19 Aug 2011

Winter shoes

Kiitos kaikille kommenteista edelliseen postaukseen.
Otin nyt tuon Disqusin pois, mutta siinä kestää pari päivää, ennen kuin häviää. En tiedä ottaako tämä automaattisesti taas bloggerin käyttöön, mutta kommentit tulee häviämään :(. Olen ladannut kommentit koneelle, mutten tiedä saako niitä bloggeriin ladattua.

Anyways, kenkäpostausta pyydettiin talvea ajatellen. 
Meillä oli viime talvena käytössä Vikingin gore-texit, Bisgaardin villavuoriset nahkanilkkurit sekä Emut.
Eniten käytettiin Bisgaardeja, tarhakenkinä oli melkein aina Vikingit. Tosin kovilla pakkasilla laitettiin tarhaankin Bisgaardit.

Tänä talvena tarvitsemme taas kahdet kunnon talvikengät("tarhakengät" ja "paremmat" kengät), yhdet Emut löytyykin jo jemmasta.
 Haluan ehdottomasti villavuoriset/karvavuoriset kengät.
Niiden pitää olla lämpimät ja kestää suomen pakkasia.

Tässä siis jotain, joita olen katsellut. Luultavasti näistä meille tulee molemmat kengät.
Koko saa olla 26 tai jopa 27 riippuen sisäpituudesta. Danskun jalka on 15cm, eli max. 17cm saisi olla. 

Arauto Rap, värinä kameli/konjakki.

Tarkoitus olisi ostaa lämpimät siistit kengät, jotka menevät takin + farkkujen(tms.) kanssa, mutta myös haalarinkin. Tuo väri vaan vähän mietityttää, sillä meidän tuleva "hienostelu" toppatakki tulee olemaan mitä ilmeisemmin sini-oranssi.

 Pääasiallisiksi tarhakengiksi ajattelin jotain tämän tyylistä. Tämä merkki on Kamik. Pitäisi lämmittää yli 30 asteen pakkasillakin.
 Toiset paremmat kengät voisivat olla myös nämä Bisgaardin tähtinilkkurit.
 Taikka Bundgaardin nilkkurit.
 Toiset tarhakenkävaihtoehdot ovat nämä Sorelit. Myöskin kuulemma lämpöiset.
Sitten vielä tällaiset Bisgaardin nilkkurit. Hieman samanlaiset kuin mitä meillä viime talvena oli. Mutta tykkäsin enempi niistä viime vuotisista.

Selailtuani mm. brandos.fi, pikkujalat.fi, house of kids, moonboots.com jne. tämän postauksen kengät olivat ainoat joita ehdottomasti harkitsen. Mutta toki vielä voi vastaan kävellä jotain tosi ihanaa, että en lyö vielä lukkoon meidän talvikenkäpäätöksiä.

Kohta ne kuitenkin pitäisi ostaa :)
Mitä teillä on mietitty? Onko jo ostettu?
Millaiset kengät haluat lapsellesi? Miksi? Mikä merkki?


Ja nämä siis on meillä jemmassa tulevaan talveen koossa 27. Luulen, että menee vasta joulun jälkeen.

2 comments:

  1. Onko sulla noista Kamikin tai Sorelin kengistä tietoa, että sopiiko ne hyvin ns. suomalaiseen jalkaan? Etsin kanssa talvikenkiä pojalleni ja noi on aikas kivannäköiset. Kerrankin olis jotain erilaista siihen Kuoma-rivistöön päikyssä :)

    ReplyDelete
  2. En kyllä osaa sanoa, en ole noita nimittäin livenä nähnyt. Mutta näön perusteella uskon, että noi on sellaiset jotka sopii kaikenlaisiin jalkoihin.

    ReplyDelete