28 Jan 2012

Mini Rodini SS12

Now available at Oii.






Mini Rodinin kevätmallisto on nyt saatavilla Oii:sta!

I love all the turqoise clothes and also the yellow crocodile shirt. I will need to get some of these!

Rakastuin turkooseihin vaatteisiin ja meille todennäköisesti tuleekin nuo turkoosit farkut kera apinacollegen ja ehkä karttapaidan. Keltainen krokotiilipaita oli Danskun mieleen ja onhan nuo kirahvileggaritkin kivat. 

Löytyykö teille mieleistä?

9 comments:

  1. Meillekin löytyi tuolta monta juttua. Tuohon alimman kuvaan haalariin ihastuin myös, vaikka ei meillä mitään tarvetta olisikaan;) Muistatko onko noiden mitoituksesta ollut jossain juttua eli olivatko tosi reiluja? Meidän 1,5 v taitaa olla lähemmäs 86 cm nyt eli olisikohan tuo 80/86 vai 92/98 parempi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä ei MR:n ulkovaatteita ole ollut, joten henk.koht. en tiedä, mutta eikös nuo ainakin viime vuonna olleet todella isoa mitoitusta. Harmi vaan, jos kokoa muutetaan joka vuosi, jos nyt ovatkin normaalimpaa mitoitusta.

      Tosiaan, jos reiluja, niin teille varmaan ottaisin 80/86...mutta kun ei tosiaan koosta tiedä.

      Delete
  2. Karttapaita on ihana, ja krokotiilifanille keltainen college! Onko tuo haalari siis ihan ulkohaalari? Vai collegehaalari?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haalari on käsittääkseni ihan kangasulkohaalari, vaikka tuon kuvan kohdalla netissä luki että olisi takki, eli ilmeisesti tuota tulee myös takkina.

      Delete
  3. Karttapaita pakko saada. Aivan ihana ja pandat myös :)

    ReplyDelete
  4. Minusta tämä mallisto on aivan liian ihana! Tykkään pandoista, ananaksista, seeprakuosista. Huh, pakko saada näistä jotain tytöille!!!

    ReplyDelete
  5. Meille tulee ainakin vauvalle tuota värikästä pandaa :) Joas taas varmasti tykkäisi siitä merirosvokuosista, jos sitä tulee pitkähihaisena tai t-paitana.

    ReplyDelete
  6. Aivan ihania ja pakko saada!!

    Riikka

    ReplyDelete