11 Jan 2012

New Laptop

I just bought my new laptop. I am so happy with the service from my insurance company. It took only 3 days from a broken laptop and getting a new one.

Nyt minulla onkin jo sitten uusi kone. Vakuutusyhtiööni olen todella tyytyväinen. He olisivat maksaneet minulle suorilta käsin 500€ - omavastuun, mutta koska koneeni oli arvokkaampi, halusin sen tarkastettavan ennen kunnon korvaushakemusta. Eilen pääsi eräs tietokonehuoltaja katsomaan konetta(jopa kotiin!) ja kertoi sen, minkä jo tiesin, eli korjaus tulisi kalliimmaksi kuin itse kone.

Sain onneksi jo tänään korvauspäätöksen ja summa oli juuri se, minkä itse maksoin vanhasta koneesta(vaikka täysin samaa mallia ei enää saakaan ja useat hieman edullisemmatkin ovat parempia suorituskyvyltään).
Kävin sitten heti mm. gigantissa, mustassa pörssissä sekä kodin1:ssä. Paras kauppa kuitenkin täällä päin tietokoneille on Verkkokauppa.

Sieltä otin mukaani tämän:


Alunperinkään en siis halunnut enää HP:ta. Acer kävi mielessäni, mutta miehellä merkin miniläppäri hajosi vuoden käytön jälkeen(juuri kun takuu meni umpeen) ja akku kesti siinä vain puoli vuotta. 
Merkeistä itselläni oli mietinnässä Sony Vaio, Asus sekä Samsung. Päädyin Asukseen oikeastaan siksi, että verkkokaupassa ei ollut sopivia Samsungeja, Sonyn Vaio oli tilattavissa ja ei juurikaan eronnut tästä Asuksen mallista, jota oli varastossa valmiina.

Tämä oli myös huomattavasti halvempi kuin minun edellinen(ja näyttö pienempi), mutta taas ominaisuudet vastaavat. Nyt on vain totuteltava pienempään näyttöön.

Plussaa myös kahden vuoden takuusta, toivotaan kuitenkin, että tämä pelittäisi ainakin sen kaksi vuotta :)
Me is happy! 


6 comments:

  1. Onnittelut uudesta koneesta! Asus houkuttelee muakin, joten kerro, ilmeneekö siinä jotain ongelmia.

    ReplyDelete
  2. Ehdottomasti kerron. Ja siis eniten tässä miellytti tuo 2v takuu, sillä eihän nämä nykyäajan koneet kauaa kestä :)

    ReplyDelete
  3. Kävin noutamassa Asuksen tänään kotiin. Katsotaan, onko nämä paremmmat kuin meidän vanhat HP:t :)

    ReplyDelete
  4. Jee :) Onnea uudesta läppäristä! Minkä mallinen sinulle kotiutui?

    ReplyDelete
  5. Ostin Zenbookin, kun sen verran moni kaveri sitä suositteli. Kone on ihanan hiljainen, kun vertaa tuohon vanhaan, joka ulisi niin, että korviin sattui :)

    ReplyDelete
  6. Miulla hajosi pari viikkoa sitten Asuksen kone, tosin jo 3.5v vanha. Meillä vakuutusyhtiö hyvitti siitä omavastuun jälkeen vain 150e, vaikka oltiin siitä uutena maksettu vähän yli 1000e.. No, elämä on ;D

    Katsoin kuvasta, että meillä on nyt näköjään tismalleen samat koneet :D Toivottavati tämä kestää käytössä vähän paremmin.

    ReplyDelete