5 Nov 2010

Bought some Brios :)

Niinhän siinä kävi, että ostoskoriin tipahti parit Brion lelut...onneksi Briot, onneksi kestäviä, onneksi hyviä. 
Edullisesti sai Amazon.co.uk:sta välikätenä isomummu, niin mikäs siinä. Mies tilasi nuo ja minä ostan sitten jonkun ratasetin. Siinä meidän lahjat sitten Danskulle.

Eli nämä tilasin(siis minä tilasin, mies maksoi)

Tämän otin, kun maksoi hieman alle 7 puntaa.


Koiran otin tässä värissä, vaikka valkoistakin olisi ollut.

Radalle ääntä päästävä ja vilkkuva paloauto.

Satuin myös löytämään muumi DVD:n englanninkielisenä. Tässä on 14 jaksoa ja hintaa alle 6 puntaa, eli paljon halvempaa kuin Suomessa. Saa lisäksi Dansku taas katsella englanniksi rakastamaansa ohjelmaa.


6 comments:

  1. Kerrassaan hyviä ostoksia!

    ReplyDelete
  2. ihanan värikkäitä leluja! meillä tuo brion pelle myös. tosin joutui jäähyhyllylle melkoisen usein. sillä kepillä, missä pohjapala kiinni, kun oli niin kiva paukutella lasiovia, ikkunoita, pikku- tai isoveljeä jne. mulla on sekä muutama oma vanha että poikien brion lelut säilöttynä ja säilön sitä mukaa lisää, kun jäävät leikeistä pois.

    ReplyDelete
  3. Mekin varmaan pukinkonttiin hankitaan Briolta lahjoja, ovat kivan värikkäitä. Laatuun olen ollut pettynyt - esim. meillä tuo juna ambulanssiversiona ja se on ihan muovia. Samoin tosiaan se puuhella on kaikkea muuta kuin puuta. Omasta lapsuudestani säästyneet Briot ovat paljon kivempia kun ovat OIKEASTI puuta ja kestäviä. Sama Lundby:n nukkekoti on nykyään niin muovinen, että oikein harmittaa - ja pitää itse koota pienistä paloista, ei lempihommaani!

    Ovat nämä silti tarjolla olevista niitä suosikkejani Duplojen ohella :)

    - Heidi

    ReplyDelete
  4. Hyviä ostoksia! Meillä on noi kaikki ;D . Samaa mieltä kuin Heidi tosta Brion laadusta, ei kyllä ole enää kaikkien lelujen suhteen kovin kummoinen. Meillä on kaikkein huonompi laatuisia lajittelu laatikko ja rakennuspalikat. Kaikki meillä on kuitenkin säilynyt ehjänä, mutta muutamasta on maali ikävästi halkeillut. Kaikki muut on tosi hyvän oloisia, eikä ole mitään pahaa sanottavaa.

    Tosta hellasta täytyy sanoa että se on kyllä ihan samaa materiaalia kun ennekin. Mulla on itsellä ollut se punaisena kun oli pieni ja se on edelleen tallessa. Mutta samanlaista vaneria se on silloinkin ollut.

    ReplyDelete
  5. Mun täytyy kans sanoa samaa kuin nuo kommentit edelläkin, että oon äärimmäisen pettynyt Brioon. Meillä leluista on kestänyt ainoastaan mäyräkoira, joka on vissiin samaa tekoa kuin ennenkin. Helikopteri, helistimet, palikkalaatikko... Tohjona tai ainakin hajoamispisteesäs kaikki. Vähintäänkin maalipinta on halkeillut ja näyttää kurjalta. Sääli. Oon harkinnut kans tuota hellaa, mutta mietityttää, kun ei nuo muutkaan lelut ole YHDEN LAPSEN ihan normikäyttöä kestänyt. Meillä on kuitenkin myös helistin 80-luvulta, mun vanha, joka on kestänyt ihan täydellisen hyvänä neljän viiden lapsen ravistelut ja heittelyt... :/

    Nää, mutta piti varmaankin sanoa että kivoja ostoksia, ja että toivottavasti teillä kestää ja pysyy hyvänä! :)

    ReplyDelete
  6. Meillä on hajonnut ainoastaan se helikopteri, mutta ei Danskun käytössä, vaan se tippui korkealta suoraa maahan. Se on edelleen kyllä leikeissä mukana, eikä yhden palan lähteminen ole häirinnyt.

    Muuten meillä on kestänyt kyllä kaikki Brion lelut ihan hyvin. Kirppikseltä olen ostanut paloauton, josta puuttui tikkaat ja vedettävän mäyräkoiran, molemmat silti hyväkuntoisia.

    Meillä on kyllä niin paljon leluja, että yhdellä lelulla ei kerralla leikitä kovin kauaa...ehkä sen takia ovat toistaiseksi säilyneet hyvinä.

    ReplyDelete