7 Feb 2014

Reima SS14

Reiman kevään mallisto on aivan ihana! Meillä ei Reimaa ole ollut kuin viimeksi D:n ollessa n. 1-2v, jolloin meillä oli yksi välikausihaalari merkiltä käytössä. Reimalla on ollut meidän hoikalle pojalle harmiksi liian leveitä haalareita, joten en siksi ole niitä ostanut. Mutta nyt mallisto on todella kiva ja etenkin pienemmille lapsille on ihania haalareita ja takkeja. 
 Nämä pienten haalarit ovat aivan ihania ja erittäin onnistuneita. Nuo kaksi ensimmäistä voisin kotiuttaa meillekin ilomielin. Pitää toivoa että niitä jäisi meidän minin koossa alemyynteihin ;).
 Tytöille sydämiä ♥.
 Vauvoille söpöyksiä. Tuo vaaleanpunainen väri on niin kaunis.
Nämäkin haalarit ovat aivan ihania. Näistä löytyy irroitettava fleece, joten menee jo heti kevättalvella. Keltainen on ihanan raikas, mutta ehkä hieman likaantuva kevään kurassa? Punainen ja sininen klassisen kauniita. Nämä julhamallin haalarit ovat jo myynnissä Reimashopissa.

Mitäs te tykkäätte Reiman uudesta mallistosta?

14 comments:

  1. Juuri eilen postasin hyvin samanlaisesti aiheesta http://nauravanappi.blogspot.fi/2014/02/valikausiuutuuksia-reimalta.html :) tuo musta sydänkuosi on ihana ja se takki varsinkin! Noista voisin ottaa montakin meille, joten ehkä jään myös kyttäämään alemyyntejä meidän vauvalle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihania on tosiaan. Mä haaveilen haalarista ja sellaisesta tumman sinisestä takista :)

      Delete
  2. No just bloggailin noista Reima 70 vuotta malliston vaatteista. Musta ne on ihania! Tilasin heti keltaisen takin ja harmaat pöksyt. Keltaisessa lika näkyy, mutta pesen sitten useammin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. On kyllä tosi kivoja! Keltainen on kyllä niin ihanan raikas väri ja varmaan parempi takkina kun haalarin :P.

      Delete
  3. Ompas kivannäköisiä, etenkin ekassa ja vikassa kuvassa :). Meilläkin on tainnut olla Reimaa vain vauvahaalarina, tiedä vaikka joku haalari täytyy nyt vaihteeksi hommata testiin Reimalta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikö? :). Olin kyllä ihan yllättynyt näinkin kivasta mallistosta. Ja täytyy ehdottomasti testata kyllä reimaakin taas.

      Delete
  4. Hei! Tilasin juuri Reimalta pikkumiehelle haalarin keväälle ja ensi talvelle :) Jotain kautta löysin tänne blogiisi ja hetken selailtuani aloin miettiä, että jotain tuttua tässä nyt on! Meidän pienet pojat oli ehkä samassa muskarissa viime syksynä? Muutettiin sitten naapuripaikkakunnalle, joten meidän muskari vaihtui.. Terkuin Anne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa! Pieni maailma ;). Mekin muutimme toiselle paikkakunnalle joten emme mekään enää ole samassa muskarissa, nimet muistan tosi huonosti mutta taidan arvata kenestä kyse :). Kiva että eksyit tänne ja noi haalarit on niin ihania että olen miettinyt myös ensi talvelle meillekin sellaista.

      Delete
    2. Juu mullakin aivan toivoton nimimuisti. Mutta Viljami on siis meidän pieni mies (siellä kuiteski lasten nimiä enemmän kuuli kuin äitien!) Kiva oli kyllä eksyä tänne ja jään kyllä lukemaan jatkossakin, niin kivoja lasten vaatteita täällä vilisee! Ja hauska vielä kun on pienemmän miehen nähnyt ihan livenäkin :) Odottelen innolla noita tilaamiani haalareita.. toivottavasti sattui kerralla oikeat koot.

      Delete
  5. Onpas kivan näköisiä. Reima on kyllä muuttunut hyvään suuntaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehdottomasti! Suunta on aivan oikea minusta, jotenkin kauan jo kaivannutkin muutosta :).

      Delete
  6. olispa niin pieni vauva, että se viihtyisi rattaissa. ostaisin heti kaikki vaaleat haalarit <3 nykyään oon liian laiska kuuraamaan useaa kertaa päivässä monen lapsen kamoja, että alkoi jo epäilyttämään beiget välikausihousut jotka on kaapissa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, meilläkin jo kävellään, että sinänsä noi vaaleat on aika no-no. Paitsi nyt kevääksi meille tuli kyllä se Po.Pin vanhempi harmaafarkku haalari, katsotaan miten keväällä käy :D.

      Delete
  7. Itsekin Reimasta postailin, nyt vasta voi lukea muiden postaukset aiheesta :D Kivalle näyttää tänä vuonna Reiman kevät. Jos vaan laatu on parin vuoden takaisesta parempaa niin voisin kyllä ostaa jotain isommalle. Pienemmälle ei löydy niin pientä kuin tartteis :(

    Viime vuonna soviteltiin isomman kans viime kevään juttuja ja niihin oli Reimalla jo säädöt parantunut ja mitoitus pienentynyt.

    ReplyDelete