21 Nov 2010

Wrapping up

Tästä se alkaa!
Joulun lahjapaketointi.
Löysin ihanaa paperia Ikeasta.

Englannista saapui jo ensimmäiset tilaamamme Brion lelut.
Ne käärin ensimmäisiin lahjapaketteihin! 
En malta odottaa, että saan laittaa joulua uuteen kotiin.
Kovasti sormet syyhyävät sen tiimoilta.

Jokos teillä on aloitettu joulupuuhat?
Entä paketointi?
Tai pidemminkin lahjojen osto?




6 comments:

  1. Lahjojen osto on aloitettu, mutta paketointia ei vielä. Meiltä löytyy kans tuota samaa paperia :)

    ReplyDelete
  2. Ihanaa paperia!

    Meillä on ostettu lähes kaikki lahjat ja peketoitukin :) Parempi meikäläisen hoitaa ajoissa alta pois.

    ReplyDelete
  3. Pari lahjaa on jo paketissa, mutta ne ei ole jouluksi vaan pyhän Nikolauksen päiväksi joulukuun alussa. Varsinaiset joululahjat on vielä osittain hankkimatta, mutta niitä ei tule kuin pari kolme, sillä ei tuon ikäinen osaa enempää vaatia ja en halua täyttää kotia turhalla roinalla. Meiltä tulee siis varmaan vain yksi lahja Joakselle ja isovanhemmilta ja kummeilta muutamia. Toisillemme ei lahjoja hankita ja sukulaisilta saadaan rahana + jotain pikkuista tyyliin sukat ja suklaata. Panostan mielummin siihen tunnelmaan ja herkkuihin kuin lahjavuoreen :)

    ReplyDelete
  4. Saara: Meillä tuo poika saa kyllä aika röykkiökasan lahjoja. Jo ihan siitäkin, että Englannin sukulaiset lähettää kaikki jonkun paketin(sieltä tulee 3-4 pakettia), oma äitini ostaa paketin, samoin isäni, veljeni(danskun kummi), Danskun toinen kummi) seä mun tädit jne. Eli niitä kyllä kertyy. Siksi yritän nyt saada haalittua periaatteessa pelkästään brion radanosia/settiä, jottei tulisi miljoonaa erilaista muovikrääsälelua.

    Me sitten ollaan ostettu ne brion lelut, jotka tosiaan sitten säilyy seuraavallekin leikkijälle.

    ReplyDelete
  5. Lahjojen ostelu on aloitettu hyvissä ajoin, jo lokakuussa aleista ostelin dubloja :) Paketoimisen jätän myöhemmälle. Viikonloppuna on tarkoitus tehdä reissu Ikeaan, sieltä katsellaan joulujuttuja ja kynttilöitä. Joulukuntoon koti laitetaan vasta, kun kunnon joulusiivous on tehty eli varmaan vasta viikko ennen joulua. Mutta jotain pikku juttuja jo ennen sitä, kuten esim. jouluvalot :)

    ReplyDelete
  6. Mä aloitan kummilapsille ja sukulaisten/kavereiden lapsille joululahjojen etsimisen jo lokakuussa. Eipähän tartte kiireessä ettiä. Noita lahjoja kuitenkin pitää aika monta ostaa. Nyt ne on jo melkein kaikki löydetty ja vielä muutamalle on etsinnässä. Paketoitu ei ole vielä.

    Meidän lapsille olen myös jo joitakin lahjoja ostanut mutta en ole jaksanut vielä paketoida.

    ReplyDelete