30 Sept 2013

Molo Kids snowsuits -sub yellow & ski resort ♥

Although I do not wish for the winter to arrive yet, we are geared up for it. Today I picked up another Molo suit that I ordered and we tried it on. I thought it would be way too big and only to wear it during the spring time, but it is actually not too bad. We still have the yellow from last season and it will be fine too. I love both of them, they are the coolest ones out there and at least I can spot my child from the daycare's yard ;).

Vaikka en toivo, että talvi ihan vielä tulisi, on meillä kuitenkin kamat sitä varten kasassa. Tänään hain postista Naperonutusta tilaamani Molon Ski resort- haalarin ja kokeiltiin sitten molemmat. Olin aika yllättynyt, että koko 116cm ei ollut aivan jättisuuri ja itseasiassa 110cm keltainen onkin aika passeli. Keltainen pääsee siis heti käyttöön ja todennäköisesti ski resort sitten myöhemmin. Haalarit ovat kyllä aivan huippuhienoja! Kyllä on kiva kun oman lapsen tunnistaa helposti tarhan pihasta ;).

D:llä on mittaa 107cm ja on todella hoikka.



Ski resort on omaan makuun hieman liian reilu juuri nyt, mutta kevät talvella sitten varmasti passelimpi. Keltainen näyttää naftihkolta joissain kuvissa, mutta esim. tuossa viimeisessä oikealla, puku on erittäin passeli. 
Mitä te olette mieltä?

Minkä kokoinen haalari teillä on suunnilleen saman mittaisella?

31 comments:

  1. Ihanat kuvat!!! Meillä minimmät tyypit , mut heilläkin Molo Kidisiä talveen ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, kiitos :) Nykyään tuo ilmeilee kuvissa, joten ne on vähän mitä on ;). Molo Kids on huippu! Meilläkin minillä on Molon haalari talveen.

      Delete
  2. Replies
    1. On kyllä! En kuitenkaan toivo että ihan vielä pääsisivät(joutuisivat!) käyttöön :).

      Delete
  3. Meillä oli viime talvena n. 108 - 112-senttisellä 116-senttinen Molo kids, tosin meidän poika ei ihan noin hoikka ole, painoi silloin jotain 17,5 kiloa. Edellisenä talvena oli n. 100 - 105-senttisenä 110-senttinen Molo kids ja silloin painoi noin 15 kiloa. Täksi talveksi meillä ei ko. merkiltä ole vaatteita, ainakaan vielä, kun olen vähän alkanut miettimään, että voiko eskari/kouluikäinen pitää tuonmerkkisiä vaatteita. Ei ole kyllä kokeiltu viimetalvista 116-senttistä haalaria, voihan olla, että se alkutalven loskakelit menisikin, tosin poika on jo noin 116-senttinen nyt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä ei ollutkaan 104cm koossa Molon haalaria vaan viime talvi 99.5-101cm(puolessa vuodessa kasvoi vain 1,5cm) mentiin ticketin 98cm ja mini rodinin 104/110 haalareissa. Lopputalveen oli tuo keltainen sitten joka oli reilu, muttei liian. Minusta eskariin voi hyvinkin laittaa merkin haalarin. Meillä tuo ski resort jää käyttöön myös ensi talveksi jolloin Dansku on eskarissa.

      Delete
  4. Niin ihanan värikästä ja pirteää :) Meillä hoikka 107cm neiti ja hänelle olisin valinnut koon 116, 110 koko oli liian sopiva. Emme sitten ottaneetkaan Mololta tälle talvelle haalaria vaan seepratakin ja -housut, nekin kokoa 116. Ticketiltä tulee haalariksi rugged suit eli se kapeampi malli. Viime talveksi olin ostanut n.102cm mittaiselle juurikin keltaisen 104 kokoisen Molon ja se jäi mielestäni heti alkuunsa liian lyhyeksi ja myin sen pois.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oih, seeprakuosi on ihana! Meillä olisi viime talvena saanut olla mololta 104cm(ei siis ollut merkin haalaria kuin lopputalvesta tuo keltainen) kun pituutta oli metrin verran.

      Delete
  5. Toi keltainen näyttää vähän samankokoiselle kuvissa kuin meillä 98cm haalari pojalle jolla pituutta noin 98,5cm. Kyllä se syksyn puolen varmaan menee. Hyvälle näyttää molemmat ja Ski Resort oli livenä tosi kiva kuosi, samoin tuo keltainen on livenä ihanan pirteä.
    Mä ostin rainbown pojalle 104cm koossa ja ei näytä kyllä jättisuurelta. Ihmeesti menee kasvu/pukujen koot, kun viime syksynä 98cm puku oli ihan jättisuuri 92cm pituudessa ja ostettiin se 92 mikä oli oikeinkin hyvä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uskoisin että tuo keltainen menee koko talven, ellei nyt talvella tule samanlaista kasvupurttia kuin kevään-kesän aikana. Joo, nuo menee sinänsä jännästi, että yleensä meillekin on mennyt puku joka vastaa lapsen kokoa, eli viime vuonna olisi meidän 100cm mennyt hyvin 104cm ja nyt menee tuo 110 kun mittaa 107cm, muttei tuo 116 paha ole ja menee sitten ensi talvenakin.

