5 Nov 2010

Ikea Stockholm

Jee minä sain sen!
Kävimme tänään pikaisesti katsastamassa Ikean löytönurkan(menimme suoraan kassojen kautta) ja siellähän se oli! -30%, ei paljoa, mutta 50€ hinnasta pois on ihan hyvin.
Eli tämä ihanuus. Nyt vaan pitää toivoa, että saamme ruskean sohvan myytyä, jotta tämä sopisi olohuoneeseen. 3-ist. Ektorp- sohvatkin ovat nyt Ikeassa 299€ valkoisena. Jos ei sohva mene kaupan, niin tämä matto saattaa sitten vallata Danskun huoneen lattian. Saa nähdä, mutta ainakin tämän saa johonkin laitettua.

Kun mies on täällä vain viikonloppuisin, pakkaamisille ei ole kovin paljoa aikaa. Eli pitänee aloittaa jo heti tänä viikonloppuna. Huomenna tosin on äitini 50v juhlat, eli pakkaushommat siirtyvät Sunnuntaille.
Olen jo niin innoissani uudesta kodista(en muutosta ;) ).

Mukavaa viikonloppua!

2 comments:

  1. Hyvä tuuri sulla, kerran olit tuota mattoa sunnitellutkin :) Itsekkin tykkään tuosta matosta, meillä on myös se. Ainut miinus vain tuossa on se, että se tuntuu keräävän kaikki roskat :D

    ReplyDelete
  2. Joo, mä kävin siellä aiemmin viikolla ja näin sen maton tarjouksessa, mut en raaskinu ostaa. Tulin kuitenkin katumapäälle ja pyysin sinne menevää kaveriani katsomaan, onko sitä vielä siellä.

    Joko ei ollut tai kaveri ei ollut osannut katsoa oikein, mutta tuo siellä roikkui kuin tilauksesta :)

    Annika kirjautumatta

    ReplyDelete