21 Jan 2012

Spring



This is what our spring looks like so far. Not much clothes, but basic outdoor things like the PO.P overall, pants and a Mini A Ture jacket. Picture is missing gloves and hats, which we have. Few things need to be bought still.

Meidän kevät näyttää tältä :). Ei siis kovin paljoa kamaa, vaikka kuvastahan puuttuu pipot ja rukkaset. Eli meiltä löytyy Mini A Turen takki koossa 98cm sekä PO.Pin vk- housut kokoa 104cm. PO.Pin haalari 98cm menee vielä hyvin kevään ja se tuleekin olemaan pääasiallinen tarha puku. Vielä pitäisi ostaa PO.Pin vk-takki(jos jollain olisi myytävänä 104cm harmaa tai punainen, niin ostan pois!) ja kahdella setillä pitäisi pärjätä.

Jotain muutakin tosin on, sellaista kauppa/kyläily juttua, mutta nämä ovat ne ainoat pihaulkoiluvaatteet tähän mennessä. Rukkasia löytyy parit, mustat vielä hakusessa. Syksyn kengät pitäisi vielä mahtua, joten niitä ei tarvitse, mutta sellaisia kauppa/kesä tennareita ei ole, joten parit Converset ainakin pitää hommata.

Noh, mutta nautitaan nyt ensin talvi loppuun :)

Löytyykös teiltä jo kovasti kevät vaatetta?


Luithan myös alemman postauksen NUNUNU merkistä??

1 comment:

  1. Mä olen tässä tämän talven aikana huomannut, että vaikka settejä olisi kuinka monta, niin on se yksi suosikki mitä yleensä tulee käytettyä. Tälle talvelle oli muutenkin aivan liikaa vaatetta, leudon alkutalven takia ei todellakaan tule kaikille talvikamppeille tarpeeksi käyttöä!

    Mutta siihen kevääseen... Meillä on yksi fleecevuorellinen kumipuku, millä mennään kylmimmät ja kuraisimmat ajat, tämän ostin alkutalvesta kun lunta ei vaan tullut ja on ollut ihan huippu käytössä! Viime syksyn Ticketin haalari menee varmaan vielä keväällä, sitten on vielä rymyhaalariksi Lindexin haalari. Yksi softshell löytyy myös ja siihen housut, sekä Villervallan tähtitakki. Kenkiä olen nyt ostellut alesta, joten se puoli pitäisi myös olla kunnossa. Asusteita varmaan tulee osteltua. Niin ja luulisin että kaikki nämä kevään kamppeet alkaa olemaan syksyllä pieniä, kun kasvaa vähän nopeasti toi lapsi.

    Vanhemmalle pojalle löytyy Ticketin tähtitakki, Kappahlin Woxo-malliston takki ja taitaa olla yksi ohuempi Minymon takki ja housut myös odottamassa. Eli ainakin kunnon ulkohousut pitäisi vielä hankkia. Kengät ja asusteet taitaapi olla isommalla hankittuna.

    P.S. Toi NUNUNU kuulostaa mun korviin niin hauskalta, kun nuorempi poika kutsuu itseään nimellä Nunu

    ReplyDelete