14 Aug 2011

Tees and leggins

Meillä alkoi päiväkoti jo viime torstaina. 
Nyt huomenna se alkaa vanhan kaavan mukaan, paitsi että Dansku tulee nyt olemaan 5pv viikossa entisen 3pv sijaan. Tosin, tunteja päivässä kertyy max. 5h/pv, eli kovin pitkiä päiviä ei tule olemaan. Silti varmasti on meille molemmille vähän erilaista.

Vaatepuoli on meillä kunnossa lähestulkoon kaiken osalta.
Sisävaatteita on runsaasti eikä taideta enempää tarvita.

 Kasa ohuita, pitkähihaisia trikoopaitoja. Nimikointi on nyt myös helppoa, sillä tilasin Hannan vinkistä meille noita nimitarroja vaatteisiin. On todella käteviä kyllä.

 Pitkähihaiset collegepaidat. Näitä ei montaa ole, mutta näiden seurassa on myös kasa collegehuppareita. Eli eiköhän pärjätä. Mini Rodinin uudesta mallistosta on matkalla vielä yksi collegepaita. 
Leggari tilanne on hyvä. Ainoa, mitä tarvitaan talveksi on villaisia legginssejä muutamat taikka sukkahousuja. Itseasiassa yhdet onkin jo jemmassa, mutta vielä parit tarvitaan.

Collegehousuja on myöskin riittävästi, mutta suurin osa nyt pesussa, eli bloggaan niistä erikseen myöhemmin.

Sukkia löytyy iso kasa, t-paitoja myöskin, muutamat hihattomat. 
Olemme valmiina tarhaan ja syksyyn :)
Oletteko te?

2 comments:

  1. Hei! Meilläkin ollaan valmiina syksyyn ja aika hyvin nyt myös jo talveen:). Siirryttiin uuteen vaatekokoon - paidat 104/110 cm ja housut 104 cm - kiva oli tyhjentää kaappi melkein vuoden käytössä olleista 98/104 cm vaatteista. Osaatko antaa vinkkiä yksivärisistä leggareista (jotka eivät ole liian "kalsarimaisia") - leggarit olisivat varmaan kätevämmät syys-/talvihousujen alla kuin collegehousut? Entä mistä olet hankkinut niitä villaisia legginsejä? terveisin Aake07:n äiti

    ReplyDelete
  2. Heips,

    Yksivärisiä leggareita mun tietääkseni myy ainakin Name It,mutta meillä tykätään Mini Rodinin mallista, joka on kapea. Heiltä löytyy yksivärisistä mustaa ja harmaata.
    Villaisia legginsejä ostin viime talvena Name It:stä, mutta kevään alesta löysin myös Kappahlista villaisia leggareita.

    ReplyDelete