      Delete
  6. Minä ostin 116 senttisen molon haalarin pojalle, joka oli heinäkuun neuvolassa 105,4cm. On silleen hiukkasen reilu vielä, mutta poika kerkee kasvaa vielä pari kk ennen kuin haalari pääsee käyttöön. Viime talvena poika oli heinäkuussa 98cm ja 104 molon haalari alkoi kinnaamaan kevättalvella.. Nyt ajattelin et mieluummin vähän reilumpi kuin liian pieni :) Haalari kuitenkin ihan suhteellisen hinnakas, niin en haluaisi kahta ostaa, jos toinen jääkin pieneksi kesken talven.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen itse nyt tehnyt niin viime talvena, että ostin tuon 110cm joulun jälkeen(muistaakseni) tarkoituksena mennä lopputalvena ja tämän alkutalven ja nyt ostin sitten tuon 116cm jonka tarkoitus on mennä taas lopputalvi ja sitten ensi vuonnakin. Eli mikäli D pysyy pätkänä hyvällä lykyllä 116 menisi koko ensi talven, mutta keväälle voisin taas ostaa 122cm. Eli että alkutalvella olisi aina mahdollisimman sopiva puku ja keväällä voi sitten ottaa käyttöön sen reilumman joka menee vielä seuraavan syksynkin :P.

      Delete
  7. Meillä on noin metrin mittaisella (ehkä vähän yli) sekä 104 että 110. Juuri testattiin viime viikolla ne täällä:
    http://eilisia.blogspot.fi/2013/09/talvihaalarit-check.html

    Molemmat menee siis toistaiseksi mutta meidän tytön kasvulla ja pitkäselkäisyydellä 104 niska-haaramitta ei ehkä riitä koko talvea. Ikäähän hällä loppukuusta vasta 3-v.

    Hyvältä näyttää teidän haalarit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oikein hyvältä näyttää teidänkin haalarit, ihana tuo punainen! D olisi halunnut punaisen haalarin, mutta harmiksi sitä ei täksi talveksi tullut. Onneksi PO.Pin vk-haalari sentään on punainen ;).

      Delete
  8. Meillä on suurinpiirtein samanmittaisella koko 116. Noppa tosin on ruumiinrakenteeltaan leveämpi ja sillä on pitkä selkä, pienemmässä jäi niska-haarasta kiinni. http://konkkaronkkalaiset.blogspot.fi/2013/09/keltainen-on-talven-vari.html <- tossa sovituskuvia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ruumiinrakenne tekee kyllä paljon! Jos Danskulla olisi viisikin kiloa enempi massaa, tuskin 110cm olisi noin sopiva.

      Delete
  9. Ihanat ja menevät varmasti molemmat koko talven. En ymmärrä sitä, että lapset puetaan ylisuuriin vaatteisiin ja kenkiin kasvuvaran nimissä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uskon että molemmat menee koko talven ja tuo 116:han on reilu, mutta soveltuu sitten hyvin ensi talvenakin. Varsinkin pienellä lapsella, esim. kävelemään oppivalla on kamalaa jos on ylisuuri toppapuku siksi että on kasvunvaraa :/. Meidän minimies ei kasva kuten veljensä, joten meillä juurikin liian iso toppahaalari ja toivottavasti hieman pienempi tulossa postissa tilalle.

      Delete
  10. 110 senttisille pojilleni mulla on 110 cm Ticketin haalarit. Ovat juuri sopivasti reilut. Viime talvena oli 110 senttiset Molon haalarit, jotka menivät mainiosti koko talven. Pojat taisivat olla n. 104 senttisiä silloin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä oli viime vuonna 100cm 98cm ticket ja meni ihan hyvin koko talven, ehkä inansa oli nafti lopputalvesta mutta ei ainakaan liian iso :).

