18 Mar 2014

My little bunny ♥

Kävimme pääsiäiskuvauksessa ihanalla Pirittalla viime viikolla. Näin ihania kuvia saatiin parilla nopealla räpsyllä ja voi kun nämä on niin suloisia ♥. Aivan ihana pieni pääsiäispupuni. Näistä on ihan pakko teettää julisteet ja laittaa sienälle. Kiitos jälleen Pirittalle mahtavista kuvista!! :)

9 comments:

  1. Ompa ihania kuvia! :)<3

    ReplyDelete
  2. Onpas ihania! Mekin käytiin samaisissa kuvissa ja tykkään kyllä kovasti :) Meidän pieni vaan elää nyt sellaista vaihetta, että kaikki pukeminen on vähän tylsää ja hatut nou nou + vielä joku uusi jännä paikka, joten oltiin ihan vaan omilla vaatteilla ilman pupun korvia, mutta lopputulos on kyllä todella kiva siltikin :) Ihmettelikö teidän mini touhua vai oliko ihan innoissaan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Piritta on kyllä huippu ja kuvat aivan ihania. Meillä oltiin juuri herätty, joten hieman ihmetteli että mitä tapahtuu, mutta yllättävän hyvin meni ilman mitään protestointeja ja hymyäkin saatiin :). Meni koko kuvaus niin nopeasti, ettei oikein ehtinyt kunnolla varmaan miettimään että mitä tapahtuu :).

      Delete
  3. Ooi, onpa hienoja kuvia. :)) Olisi kyllä ihanaa käydä pojastakin otattamassa hienot kuvat. Studiossa on käyty 1- ja 2-vuotiaina. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :). Nämä ihanat kuvat korvaavat meidän 1v kuvat ;).

      Delete
  4. Suloisia kuvia:) Kukkaset ja pupu ja kaikki:) Todella ihana:)

    ReplyDelete
  5. Ihana pupunen, ja kyllä se Pirittakin vaan osaa hommansa! :) Nuo rekvisiitatkin on taas niin ihanat :)

    ReplyDelete