27 Nov 2010

Ikea shopping & xmas cookies

Me kävimme tänään ostamassa Ikeasta kalusteita uuteen kotiin.
Ensin oli ajatuksena hommata ne vasta, kun olemme muuttaneet, mutta Ektorp- tarjous(sohvan ostajalle valkoiset päälliset 0€) on voimassa vain 7.12(muutto 13.12), niin oli pakko.

Me teimme niin, että jätimme tavarat sinne ja ne kuljetetaan pakkauksissaan tänne vanhaan. Ne saa lojua sitten olkkarissa muuttoon asti, jolloin muuttomiehet saavat ne kantaa muuttoautoon ja uuteen kotiin.

Me ostimme nyt vain isoimmat ja tärkeimmät, pikku"sälät" haen sitten joskus myöhemmin.

Malm- lipasto Danskun huoneeseen.

Ektorp- nojatuoli valkoisena.
Nyt sitten kysymys,
Me saimme siis myös tämän tuolin mukana ylimääräiset vaihtopäälliset ja ajattelin värjätä ne harmaaksi. Onko kukaan kokeillut toimiiko?

Ektorp harmaa 3ist-sohva.

Sekä Bestå tv-taso. Tosin, kuvassa on 180cm leveä, meille tulee 300cm leveä kokonaisuus, jossa ei liukuovia(kuten kuvassa), vaan normiovet. Ovia tulee olemaan 4 ja yksi hyllyrivi jää keskeltä näkyviin. Siihen tarkoitus hommata 2 laatikkoa ja jättää ylin hylly tyhjäksi, jotta saamme digiboxin sinne.

Leivoimme myös tänään joulun ekat piparit.

Osa meni suuhun ja osasta paistui komeita pipareita(ei ollut niin nättejä, että olisi viitsinyt kuvata) ;)
Kovasti haluaisin jo joulua laittaa esille(verhot, koristeet, kyntteliköt), mutta pakko odotella uutta asuntoa....voi miksi siihen on vielä 2 viikkoa!?!

8 comments:

  1. Kivoja ostoksia! Mun kaveri värjäsi ton samaisen nojatuolin kankaat ruskeiksi. Hyvin onnistu. Sanoi vaan että olisi pitänyt ottaa vielä yksi väri nappi lisää (älä kysy monta niitä oli kun en muista), että olisi tullut vielä tasasempi väristä.

    ReplyDelete
  2. Kiitos infosta, että pystyy värjäämään. Mä jopa mietin, et jos veisi ihan pesulaan värjättäväksi, mikäli ne sellaista tekee. Mutta pitää miettiä.

    ReplyDelete
  3. heippa. ei liity tähän mihinkään mutta tiedätkö mistä muualta kuin babyshopista tai oiidesignista sais the brandia? harmaa collarihaalari ois mielessä ja babyshopissa koot loppu :(

    ReplyDelete
  4. Anonyymi: Täältä löytyy http://www.nordickids.co.uk/search.asp?search=BRANDstrom

    Taitaa olla vähän kiven alla tuo merkki kun se nimensä puolesta on tosi hankala googlettaa.

    ReplyDelete
  5. suuri kiitos sinulle :)!

    ReplyDelete
  6. Tosi kivoja! Uskoisin, että värjääminen onnistuu hyvin, eikös nuo päälliset ole ihan puuvillaa?

    Osaatko sanoa, onko jossain muualla netissä myynnissä noita Brion muistipelejä, mistä pari postausta aikaisemmin kirjoittelit? Ihana, mutta oli loppu tuolta jo :(

    ReplyDelete
  7. Myrmeli: Voi olla että kokeilen värjäämistä.

    Muistipeliä yritin metsästää itsekin monesta paikasta. Ainoastaan näin niitä jossain Amerikkalaisessa nettikaupassa ja vieläpä alle 10 dollarilla, mutta eipä lähettäneet suomeen.

    Mä oon googlettanu ihan suomeksi ja sit Brio memory game tms. Toinen täärppipaikka vois olla Tradera.

    ReplyDelete
  8. lisäisin, että värjäyksen tasaisuus ei liene kiinni värin määrästä vaan liemen pituudesta ja kankaan tasaisesta kääntelystä.

    ReplyDelete