      Delete
  11. Tuo keltainen on ihanan värikäs ja tuo ski resortkin ihan kiva, tosin hinta printtihaalarissa oli minusta aika överi. En ole kyllä mitään tarjouksia kyttäillyt, joten on voinut olla hintaeroja eri paikoissa. Molon haalari noin muutoin näyttää tosi kivan malliselta.
    Siitä pupuhaalarista en tykännyt yhtään, enkä muutoinkaan merkin printti sisävaatteista. en ainakaan niistä eläinaiheisista. Muutamia meillä on lahjaksi tulleita ja mies kutsuu niitä "jehovamekoiksi" (itselleni tullut ihan sama mielleyhtymä, vaikka emme olleet mitenkään keskustelleet asiasta;) Ja mitään minulla ei ole kys. uskontoa vastaan, mutta ainoastaan niiden lehtisten kuvitus kyllä täsmää aika hyvin noihin pritteihin ;)

    eepu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keltainen on ihanan pirtsakka suomen harmaaseen talveen :). Ski resort on ihanan erilainen ja minusta tosi kiva. Naperonutusta tuon tilasin -25% alella joten hintaa jäi alle sen mitä yksiväriset maksaa joten ei minusta ihan hirveän paha. Molo on siitä kiva merkki, että sieltä löytyy vähän kaikenlaista. On värikästä printtiä, valkokuvakuoseja ja sitten kyllä myös ihan perus basic- vaatetta. Skinny- farkut ovat aivan huippuja ja niihin yhdisettynä esim huppari missä tähti on tosi kiva ja ei-niin-molomainen yhdistelmä ;).

      Delete
  12. Meillä ihan samat värit haalareissa :) Viime talvena oli jo käytössä keltainen 110 cm semmoisella metrin mittaisella ja nyt pituuteen on tullut muutama sentti lisää ja mennään edelleen samalla koolla, ostin vain toiseksi haalariksi juurikin tuon ski resortin, kun oli livenä niin hienon näköinen. Toivottavasti ei mitään hirveää kasvuspurttia ota että mahtuvat koko talven.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Ihanat kyllä noi haalarit, molemmat. Ski resort on aivan ihana ja otin myös tarkoituksella tuon isomman niin pääsee käyttöön myös ensi vuonna.

      Delete
  13. Meillä on eskarilaiselle hoikalle pojalle täksi talveksi 116cm molon rainbow ja normaalivartaloiselle pikkusiskolle saman koon molon pupuhaalari. Kokoeroa haalareissa on n.5cm hihoissa ja lahkeissa. Rainbow on siis viime vuoden mallia, että näköjään riippuu ihan vuosimallista että minkä kokoinen haalari on. Sisaruksilla on pituus eroa n. 5cm, poika reilut 110cm ja tyttö taas hiukan alle 110cm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hauskaa että on sisaruksilla saman kokoiset haalarit! :). Jännä että rainbow on isompi kuin pupuhaalari, en ole aiemmin kuullutkaan että noin olisi eroa eri vuoden haalareilla.

      Delete
  14. Meillä on Ski Resort juurikin tuossa 116 cm koossa ja Juusolla on mittaa ehkä sentin vähemmän kuin D:lla. Leveyttä sitten onkin hieman enemmän, joten osa haalarin mitasta häviää siihen ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo ruumiinrakenne kyllä tekee paljon, Danskulla melkein kaikki näyttää säkeiltä vaikka muuten koko olisi nappiin ;). Mutta eipä sille mitään voi, pitää täyttää pukua sitten muilla keinoin :D.

      Delete
  15. Mä tykkään kans että puku ei ole kauhea pussi ja siksi meillä on myös kaksi haalaria peräkkäisissä koissa (molot 98 ja 104). Kevättalvesta jää varmaan pienempi pieneksi niin isompi on heti valmiina. (Osa syynä oli myös se että en osannut valita ihanista väreistä vain yhtä...) :D Tosi hieno toi ski resort ja onkin varmaan parempi sitä käyttää sillon lopputalvesta niin on varmasti lunta ja voi noi vaaleat kohdat säilyäkin vaaleina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peräkkäiset koot on minustakin hyvä idea, ainakin meillä toimii hyvin :). Ski resort on aika upea minusta ja niin erilainen kuin mikään muu. :)

      Delete
  16. Meillä hyvin hoikalle, 108cm pitkälle 5v tytölle on talveksi ticketin 104cm kukka othello ja molon 116cm pupuhaalari. Tuo molo on vielä aika reilu mutta alkutalven saakin käyttää po.pin kevyttoppatakkia 110cm ja rtecin 104cm toppiksia. Minusta molon koot oli nyt naftimmat, vertasin näitä ticketin 104cm ja 116cm moloa päällekäin niin molo oli ainoastaan 2-3cm pidempi hihoista ja lahkeista, haaramitta oli lähes sama. Viime talvena meillä oli molon 98cm ja sillä mentiin melkein koko talvi, nyt tyttö otti hurjan kasvupyrähdyksen kesän aikana.

    SP

    ReplyDelete