24 Jan 2014

Baby's 1 and the boys room


Meidän Omppu pomppu on tänään jo 1-vuotias paapelo :D. Aloitimme minin kanssa tänään sirkuskoulun, jossa oli oikein kivaa! Huomenna on juhlat, kakku ja keksit ovat tehtynä, huomenna vielä tortillapizzoja ja muut tarjoilut kuntoon ja voimme juhlia pientä miestä kunnolla. Onnea rakas pieni ihmeemme!! ♥

Tiimari kun on nyt sulkenut ovensa, niin he myivät kaikenlaista kippoa, korttitelinettä ym. pois. Hetken mielijohteesta sieltä tarttui mukaan muovisia pleksejä ja niistä rakentui jonkinlainen hyllykkö. Nuo ovat toistaiseksi vain pinottu päällekäin, mutta tarkoitus olisi ne yhdistää jotenkin ja jossain vaiheessa ruuvata seinään kiinni hyllyiksi. 

Siivousta tehdessä otin muutaman kuvan :).


Plekseistä sai todella kivat hyllyt leluille. Pitää ne tosin vieä kunnolla puhdistaa ja saatan taustan peittää valkoisella kontaktimuovilla tms. Mutta idea olisi tuon kaltainen. 
Olisiko ideoita miten nuo voisi yhdistää toisiinsa? Liima? Klipseillä kiinni? 

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

7 comments:

  1. Mistä toi robotti kello on?


    Ihana huone , kerrassaan paljon kaunista katseltavaa, paljon tyylikästä värittelyä, Mut hei , ennen kaikkea. Onnea teidän paapelolle <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Robottikello (herätys, silmissä vilkkuu valot kun herättää) on miehen tuliainen Danskulle kiinasta. Ja kiitos kovasti!! :)

      Delete
  2. Tosi kivat hyllyt, tykkään :) Onnea pienelle, meidänkin mini täyttää viikon päästä 1- vee, niin se aika rientää..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :). Onnea myös teidän minille!!

      Delete
  3. Kävisikö silikoni kiinnitykseen? Hienot on hyllyt! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voisi kyllä käydäkin, kiitos vinkistä! Ja kiitos :)

      Delete