21 Aug 2011

More about the Room

Jee...nyt sain huoneen 99% valmiiksi :)
Niin ja sain bloggerin kommentoinnin takaisin...kokeilkaahan toimiiko ;)

 Hommasimme siis tuon pussikeinun Ikeasta ja se on ollut tosi kiva juttu. Lisäksi sopii myös huoneen väreihin.

Tämänhän löysin joskus keväällä kirpparilta. Keltainen on kiva, mutta välillä olen miettinyt tämän maalaamista. Keltainen maalikerros on todella paksu, eli paljon veisi aikaa hioa. Katsotaan miten käy.

 Tämä seinä kaipaa vielä juttuja, eli aion ostaa jonkun kivan julisteen ja ottaa tuon ikean kuvan pois kehyksistä. Lisäksi suunnitteilla on Danskulle skräppityylinen taulu, jossa muistoja mm. Englannin matkalta.
Sängyn päädyssä on pieni expedit hylly, jossa säilyy kirjat.Alahyllyt ovat sitten autotalleja wheelybugille ja wilsonille.

 Huone on niin iso, että pystyttiin laittamaan pöytä keskelle huonetta. Silti on paljon tilaa leikkiä. 
 Woody pääsi koristamaan hyllyä.
 Ikean PS- kaappi kätkee sisäänsä mm. pikkuautot, brion junaradanosia
 Aiemmassa kuvassa näkyvä kaapistorivi on pääasiassa minun ja miehen vaatteille, joten Danskun vaatteet säilyy tuossa malm- lipastossa.
Vaatekaapeilta päin kuvattuna.

Huoneesta tuli nyt tosi kiva ja avara. Tykkään hirmuisesti tuosta Ikean hyllysyä ja PS- kaapista. Ne vetää todella paljon tavaraa ja ovat paljon avaramman näköiset, kuin aikaisempi expedit hylly.

Nyt sitten pidettävä siistinä ensi viikkoon, jolloin se todennäköisesti sekoitetaan täysin ;)

12 comments:

  1. Sinuna en maalaisi tuota lipastoa, on oikea väriläiskä, kun muuten on niin hillityt värit huoneessa, piristää musta-valkoista mielstäni :)

    ReplyDelete
  2. Voi olla etten maalaa, ainakaan vielä. Ajattelin, että jos maalaan, niin voisin harkita punaista tai vaaleaa turkoosia väriksi.

    ReplyDelete
  3. Tosi kiva huone! Ihanan siisti, toiminnallinen ja sopivasti lapsekas!

    ReplyDelete
  4. Munkin mielestä tuo keltainen on just hyvä muuteen niin "harmaaseen" huoneeseen! Siis huoneessa ei mitään vikaa ole, on vaan niin hillityt päävärit esim. matto, sänky jne. että sopii musta oikeen hienosti :)

    Sitten kysyisin sultavielä mielipidettä tuosta ikean valkoisesta lipastosta! Olen pohtinut sitä tv-tasoksi olohuoneeseen, mutta onko silloin tv liian ylhäällä, kun tuon korkeus on kuitenki ikean sivujen mukaan muistaakseni 63cm? Nykyinen tasomme on puolisen metriä.. Tuo olisi vaan niin kätevä kun sais piiloon kaikki soittimet ja muut pikkukäsiltä ;) Vai onko siellä kaapin sisällä muuten edes reikiä johtoja varten..? :O

    ps. Kiva kun tää pyytää kirjottamaan tätä sanaa etten ole roskaposti tms. niin mulle tuli nyt teksti nonsens :D :D

    -Pimpula

    ReplyDelete
  5. Nitta: Kiitos :)

    Pimpula: Minkä kokoinen teidän tv on? Ja toki riippuu millaiset sohvat teillä on, mutta siis tuo PS- kaappihan on periaatteessa TV taso. Eli mun mielestä siitä voi hyvin katsoa telkkaria ja kaapissa on myös reiät(2kpl) johtoja varten :)

    ReplyDelete
  6. Meillä on nyt 32 tuumainen tv, ja olohuone on sen verran pieni että minusta isompi tv olisi liioittelua kun tv:n ja sohvan väli on vain sellainen 1,5 metriä :)
    Meillä on punainen sohva jossa vaaleita tyynyjä ja tapetti on vaaleaa jossa punaista tehostetta. Valkoinen takka ja tumma, melkein musta ruokailuryhmä ja matto jossa vaaleaa ja tummaa kuviota, että eiköhän tuo tähän sekametelisoppaan istuisi :D

    Pimpula

    ReplyDelete
  7. Pimpula: Kyllä mun mielestä toi on sopiva taso tv:lle. Mutta kannattaahan toki vaikka mitata se 63cm siihen seinälle ja jos toinen jaksaa pitää sen päällä telkkaa ja toinen istuu sohvalla, niin sillainhan sen suunnilleen näkee...taikka niin, että laskee 63cm + tv:n korkeus ja laittaa merkin mihin tv loppuis.

    ReplyDelete
  8. Kivannäköinen huone danskulla! Meillä on kans tuo sama ikean seinähylly keittiössä ja tykkään kovasti :)

    ReplyDelete
  9. Ihanan iso huone.
    Teillä ei varmaankaan tarvitse leluja pitää muissa huoneissa kun lapsen huone on noin iso, mahtuu kaikki sinne.

    ReplyDelete
  10. Jonna: Kiitos. Tuo on kyllä tosi kiva. Tuo on vielä se isompi versio niin mahtuu enempi tavaraa.

    ninnu: tuonne mahtuu kyllä kaikki lelut. Meidän makkariin meni nyt väliaikaisesti se expedit hylly laatikkoineen ja siellä on vielä jotain leluja, mutta kunhan saadaan pari säilytyslaatikkoa lisää, löytyy mm. duplot henkarikaapista Danskun huoneesta.

    ReplyDelete
  11. kivannäköistä, alan melkolailla tykkäämään tuosta ikean seinähyllystä. kuvastostakin sitä ihailin.

    ReplyDelete
  12. Todella kivan näköinen huone! Kehystetyt lehdet näyttää todella kivoilta!

    ReplyDelete