6 Mar 2014

Baby's spring gear


Välikausi rupeaa olemaan pikkuhiljaa kasassa molemmilla pojilla(tai D:llä ei ihan vielä). Tässä pari vauvan settiä. Tänään kotiutui nuo ihanat Kavatin kengät Lindexistä. Ovat niin söpöt ja hyvät jalkaan. Kokona on 20 ja siihen jää sopivasti 1,5cm kasvunvaraa kevättä ajatellen. 

Vasemmalla on PO.Pin harmaa kuorihaalari sekä Mini Rodinin hodaripipo. Haalari on kokoa 74cm ja siinä on vielä hyvin kasvunvaraa. Oikealla Molo Kidsiltä testiin saatu softshell haalari koossa 80cm, mutta tämä on niukkaa mitoitusta ja mielestäni vastaa 74cm. Pipoksi sopii viime kevään Mini Rodini budgie :).

Pipoja on riittämiin ja niitäkin varmasti lisää tulee. Vauvalle on tulossa myös PO.Pin 2-os kuoriasu koossa 74cm ja hän tarvitsisi vielä jonkun siistin "kauppatakin" farkkujen kanssa pidettäväksi. Vk-rukkasia meillä ei ole vielä lainkaan O:n kokoa, joten niitä pitäisi parit ostaa. 

D:n välikausi on vielä hieman kesken, tällä hetkellä on vain yksi setti, joka sekin liian ohut vielä pidettäväksi. Joten teen siitä oman postauksen myöhemmin.

Mitä teillä on kevääksi/kesäksi 1-vuotiaalle?


2 comments:

  1. Meidän 1veelle löytyy myöskin Popin kuorihaalari, irroitettavalla fleecellä. Lisäksi on Lennen kaksiosainen setti ja Reimalta on tulossa takki ja housut.
    Pipoja on monenmoisia mutta välikausihanskoja ei meilläkään vielä ole.
    Nokian saappaat on käytössä koossa 21 ja Vikingin goret koossa 23 ostin eilen. Niillä on tepasteltu ahkerasti sisällä :)
    Isommalle eli 6veelle on kaks Ticketin settiä odottelemassa.
    Tosi hienoja settejä teillä !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teilläkin siis kamat aikalailla koossa :). Meillä oli tuo Po.Pin haalari fleecevuorella, mutta otin sen koossa 80cm myyjän suosituksesta, niin ihan jättihän se oli jo syksyllä(oli siis syksylle tarkoitettu) ja myin sen sitten pois. Kumisaappaat löytyy meiltäkin Reimalta, löysin sellaiset vuorelliset alesta niin nappasin ja koko 19 on niin söpö ♥.

      Delete