29 Aug 2011

Cupcake

Vinkkailisin uudesta nettikauppatuttavuudesta.
Sain sähköpostia Lastenpuoti Aarrearkusta, että heille on saapunut Aarrekidin uutuuksia myyntiin ja postikulut ovat ilmaiset. Kävin tietty heti kurkkailemassa ko. nettikauppaa ja nappasinkin meille Cupcaken sadeasun(sekin ilman postikuluja!).

Meiltä löytyy vain T2H rubber rain w/fleece, joka näillä keleillä on tietenkin aivan liian lämmin. Joten ohuelle sadeasulle oli tarve.

Tämä on siis meille tulossa, koossa 98cm.
Ihka ensimmäinen Cupcake- vaate meille.

Olen nähnyt tämän myös livenä ja ihastuin kovasti. 

Onko teillä kokemusta Cupcaken sadeasuista?

6 comments:

  1. Kommenttini ei koske tätä postausta, mutta mikäli sallit, niin kysyisin erästä toista asiaa: Minulla on viikko sitten tehdyn mittauksen mukaan 73 cm poika (10 kk), jolle mietin kovasti oikeaa haalarikokoa talveksi. Kyseessä olisi Molon rainbow -haalari. Yritin googletella ja miettiä sitä kannattaako ostaa 80 cm vai 86 cm puku. Sattumoisin google antoi tulokseksi blogisi postauksen 12.9.2009, jolloin pohdit vastaavaa asiaa Danskun kohdalla. Mitat ja ajankohta ovat pojilla täsmälleen samat. Joten kumman koon valitsit ja oliko ratkaisu oikea?

    ReplyDelete
  2. Heips Taina: Joo, eli Dansku oli 2v sitten 74cm pitkä(1v:nä siis) ja meillä oli alkutalvesta Ticketin 74cm baby baggie, mutta ostin sitten ennen joulua Molo Kidsin haalarin.

    Meille valikoitui ehdottomasti koko 80cm, joka meni ihan koko talven. Talven lopussa Dansku olikin jo n. 82cm pitkä, eikä puku jäänyt pieneksi.

    Suosittelisin siis teille ehdottomasti kokoa 80cm, se kyllä varmasti mahtuu teille koko talven :)

    ReplyDelete
  3. Meillä lähti juuri reklamaationa noin 10 kertaa käytetyt ja pari kertaa pestyt Cuppiksen sadeasut :( Molempien pukujen housukangas oli ikään kuin murtunut laajalta alueelta ja housut vuosivat kuin seula. En voi suositella.

    Ennen käytössä ollut Didriksonia ja ticket to heavenia ja ne ovat kestäneet jopa kahden lapsen käytön..

    ReplyDelete
  4. Laitahan käyttökokemuksia kun ennätät! Mä olen nimittäin suunnitellut ostavani tuon Toukalle, mutta Neepulin kommentti säikäytti.

    Meillä on ollut/on Molon kurahousut ja niistä olen tykännyt, mutta alkavat olla pienet ja uudet pitäisi saada. Tiedätkö onko Mololta tulossa nyt syksyksi kuravaatteita vai onko ne vaan kevään mallistoissa?

    ReplyDelete
  5. Neepuli: Voihan harmi :( Kerrohan miten reklamaation kanssa kävi!?

    Me nyt kokeillaan tätä, saa nähdä miten käy. Käyttöä ei varmaan paljoa tule, lähinnä tarhassa vain.

    Toukan äiti: Laitan toki. Onneksi voi aina reklamoida, jos laatu on surkeaa.
    En nyt äkkiseltään muista onko Mololla kuravaatetta nyt syksyllä, muistaakseni on. Ja jos on, luultavasti niitä löytyy Babyshopista :)

    ReplyDelete
  6. Lähetin sadepuvut nettikauppaan josta ne tilasin ja sain loistavaa palvelua. He ottivat yhteyttä Cupcakeen ja sain korvaukseksi lahjakortin jolla voin ostaa liikkeestä mitä tahansa heidän myymäänsä tuotetta. Mitään selitystä pukujen huonolle laadulle ei tullut. Nyt voin siis ostaa tilalle vaikka tuttua ja turvallista Tickettiä. Cupcake meillä on nyt nähty.

    ReplyDelete