7 Mar 2014

Big boy's outfit + Mini Rodini drop 2!

Mini Rodini on ollut yksi suosikki merkeistä jo siitä lähtien kun D oli n. 5kk ikäinen. Jokaisesta mallistosta siitä eteenpäin, on meille kotiutunut vaatteita. Kaikki kuosit eivät ole miellyttäneet, eikä miellytä edelleenkään, mutta koska mallisto on tosi laaja, niin aina sieltä jotain kivaa meille löytyy :).

Hiljattain merkin omilla sivuilla myytiin farkkuja edullisesti, joten tilasin meidän farkkupulaan ruskeat sammarit. Ne saapuivat tänään ja yksi kevään siistimmistä asuista on valmis!
Ruskea ei kuulu lempi väreihini, mutta tässä asussa se on tosi kiva. Kaikki muut on rodinia paitsi kengät. Tennarit on Kavatin ja tilattu Lindexistä. 

Tänään julkistettiin Mini Rodinin kevätmalliston drop2 ja näpyttelin heti tilauksen Oii:lle, 
Meille tuli tukaaneja pipoina molemmille, t-paita D:lle ja body vauvalle. Liskoista tuli vihreä toppi D:lle ja pipo vauvalle. Näitä pitää käydä hipelöimässä myös livenä jos vielä vaikka jotain tarttuisi mukaan ;). 

Kolmas droppi on vielä tulossa ja siitä odotan basic- malliston vaatetta. Muuten taidan odotella alennusmyyntejä ja tilata sitten vielä jotain syksyksi.

Tuliko teille mitään?

3 comments:

  1. Mä tilasin isommalle tukaani t-paidan ja vihreän lisko t-paidan. Otin 104/110, toivottavasti ei oo pienet! Mitä kokoa teillä D:lle tulee?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä on D:llä ollut jo pidemmän aikaa koko 116/122 käytössä kaikissa MR vaatteissa ja ainakin t-paidoissa koko on minusta nafti ja vastaa ennemmin 110/116 kokoa. Eli siis otin tuota kokoa ton topin ja teepparin. D mitattiin juuri neuvolassa ja pituutta oli 110cm tasan.

      Delete
    2. Auts! Voi ei toivottavasti ne meidän ei oo ihan pienet :( meillä poika jotain 102-103 mut kesäisin yleensä just kasvanutkin. Voi että harmittaa jos onkin naftit. Meillä on kettu college setti 104/110 ja se on reilu, housujen vyötärökin hurjan iso. Mut just jos t-paidat nafteja. Odotellaan mielenkiinnolla miten käy :)

      Delete