4 Aug 2012

House fair

We went to a house fair today to view newly built houses in a newly built neighborhood. Most, nearly all, of the houses were way too big, way too modern and way too weird for my taste. Only a couple of them I liked.


Kävimme tänään katsastamassa asuntomessut, kun ne tuossa ihan vieressä pidetään ja liput sinne saatiin. Talot olivat kyllä pienoinen pettymys, aivan liian pelkistettyä, valkoista, modernia. Toistivat pitkälti toinen toistaan. Dekon messuosiosta katselin etukäteen kuvia ja yllätys oli iso, kun todellisuudessa talot olivat paljon pienemmät sisältä, kuin mitä kuvat antoi ymmärtää. Jenni Aholan Villa Ilo oli sisältä paljon pienempi ja se oli kyllä todella ei-lapsiperheen talo. Puolet taloista jäi käymättä, kun oli kuuma ja jonoja, en vaan jaksanut jonotella :P.

Pihat oliva kaikissa(yhtä lukuunottamatta) avonaisia, naapurien nähtävillä ja osa todella pieniä. Ehdoton lemppari oli Tercan tiilitalo Mustikka. Ehdottomasti kodikkain sisältä ja ainoa metsään rajoittunut talo, jossa oikeaa metsikköä talon takana ja pihalla. Tähän pihaan ei kenelläkään naapurilla ollut näköyhteyttä.

Kuvat eivät ole missään tietyssä järjestyksessä, enkä tiedä talojen nimiä jne. Mutta tällaiselta näytti:
















 Tässä oli toiseksi kivoin piha, kun se oli tuollain nätisti aidattu ja selkeytetty.

 Lempparini, eli mustikka. Piha oli todellakin ihana ja metsäinen :)


Eikä ollut vaikea arvata mikä pikkumiehen suosikki oli ;).

Oletko sinä käynyt messuilla? Mitä tykkäsit?

Talot kuvineen ja esittelyineen löytyy täältä. Messut ovat avoinna 12.8 asti joka päivä.

2 comments:

  1. Mustikan piha oli meidänkin suosikki. Siinä metsän laidassa oli jopa rusakko popsimassa ruohoa, kun me oltiin messuilemassa :)

    -Jenni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, oli kyllä ihanaa että tuota metsää oli jätetty ihan talon taaksekin kiva pläntti. Tykkäsin sisätiloistakin, mutten tainnut ottaa sieltä kuvia.

      Delete