12 Feb 2014

Möller Omega twist

Kaikki varmasti tietää Möllerin ja heidän kalanmaksaöljyt :). Monella saattaa olla jopa traumoja öljyn syömisestä/sen mausta. Itse en (ehkäpä onneksi) joutunut lapsena syömään kalanmaksaöljyä tai kapseleita, joten omaa inhokkia siitä mausta ei ole kehittynyt. Siltikin olen varauksella maistellut joskus kapseleita ja muutamaa muuta tuotetta vain todeten, että yök!

Maailma muuttuu ja niin muuttuu tuotteetkin. Nykyään onneksi on kehitys mennyt sen verran pidemmälle, että tuotteista saadaan tehtyä jopa hyvän makuisia. Meillä on lapset syöneet säännöllisen epäsäännöllisesti Möllerin Omega-3 pikkukaloja. Itse maistan niissä kyllä kalanmaksaöljyn, mutta lapset onneksi tykkäävät. 

Nyt markkinoille on tullut uutuus, Möller omega twist, jota saimme testiin pullollisen. Tämä paksuhko, samettinen ja sitruunanmakuinen valmiste on ihan oikeasti tosi hyvää! Tätä ollaan koko perhe maistettu ja kaikki tykkää. Vauva tykkää niin paljon, että itkee aina kun ei saakaan enempää :). Maku todellakin on ihanan sitruunan makuinen, siitä tulee ehkä eniten mieleen italialainen sitruunasorbetti, joka on ainakin oma suosikkimaku ;).  Tätä voisi kyllä todellakin syödä päivässä enemmänkin, kun suositellun 10ml.

Tuotteen myyntihinta on n. 15€, minusta aika paljon, varsinkin kun pullo(ja sisältö) on kuitenkin aika pieni. Jos siis ajattelee tätä jokapäiväisenä lisänä 4-hengen perheessä, niin tulee aika kalliiksi :/. Yritän kuitenkin silloin tällöin tätä ostaa itselle ja lapset saa jatkossa sekä pikkukaloja että tätä :).

Tässä suora lainaus Möller omega twististä heidän nettisivuiltaan:

Möller Omega Twist on ihan uusi omega-3-makuelämys! Herkullinen sitruunainen maku ja pehmeän samettinen koostumus tekee siitä niin hyvää, että sitä tekee mieli joka päivä.

Suositusten mukaan omega-3-rasvahappoja  (EPA+DHA yhteensä) tulisi saada vähintään 250 mg päivässä. Yksi herkullinen lusikallinen (10 ml) Möller Omega Twistiä sisältää lähes 1000 mg omega-3-rasvahappoja, joista DHA ja EPA yhteensä 720 mg. DHA ja EPA (250 mg/vrk) edistävät sydämen toimintaa. DHA (250 mg/vrk) on tärkeä aivojen toiminnalle ja näkökyvylle.

Omega Twistiä voi ostaa apteekeista sekä K-ryhmän ja Tokmannin kaupoista.
  
Yhteistyössä Möller.

No comments:

Post a Comment