26 Aug 2012

Party Day

Yesterday my little one had his b-day party with friends. They all had a blast -what a perfect day! The pictures tell more than words ;).

Eilen meillä vietettiin Angry Birds- teemaisia kaverisynttäreitä. Tuntia ennen synttäreitä kaksi kaveria perui tulonsa, joten kavereita oli aluksi vain 3...mutta kaksi kaveria pääsi kuin pääsikin sitten vielä loppujuhliin mukaan, joten juhlat olivat kyllä pienelle miehelle tosi mieluiset.
Kuvat kertovat enemmän kuin sanat, joten...

Aamu alkoi paketin aukaisulla.


 Lahjaksi tuli kauan odotettu ja toivottu Brion metrojunarata, joka koottiinkin heti.

Juhliin sai hankalasti mitään koristeita, joten äipän piti improvisoida ja tuli sitten itse tehtyä koristeluja ;). Nuo isot pahviset linnut saimme lähikaupasta, kun Angry Birds- kampanja oli ohi :).





Kakku tilattiin, kun en itse jaksanut ruveta sitä tekemään, enkä olisi tuollaista edes osannut tehdä.



Illalla nukahdettiin nopeasti, synttärilahja kainalossa ♥.

(D:n poskeen on ilmestynyt tuollainen soikean muotoinen punainen läiskä, välillä se haalenee kun rasvaa, välillä se helottaa kirkkaana. Se on hieman kovempi kun tavallinen iho ja on kuivan oloinen. Tietääkö joku, mikä se voisi olla? Allergiaa? Neuvola on vasta reilun viikon päästä, joten en juuri nyt pääse kysymään sieltä.)

Tänään tulee vielä muutama sukulainen kahvittelemaan ja synttärihuuma olisi sitten siinä. Tiistainahan on virallinen päivä ja silloin luvattiin viedä tarhaan kavereille vähän namia :). En voi uskoa, että tuo pieni mieheni on jo 4- vuotta....aika se vaan menee etiäpäin!

8 comments:

  1. Paljon onnea isolle pojalle :)

    ReplyDelete
  2. Ihania juhla kuvia, poikani joka täyttää kohta kahdeksan tuosta olan yli kurkkaili mitä teen ja kertoi haluavansa samanlaiset synttärit :)
    Meillä ollut pojalla tuollainen samannäköinen "läiskä" poskessa muutamana vuotena..Ilmestyy siihen joka syksy ja on koko talven ja kevään tullessa häviää :O Ohjeeksi olemme saanneet rasvata sitä hyvällä perusvoiteella ja pitäneet siihen kortisooni rasvakuurin muutaman kerran syksyn/talven aikana. Lääkäri sanoi sen olevan atooppista ihottummaa, muualle ei hänelle koskaan ilmesty tuollaisia kuivia/kovia alueita.
    ~~Taru~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos...juhlat olivat kyllä erittäin onnistuneet :).

      Kiitos vinkistä. Kävin nyt hakemassa kortisonia ja jotain toista voidetta. Katsotaan mitä tapahtuu.

      Delete
  3. Onnea D:lle! Aika menee hurjan nopeasti. Eilen just mietin et vasta meilläkin oli pieni vauva ja nyt jo iso poika joka just lähti iskän mukaan renkaita vaihtamaan...

    Mulla oli ton näköiset kasvot (siis mulla tuli molempiin poskiin) muutama vuosi sitten talvella tollasta. Se näytti välillä ihan siltä kuin olis lyöty ja saattoi jopa sinertää. Lääkäri otti kuvat ja lähetti OYS:iin ihotautilääkärille, tuli viesti että atopiaa vain pahana. Sain vinkin hakea apteekista sellaista kuin Logobase Repair, erityisvoide erittäin kuivalle iholle. Sitä käytin pari vk ja sen jälkeen toi lähti eikä ole onneksi tullut takaisin. Voidetta saa ilman reseptiä, on erittäin tönkköä ja vähän inhaa, mutta jos vaikka yöksi laittaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos!!

      Ja kiitos vinkistä rasvaan, kävin ostamassa tuota mainitsemaasi rasvaa sekä kortisonin. Laitoin nyt eka kortisonia, katsotaan toimiiko.

      Delete
  4. Onnea D:lle!! Ja onnittelut pikkukakkosesta myös! Meillä vietettiin myös Angry birds synttäreitä kaksivuotiaalle, vaikuttaisi olevan aika suosittu teema:)postausta synttäreistä voit käydä kurkkaamassa tuolta: http://halla-noorajaniina.blogspot.fi/2012/08/kaksi-vuotta-sitten.html

    ReplyDelete
  5. Paljon onnea pienelle syntymäpäiväsankarille! =) Meidän Oliverille diagnosoitiin myös atooppinenihottuma, samanlaisista laikuista. Muista, että kortisonia saa käyttää rajatun ajan, jonka jälkeen rasvaus toisella rasvalla, muuten vaikutus heikkenee. Kyseessähän on krooninenihotulehdus, joka on niin sanotusti "pakko saada" parantumaan ja kortisooni tehoaa, kuin taika. Tauolla alkaa taas iho voimaan huonosti. :/ Riskinä ovat muut allergiat ja astma, jos iho on koko ajan auki. Näin meitä valaisi lääkäri. :)

    ReplyDelete