23 Feb 2014

One wet winter day

Kyllä on outoa kun ilmat ovat vetiset ja lämpimät keskellä talvea! En kuitenkaan valita itse, koska inhoan kylmää, enkä kaipaa luntakaan...mutta lapsille olisi kiva, että sitä lunta ainakin olisi enempi ja että ilmat olisivat sen verran parempia että pääsisi luistelemaan.

Onneksi nuo ovat pieneen tyytyväisiä ja eilen vierähti pari tuntia pihalla temuten. Pienin mieskin meni kuin vanha tekijä kurahousut päällä :). Nyt on kyllä tarvetta hänelle kumisaappaille, koska kotiin tuli läpimärkä(kengistä) pieni mies :/. Joten jos jollain olisi koon 19 kumppareita myyntiin, kaikkein eniten kaipaisin vuorellisia, mutta muutkin käy, niin tarjoa!
 Kurapuvun minille ostin Ticketin alesta. Koko on 80cm ja menee hyvin toppahaalarin päälle nuo housut. Muutoinhan sen koon puku on vielä reilu.



 D:n kurikset ovat yhdet lemppareista. Vauvallekin on jemmassa kokoa 80/86 noista housuista, mutta ovat vielä pitkään jätit. D:llä housuissa koko 116/122 ja ovat reilut, mutta mahtuvat toppahaalarin päälle mainiosti.
Meiltä löytyy myös pingviinisadetakki 104/110 ja jos jollain olisi vaihtaa se kokoon 116/122, niin vaihtaisin mielelläni.

Kiinnostaisiko teitä pieni kirppis blogissa? Muutamia myytäviä olisi joita voisin tänne laittaa.




4 comments:

  1. Joo kiinnostaa, jos on mitään unisexia ! :D

    ReplyDelete
  2. Kyllä kiinnostaa ehdottomasti poikien vaatteet! Tosin pienempi pojista on samaa kokoa kuin teidän kuopus, mutta esikoiselle menisi hyvin D:lle pienet vaatteet :)

    ReplyDelete
  3. Voi kun teidän pieni on jo niin iso! Blogipimennosta vihdoin päästy niin pitää blogeja lukea ajan kanssa tässä nyt läpi :)

    ReplyDelete
  4. Kyllä poikien vaatteet kiinnostaa :)

    Blogikirppis pystyyn.

    ReplyDelete