31 Jan 2012

So cold


This morning it was - 19C, probably still is. Hrrrrr....Well, kids manage as their clothes are so good and they are well protected by layers of wool. We went to see the nurse yesterday and got accurate measures. D is 95cm in height and weighs 12,7kg. As he has troubles eating, we got a time for nutritionist and a doctor to do a full check up and give ideas on feeding. 

Copenhagen is calling for me on Thursday, so I have some packing up to do and getting myself ready to fly out. I am so excited, I can't wait for the fairs. I am meeting with some awesome people too, so really looking forward to it.

Meillä näytti mittari aamulla -19C, ihanan kylmä, hrrrr.....Onneksi lapsilla on lämpimät ja suojaavat vaatteet, joten pärjäävät hyvin, vaikkei pihalla viitsi juuri olla. Eilen käytiin siellä neuvolassa ja mitoiksi saatiin 95cm ja 12,7kg. Itse neuvolantäti ei ollut huolissaan, vaikka käyrällä vähän pudottiin, mutta koska syöminen on ongelma(ehkä osaksi siksi, kun D:llä on tosi isot nielurisan mollukat kurkussa) saimme lähetteen ravintoterapeutille. 

Kasvun vuoksi saimme ajan myös lääkärille, joka on vasta Maaliskuussa. D:n isällä on lapsuudessa ollut kasvuhormonihäiriö ja on siihen pistänyt vuosia hormonipiikkejä, se ei todennäköisesti ole kuitenkaan periytyvää, mutta hyvä tarkastaa. 

Torstaina kutsuu sitten Kööpenhamina, en malta odottaa vaikka lento jännittää hirmusti. Messuille on mahtava mennä ja tapaamisiakin olen sopinut uusien tuttavuuksien kanssa, joten ei ihan yksin tarvitse siellä olla ja kulkea.

1 comment:

  1. Itselläni on saman ikäinen ja aika lailla saman kokoinen poika eikä hänen kasvustaan ole mitään huomautettu. Tosin hän kyllä syö kuin hevonen. Minne se ruoka sitten menee, on arvoitus ;)

    ReplyDelete