21 Jan 2014

Almost ONE!


Perjantaina meidän mini täyttää jo 1-vuotta! Ihan uskomatonta! Pieni taapero kävelee ja käytännössä juoksee ympäriinsä. Hänellä on ihania omia juttuja ja hän on erittäin hassu ja hauska pieni poika. Lempipuuhaa on kylpyhuoneessa touhuilu ja mm. vessanpönttöön tavaroiden laitto :D. 

Sanoja ei vielä kunnolla tule, mutta uskon että kutsuu Papu- kissaamme apuksi ja osaa maukua päälle :P. Neuvolaa ei vielä ole ollut, mutta veikkaan pituudeksi 70cm ja painoa jos olisi jo 7,5kg :D Eli pieni vaahtosammuttimen kokoinen ihmemies meillä taapertaa. 

Ruoka kyllä maistuu ja kokoajan olisi jotain suuhun ottamassa, eli ainakin ruokahalua on enempi kun veljellänsä aikanaan. Jospa se kasvukin sieltä pikkuhiljaa tulisi. Vaatteissa koko 68/74 on juuri sopiva ja menee vielä hyvän aikaa.

Ainoa ongelma meillä tällä hetkellä, ettei tuo suostu juomaan muusta kuin tissistä :). Hän ei ota pulloa/nokkamukia/mukia...kulauksen saattaa ottaa silloin tällöin, mutta ei juo. Imetän enää 2-4 kertaa päivässä, eikä maitoa oikeastaan enää juuri tule.
Olisiko vinkkejä tuohon juottamiseen? Miten ja mistä voisi saada juomaan vai tuleeko se sitten ihan ajan kanssa?


7 comments:

  1. En osaa antaa vinkkejä juomiseen, voisi kuvitella että ajan kanssa ja kun vaan ahkerasti tarjoaa mukia. Meillä kyllä juodaan nokkamukista mutta ei herralla ole hajuakaan miten siitä itse juotaisiin. Suuhun menee mutta kallistaminen onkin jo toinen juttu :D

    Niin, ja pakko vielä kommentoida näitä mittoja. Meidänkin kohta 1v on 70cm pitkä mutta painaa "vähän" enempi n.11kg :D

    Paljon Onnea O:lle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, pitää koko ajan tarjota juotavaa. Välillä hän ottaa pari kulausta, mutta ei kuitenkaan riittävästi. Teilläkin on sitten pieni tai lyhyt mini :). Painoa tosin paljon enempi :D. Kiitos!

      Delete
  2. Onnea pienelle 1-vuotiaalle! Meidän 6, 5kk ikäinen oli 6kk neuvolassa 68, 5cm ja 8kg. on isoin meidän lapsista tämä kuopus.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :). Teillähän onkin tosiaan kivan kokoinen puolivuotias, jännää kuinka sisaruksetkin voivat olla niin eri kokoisia.

      Delete
  3. Onnea! Vitsit että aika kuluu, vastahan hän syntyi. Onnistuisiko juominen pillillä? Meidän poika ei juonut 1-vuotiaana kuin vettä nokkamukista, maitoa ei ollenkaan ennen kuin kokeiltiin pillillä mukista. Ja sitten joikin ihan kunnolla pitkän aikaa tuolla pillillä. :)

    ReplyDelete