelee käyttäjiään jo naulakossa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä myös eteisen kaapissa jo nuo vk-vaatteet odotellut ja nyt pääsi sitten käyttöönkin. :)

      Delete
  2. Aamut on olleet niin kylmiä jo monena päivänä, että Ticketin windfleecet ja ohuet kuorihousut on otettu käyttöön. Tuo Molon takki on tosi hyvännäköinen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viileää on ollut aamut kyllä mutta päivät taas sitten todella lämpimiä, huoh! Mutta kerrospukeutumisella selviää tästäkin kesästä syksyyn siirtymisellä :). Takki on ihan superkiva!

      Delete
  3. Jos joskus kyllästyt tohon undulaattipipoon niin kauppaa mulle se, se on ihana! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo! :D. Meillä on aikas paljon pipoja, joten saattaa jossain vaiheessa lähteä myyntiin. O:lla on myös tuo, sen voisin ehkä myydäkin :)

      Delete