14 Nov 2010

Loving Brio

Teen tässä itselleni samalla pientä muistilistaa, siksi postaus taas Briosta.
Kaivelen kovasti "vanhoja" leluja, joita vien viikon parin päästä kirppikselle myyntiin. Samalla keräsin kaikki meillä jo olemassa olevat brion lelut yhteen ja laitan tähän lisäksi joulupakettiin ostetutkin.

Kartoitan samalla hieman sisustusta Danskun huoneeseen, mitkä pääsee "esille" jne.

Meiltä siis jo löytyy:
 Kilpa-auto ja Sampo ostettu uutena, taustalla näkyvä paloauto kirppikseltä, oli ilman tikkaita.
 Nosturi, sekä helikopteri uutena ostettu. Helikopterin toinen seinämä"renkula) katki.
Nämä ovat molemmat olleet ihan lemppareita.
 Juna ostettu uutena ja on myös ollut kovassa käytössä. Takana näkyvä koira kirppikseltä, samoin kuin tuo helistin.
Brion palikat mahtuivan juuri sopivasti tuohon muumipurkkiin. 

Tulossa siis vielä nämä:



Löysin muuten tämän Pingon traderasta, siellä osta heti hinta 40€ ja vuosilukuna kerrottiin 1960- luku! Mahtis löytö siis 10€:lla!

Brion hellasta tuli sen verta huonoa palautetta, että mietin asian uusiksi. Törmäsin tähän ihanaan muumimamman hellaan ja se olisikin kohtuuhinnalla Toys r Usista(kuva lelushoppi.fi). Eli luultavasti tämä kotiutuukin meille, jos joulupukki sen tuo ;)


11 comments:

  1. Löytyykö Danskulta Brion junarata, ainakaan ei näkynyt noissa kuvissa? Suosittelen ehdottomasti sitä! Joas sai ekat ostat 1v. lahjoiksi ja siitä niitä on sitten kertynyt jo iso laatikollinen. Isovanhemmat toi juuri pari viikkoa sitten aseman, mihin pystyy itse nauhoittaa kuulutukset. Joas ei osaa vielä aivan itse rakentaa sellaista rataa, että päät menee yhteen, mutta muuten junarataleikit on jo tosi itsenäisiä ja kestää tuntikausia! Noista kokoamisjutuista (pelle, koira yms) ja vetoleluista Joas ei ole enää välittänyt enää pitkään aikana, sillä ne on niin helppoja jo sitä myöten vähän tylsiä jo tuon ikäiselle. En kyllä ole silti siirtänyt niitä varastoon, sillä menee ne sitten koristeena jos ei muuta :)

    Sitä hellaa olen kanssa miettinyt, mutta tosiaan materiaali tuntuu vaihtuneen vuosien takaisesta vanerista sellaiseen ohueen liimapuulevyyn, mikä on tosi herkkä rikkoutumaan. Ei siis kestäisi Joaksen leikeissä luultasti pari viikkoa kauempaa.

    ReplyDelete
  2. Joo, meillä on jonkin verran radan osia, pari junaa ja sellanen my first railway- setti, jossa koirajunat. Nyt siis tarkoitus pyytää joululahjaksi lisää rataosia.
    Me ollaan välillä kirppikseltäkin ostettu rataosia, kuten sellainen "viidakkotunneli" josta kuuluu viidakon ääniä, kun juna ajaa sen alta :).

    Meillä Dansku vielä tykkää vetää perässä, tosin se "leikki" kestää korkeintaan 10min, mutta leikkii kuitenkin ;)

    ReplyDelete
  3. Ihania Brioja teillä!! Annan vinkin kun hellaa olet hankkimassa. Kannattaa tarkastaa/mitata hellan korkeus. Monet firmat myyvät tosi matalia helloja joilla leikkiessä lasten on oltava polvillaan?? Ollaan tästä kavereiden kanssa paljon puhuttu ja monet on pettyneet. Meillä on siis toi parjattu Brion hella ja se on ainakin tosi hyvällä korkeudella, että siihen kannattaa verrata.

    ReplyDelete
  4. Ikean leikkikeittiö on kyllä hieno. Suosittelen!

    Anna A

    ReplyDelete
  5. Sinulla on ihana blogi :)
    Pakko kommentoida tähän hella-asiaan, sillä meillä on myös Brion hella ja lapsi tykkää siitä kyllä ihan, mutta jos nyt olisin ostamassa hellaa lapselle, niin ostaisin varmaan Ikean Duktig minikeittiön kaikkine osineen (119e).
    Hintaa on siis paljon enemmän kuin perushellassa, mutta ainakin meidän neiti on aina ihan liekeissä tuosta ja tuossa on hyvin säilytystilaa kaikenmoisille keittiötarpeille jne. :)

    ReplyDelete
  6. Brion puulelut on kyllä tosi kauniita. :)

    ReplyDelete
  7. APUA onko noita muurahaisia tullut siis uustuotantoon???? Minulla on ollut sellainen pienenä ja se on hävinnyt johonkin ja olen ollut siitä niin surullinen koska se oli ihan lemppari. Nytpä tiedän ainakin yhden lelutoiveen joulupukille :)

    ReplyDelete
  8. Monalisa: Kiitos vinkistä, olen huomannut joskus samaa. Kaverin lapsilla on Tefalin keittiö ja se on juurikin sellainen "polvimalli" :)

    Anna A: Ikean keittiökin mielessä. Riippuu myös paljon mitä huoneeseen mahtuu, en ole päässyt mittailemaan huonetta.

    pikkukiiski: Kyllä on, en tosin nyt äkkiseltään muista olisinko jossain suomen kaupassa noita nähnyt(en ole katsellut tarkemmin), itse tilasin amazon.co.uk.
    Annika: Kiitos kaunis <3 Ikean hellaa olen tosiaan ihaillut, mutta saattaa olla huoneeseen liian iso. Lisäksi, hellan ostaa luultavimmin sukulainen, niin heille tuo hinta on hieman liian kova.

    ReplyDelete
  9. Pikkukiiski: Kävin tänään Toys R Usissa ja siellä oli sitä muurahaista :)

    ReplyDelete
  10. Brion lelut on vaan ihania ♥
    Meillä on myös paljon muutakin Briolta kuin leluja, kaukalo, turvaistuimet, vaunut ja tuplavaunut.

    Ainoa huono kokemus Briolta on myöskin tuo Hella, Topilla oli turhan kovat leikit sen kanssa, rikki meni :( Nyt se on tuolla vaatehuoneessa säilytyksessä, elättelen toiveita josko sen saisi vielä korjattua, mutta pahoinpelkään että ei saa :(

    ReplyDelete
  11. Meidän 1vee:lta löytyy myös paljon Brioa. Nyt alkaa jo junatkin kulkemaan ainakin osin radan päällä. :)

    Hella löytyy myös meiltä ja on ihan ehjänä pysynyt. Melkoisen rajut leikit kyllä täytyy olla, jos sen saa hajotettua. Minusta se kyllä tuntuu ihan tukevalta. Mutta eihän sitä tiedä kun lapsi kasvaa..

    ReplyDelete