4 Jan 2012

Booked

I did eventually book the trip to Copenhagen then. It is going to be horrible with the nervousness of flights, but oh well, just need to think it will be ok. I am excited about the fairs though and can't wait.

Minä sitten uskalsin ja tilasin matkan Kööpenhaminaan. Matkat sinne ja takaisin tulee olemaan ihan kauheata pelkoa, mutta pitää vain yrittää ajatella, että kaikki menee hyvin. Matkaan siis tällä kertaa yksin(viime kerran matkasin lentokoneella yksin vuonna 2005 Englantiin) ja ensimmäistä kertaa myös Finnairilla(kokemuksia A319 koneesta ja välistä hki-köpis saa mielellään kertoa). 

Yövyn Cabinn Metro- hotellissa(kokemuksia kellään?) 3 yötä(to-su), joka ainakin arvostelujen mukaan on moderni ja hieno, mutta huoneet yhtä pieniä kuin laivan hytti :). Eipä minua haittaa, kun yksin matkustan.

Ja sitten vielä kysyisin, että kiinnostaako ketään ostaa talvivaatetta? Meiltä lähtisi myyntiin turkoosi PO.P haalari 98cm, samaa väriä toppatakki 98cm ja myös vihreät vk housut muistaakseni kokoa 98cm tai 92cm ja niihin sopivat vihreä pipo ja rukkaset? Ja vielä myös keltainen PO.P windfleece takki 98cm.

14 comments:

  1. Onko tuo PO.P:n haalari samaa mitoitusta Molon Polariksen kanssa? Ja minkä kuntoinen haalari on?

    ReplyDelete
  2. jadore: Hintaa en ole vielä ajatellut, tarjota saa. Kunto on hyvä käytetty. Ei reikiä, eikä mielestäni kovasti kulumaa. Polvissa ja pepussa pinttynyttä likaa. Mutta pesen puvun huomenna ja yritän saada suurimmat liat pois.

    Laura: Hmm..voi olla hieman isompi, en tiedä kun meillä ei ole 98cm Moloa, mutta vyötärökiristyksen ansiosta tuon saa kapeammaksi kuin mitä Molo on. Kunto mainittu tuossa ylhäällä.

    ReplyDelete
  3. välikausihousut ja pipot ja rukkaset settinä. Mikäs koko siinä oli?

    ReplyDelete
  4. Elina: Apuva...olikohan housut 98cm...pipo on 50cm ja rukkaset reimat taisi olla koko 0 tai 1(reilut).

    ReplyDelete
  5. Kiinnostaisi keltainen fleecetakki, jos hinnasta päästään sopimukseen. Kunto varmaankin hyvä?

    ReplyDelete
  6. Päivi: Kunto on erinomainen(tarkistan toki vielä, eikä ole pesty kertaakaan), käyttökertoja kun on alle 10. Voit vaikka laittaa tarjouksen yv:llä.

    ReplyDelete
  7. Itse olen ollut yhdellä töymatkalla kyseisessä hotellissa. Omasta mielestäni ihan ok perushotelli joka tosiaan muistutti laivan hyttiä. Laivassa taitaa jopa olla isompi vessa ;)
    Kollegani oli taas ihan järkyttynyt ja vannoi että ei koskaan enää mene :D

    Ehkäpä törmätään CIFF:ssä ;)

    ReplyDelete
  8. Monalisa: kiitos kokemuksesta. Minua ei onneksi huoneen pienuus haittaa, kun en siellä juuri aikaa vietä. Illat ajattelin kuluttaa viereisessä Fields kauppakeskuksessa ja mahtuuhan sitä yksin tuollaiseen huoneeseen varmaan ihan ok.

    Kiva että säkin olet messuille tulossa. Ehkä me törmätään :)

    ReplyDelete
  9. Hyvä hyvä, reipas päätös lähteä reissuun! :) Ja on se matkustelu, edes lyhytkin matka, aina jotenkin akkuja lataavaa, sitten jaksaa tavallista arkea taas paremmin! :)

    ReplyDelete
  10. Heippa! Minäkin myös menossa, CIFFiin siis :) Silverjungle-merkkimme on siellä esillä, tule käymään jos ehdit. terkuin Niinamaria/lifewithasilverlining.blogspot.com.

    ReplyDelete
  11. Niinamaria: vautsi, tulen kyllä käymään!

    ReplyDelete
  12. Heippa,

    kommentoisin mainintaasi lentopelosta: Finnair järkkää lentopelosta kärsiville kurssitusta / koulutusta, mutta jos tämä ei sovi aikatauluusi, kannattaa koneeseen mennessä mainita asiasta purserille joka osaa asian sitten huomioida. Tsemppiä! terkuin Mervi

    ReplyDelete
  13. Mary: Joo, itseasiassa katselin tuota lentopelkokurssia, mutta hintaa on lähemmäs 1000€ niin ei mitään mahkuja :(. Pitää varmaankin kertoa koneen henkilökunnalle asiasta :)

    ReplyDelete