1 Aug 2012

First of August

So it is August already. We have had a very poor summer, lots of rain and very cool weathers. We have had a couple of hot and sunny days and also some stormy nights, but that's about it. Little man's summer holiday is ending this week and he'll be back in daycare next monday :(.


We haven't done a lot, as I have been working, but some nice things fit into our summer too. Here are some photos taken in the past few weeks.


Se olisi sitten Elokuu. Kesä ei todellakaan ole ollut kummoinen. Muutama kuuma ja aurinkoinen päivä ja pari myrskyisää yötä. Itse olen ollut töissä koko kesän, joten kovasti emme ole ihmeitä tehneet. Helsingissä tuli käytyä pari kertaa ja särkänniemessä muutama, sinne menemme vielä kunhan kesäruuhkat rauhoittuvat. Tukholmaan menemme vasta syyskuussa. On meillä silti ihan kiva kesäloma ollut ja toivottavasti on pikkumies ainakin nauttinut kotona olosta. Ensi viikolla alkaakin sitten tarhaelämä taas, jotenkin haikeata :(.

Tässä olisi sitten pieni kuvakokoelma parin viime viikon ajalta.


 Tänään kukkaisviikoilla maailmanpyörässä ja Ti-Ti Nallea katsomassa/kuuntelemassa.


Koko kesä ollaan leikitty palomiestä :)


Välillä oltiin hoidossa...

Ajettiin pyörällä. Otettiin myös apupyörät pois pikku herran pyynnöstä ja hyvin meni, mutta on tuo vielä niin pieni, että ei vielä uskalla niitä jättää kokonaan pois. Niimpä laitoimme takaisin. Jos sitten uudelleen ensi kesänä.

Yhden ainoan kerran käytiin uimassa...hrrr..kun oli kylmää :).


Tässä ollaan lentokone, jolla potkuri(keppi) :).

Jos nyt sitten aktivoituisi enempi blogin kanssa. Pienen tilauksen tein Oii:lle uusista Mini Rodineista(häntä ja tiikerileggarit). Uutuuksia rupeaakin nyt hipsimään kauppoihin ja mm. Molo Kidsin topat ovat tulleet myyntiin Lilla Companyyn.

Kuinkas teidän kesät on sujuneet? Onko tarha jo aloitettu ja jos, niin miten alkoi?


No comments:

Post a Comment